Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

1. adım :) KEndi profiline tıklıyorsun ve arkadaşlar kısmının hemen altında albüm ekle var oradaya tıklıyorsun

2 -cıkan baslık kısmına albumune bır ısım ver ve değişikleri kaydet de

3- sag tarafda resım yukle yazıor oraya tıklıyorsun

4- yukarıda su yazıyor hemen acılan sayfada ( Dosya Ekle tuşuna basarak yeni dosyalar ekleyin veya aşağıdan daha önce yüklediğiniz bir dosyayı seçin) ve hemen yanında dosya ekle yazıyor oraya tıklıyorsun hemen altında dosya sec diyor bilgisayarında hangi klasöründe fotograf varsa o klasörü seçiyorsun seç dedikden sonra upload files diyorsun allt kısma fotograf gelıyor zaten en aşşagıda bitir yazıor oraya tıklıyorsun fotograflar yuklenıyor cnm ok mu her adımı anlattım :KK70::KK70: beklıoruz..:)

1. adım :) KEndi profiline tıklıyorsun ve arkadaşlar kısmının hemen altında albüm ekle var oradaya tıklıyorsun

2 -cıkan baslık kısmına albumune bır ısım ver ve değişikleri kaydet de

3- sag tarafda resım yukle yazıor oraya tıklıyorsun

4- yukarıda su yazıyor hemen acılan sayfada ( Dosya Ekle tuşuna basarak yeni dosyalar ekleyin veya aşağıdan daha önce yüklediğiniz bir dosyayı seçin) ve hemen yanında dosya ekle yazıyor oraya tıklıyorsun hemen altında dosya sec diyor bilgisayarında hangi klasöründe fotograf varsa o klasörü seçiyorsun seç dedikden sonra upload files diyorsun allt kısma fotograf gelıyor zaten en aşşagıda bitir yazıor oraya tıklıyorsun fotograflar yuklenıyor cnm ok mu her adımı anlattım :KK70::KK70: beklıoruz..:)

Bende 3.cu adım yok, yani resim yükle diye Birşey yazmıyor. Acaba iPad ten girdiğim için mıdır? Yarın birde laptopdan deneyim bakalım. Sağol anlatımın için.

kızlar bugün emre beyle görüşmeye gıttım tasarım yaptı emre bey saolsun cok ilgilendı bir sürü soru sordum hiç üşenmeden cvpladı baya ilgilendi ıstedıgın zaman kafana takılan bısey olursa arayabılırsın dedı.bugun ilk görusmem vardı ama zamanı oldugu ıcın tasarımda yaptı bırden nasıl bır burun ıstıyorsun dedı dondum ne dıyecegımı unuttum :)) sonra nerelerı begenmıyorsun dedı bende ıstedıgım ve ıstemedıgım herseyı soyledım not aldı emre beyde bana soyle olsa daha ıyı olur falan dedı ve anlaştık emın ol tasarımdan daha guzel olucak dedı cok mutlu oldum sımdı amelıyat gununu sabırsızlıkla beklıyorum umarım herkesın istedıgı gıbı bır burunu olur allah yardımcımız olsun kızlar

Son düzenleme:
kızlar bugün emre beyle görüşmeye gıttım tasarım yaptı emre bey saolsun cok ilgilendı bir sürü soru sordum hiç üşenmeden cvpladı baya ilgilendi ıstedıgın zaman kafana takılan bısey olursa arayabılırsın dedı.bugun ilk görusmem vardı ama zamanı oldugu ıcın tasarımda yaptı bırden nasıl bır burun ıstıyorsun dedı dondum ne dıyecegımı unuttum :)) sonra nerelerı begenmıyorsun dedı bende ıstedıgım ve ıstemedıgım herseyı soyledım not aldı emre beyde bana soyle olsa daha ıyı olur falan dedı ve anlaştık emın ol tasarımdan daha guzel olucak dedı cok mutlu oldum sımdı amelıyat gununu sabırsızlıkla beklıyorum umarım herkesın istedıgı gıbı bır burunu olur allah yardımcımız olsun kızlar

Tarih ne zaman? Ameliyat yani? Söyledin ama unuttum.

arkadaslar ben almanyadan gelicem emre beye ameliyat olmaya. Benim funksiyonel sorunum vardi kulak burun bogaza gittim oda ameliyat dedi. Bende burnumun distanda hafif toplanmasini istedigini söyledigimde hem kulak burun bogaz hem estetikten anlayan bir doktora gönderdi beni oda almanyada ünlü bir doktor. Ben doktora dedim ben aslinda istanbulda ameliyat olmak istiyordum ama sigorta karsilamadigindan dolayi olamiyorum dedim. Oda bana sordu kime olmak istiyordun istanbulda dedi benim tanidiklarim var dedi. Bende Emre Ilhan deyince ooo süper bir doktor dedi tavsiye ederim. Ona olursan funksiyonel yöndende estetik yöndende hicbir sorun olmaz dedi. Emre beyi yurtdisinda seminerlerden taniyormus. Yani anlicaginiz ben internette yazilanlara cok fazla güvenmedim ama emre beyle ayni bransta olan baska bir doktor tavsiye edince iste budur dedim. Sükürki paramida toplayabildim. Bu yüzden hic tereddütlü degilim. Sizde tereddlü olmayan Emre beyden 20 yas büyük bir doktor bile onu övdü ve bana direk onu tavsiye etti. Bu yüzden Emre beyin dogru karar olduguna inaniyorum. Kararsiz olan arkadaslara umarim yardimci olmustur.
yani aşk olsun nazlı:)) millet burda kendini paralıyo her taraf Emre beyin yaptığı fotoğraflarla dolu sen demek güvenmedin bize:) sivil hayatta karşıma çıkma vururum :p:KK9:

Kızlar ya, dün gece albumdeki cogu doktorların yaptıkları burun resimlerini gördüm de, aman Allahım, sana bin şükür olsun ki Emre beyi tanımıştım dedim bir kere daha... Yani iyi ki Emre beyi tanımışiz...

kızlar bnmde küçük bir problemm var burnumda bende ameliyat olmak istiyorum.Acaba en ykın ameliyat tarihi ne zamana alabilirim.sayfaya baktımda haziran a kadar dolu yazmışlar :44:

En iyisi kendin arayip sorman, belkide iptal edenler olur. Ozaman seni erken alabilirler... Kolay gelsin.

Kizlar, sonunda resimlerimi ekledim. Ameliyat oncesi.. Insallah 10 gun sonrada ameliyat olduktan sonra ameliyat sonrasi basliginda yeni bir album eklerim... :21:

ah bende bı gorsmeye gtsem doktr beyle
nısanda gıtsem ancak kısa tarıh verıcek kesın
beklemekte zor olur

bayanlar bir ameliyat olan arkadasimiz vardi kumsalberil diye kivir kivir sacli. Ocakta ameliyat olmustu. Tam burnunu beyendimi beyenmedimi karar veremiyordu. ona ne oldu? Durumunun son hali ne? Haber alan varmi?

bayanlar bir ameliyat olan arkadasimiz vardi kumsalberil diye kivir kivir sacli. Ocakta ameliyat olmustu. Tam burnunu beyendimi beyenmedimi karar veremiyordu. ona ne oldu? Durumunun son hali ne? Haber alan varmi?

Bildigim kadarıyla memnundu, biraz eşlikler var diyordu. Resimlerini gördüm, baya güzel olmuş.

emre beyın dün gorusme ıcın giden son hastası bendım baya bekledım ama değdi.Müsaitti tasarımımıda yaptı benımde içinde iyi oldu :)

gönülçelen nasıl bir tasarım oldu. seninle konuştuğumuzda emre beyin daha önce ameliyat ettiği hastalardan beğendiklerini söyledin mi? hangisi gibi oldu tasarım? senin adına çok sevindim , hatta sanki ben gitmişim görüşmeye gibi de heyecan yaptım bir an. :) tarih yaklaşıyorrrrr!!

bu arada sevgicim hadi gözünaydın. beklediğin tarih geldi çattı. iki gün sonra buradasın :)))

Ay kiz sorma, bende buraya iki gun sonra ucuyorum diye yazacaktim. Cok mutluyum coooooooook, insallah bir aksilik cikmaz, bu nasil heyecan yaa, cok mutluyum. Darisi senin basina diyecegim, senin tarihte yaklasiyor..

gönülçelen nasıl bir tasarım oldu. seninle konuştuğumuzda emre beyin daha önce ameliyat ettiği hastalardan beğendiklerini söyledin mi? hangisi gibi oldu tasarım? senin adına çok sevindim , hatta sanki ben gitmişim görüşmeye gibi de heyecan yaptım bir an. :) tarih yaklaşıyorrrrr!!

evet canım ben resım götürdüm emre beyde goturdugum resımlere iyiki getırmıssın dedı boylece daha ıyı anlıyorum nasıl bırsey ıstedıgını dedı zaten goturdugum resımlerın hepsı emre beyın hastalarıydı canım tasarım acıkcası sunun burnuna benzıyor dıyemem fındık gıbı bır burun oldu küçük hafif kavıslı cok hafif kalkık dogal bır burun ıstemedıgımı soyledım cokta bellı olmasın dedım ama amelıyattan once son bır gorusme yapıcaz orda dahada netlestırırız dedı emre bey umarım güzel olur.senınde cok yaklastı tarıhın allah yardımcın olsun canım

evet canım ben resım götürdüm emre beyde goturdugum resımlere iyiki getırmıssın dedı boylece daha ıyı anlıyorum nasıl bırsey ıstedıgını dedı zaten goturdugum resımlerın hepsı emre beyın hastalarıydı canım tasarım acıkcası sunun burnuna benzıyor dıyemem fındık gıbı bır burun oldu küçük hafif kavıslı cok hafif kalkık dogal bır burun ıstemedıgımı soyledım cokta bellı olmasın dedım ama amelıyattan once son bır gorusme yapıcaz orda dahada netlestırırız dedı emre bey umarım güzel olur.senınde cok yaklastı tarıhın allah yardımcın olsun canım

teşekkürler canım :) inanır mısın ben de resmen örnek olarak buradaki burunları derledim, zarfladım ve işyerindeki çekmecemde hazır tutuyorum. hani birisi kazara dosyanın içindeki resimleri görse, kız koleksiyonumu yapıyor diye şüphelenecek benden :) şaka bir yana ben de seninki gibi yapacağım. hazırladım herşeyi. inşallah gönlüne göre olur canım.
bu arada eski yorumlardan bir kısmını atlamışım ve geçenlerde o sayfaları okuyunca senin eski yorumlarına da denk geldim. iki kez ertelemişsin sanırım. bir sıkıntı mı oldu , korktun mu bilmiyorum ama bu sefer istediğin olacak inşallah.

X