ben 23 ocakta emre beye revizyon ameliyatı oldum. arkadaşlık önerini kabul ederim fotolarıma bakman için. doğru doktoru bulman için şimdiden iyi şanslar dilerim
slm emre ilhana revizyon olup da memnun olan var mi? ya da revizyon fotolarini gorenler? memnun olmayanlar da yazabilir..cevabiniz icin cok tesekkurler.
Ben de 9 martta Emre beye revizyon ameliyatı oldum..Profilimde resimlerim var..Arkadaşlık teklifiyollarsan bakabilirsin..Ben daha önce iki başarısız ameliyat geçirdim...Sonunda Emre beyi buldum ve şu an çok memnunum...Kesinlikle tavsiye ederimmm..
cevoo ekledim seni beni ekler misin? daha once kimlere oldun? sorunun neydi? ben de 3.sunu olacagim senin gibi..
ben de 19 nisanda revizyon olucam emre beye..bir de çene ...çok zor bi ameliyat olucak çok stresliyim ya...ölcem walla..ben de cevoyla kellynin fotolarını gördüm -çok güzel görünüyo ikisi de- ama bi de 6 ayı geçmiş kimse bulamaddım..ameliyat tarihine yakın ben de atıcam bi sürü foto...
herkesin burnuna bakmaktann bitap düştüm halen karar vermiş değilim nasıl burun istediğime..tabi revizyon oluucağı için eldeki malzemede kısıtlıyo..ama ben çok fark edeceğğine inanıyorum çünkü tüm dengele yanlış burnumda çukur olması gereken yerler tümsek ..tümsek olması gereken çukur..
özel msj atamıyorum henuz oyuzden buradan yazıyorum cnm.. daha olmadım olacagım revizyon bı cok doktorla gorüştum ama nedense emre beye guvenım geldii .... sen kime karar verdın?
Çok teşekkür ederim canımm çok sağolll..kaydirigubbakcemile2
mrblar cnm bir süredir bakamıyordum,
açıkçası emre bay çok içime sindi ama dilim yandığı için daha önce, bir iki kişiyle daha görüşsem mi diye düşünüyorum, henüz kimseye gitmedim ama bakalım,
artı maddiyatı toparlamak gerek ama en azından içim rahat olur tarihe kadar,
haberlerimi ve ameliyattan sonra önce ve sonra resimlerimi paylaşacağım herkesle,
haberleşiriz yine,
inş en doğru seçimleri yapabiliriz..opuyorumnanaktan
kizlar ben iki defa emre beyin sitesine mail attim daha cevap gelmediburdaki butun bayanlarin burnu cok hosuma gitt puff ve demoth bir harika ötesi..ya ben daha once tavsiye uzerine iki doktorla görüsdüm baya bii met etmislerdi ama son anda vazgecdim helen en sonunkisinden neden vasgecdim derseniz herseyi tamdi ama icime bir hios dogdu ve ben ameliyat sabahi hastaneye gitmedim dogal olarakda ailemi yolladim ertelesinler diye .....iyikide yapmisim ozel hastane olmasina ragmen hic bir yerde benim ameliyat olucagim ismim yazmiyordu yani almanyada ilk giris danisma mi diyorlar bilmiyorum kayitlarda gecer hasta ismi benimkisi hic gecmiyorduu ne narkozcu biliyordu o saatde ameliyat oldugundan nede bir yetkili nede baska bi dr..yaani demek istedigim bu site bana azda olsa bi fikir vermis oldu.benide araniza alin ya bende size karismak istiomm buyuk burundan da kurtulmak istiom iste annalattigim gibi birinci dr vazgecdim cunki devlet hastanesinde yapiyorda pek hijýenik gelmedi bana guvende vermeditasarimda yapmadi.ikicisi ise cok modern olmasina ozel olmasina ragmen boyle bir olayla karsilasdim ama sizlerin yazdigi olumlu erme beyle ilgili yaziyilari okuyunca cok rahatladim ins bende olurumda size hep resim yollarim.sositososito
11 nisan pazartesi saat 19:00 randevum (2.ay kontrolüm).. orda olan varsa görüşelim :)
Cnm 11 nisan pazar gunune denk geliyo emin misin 11 nisan olduguna ohaoldumsmile