Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Ve arkadaşlar bu arada söylemeden geçmeyeyim Açelyam, Derya1988 sorularıma verdikleri cevaplardan ve sabırlarından dolayı teşekkür ederim.Ha Demoon bilgilendirmelerin ve verdiğin moral için sana da çoook teşekkür ederim. Ayrıca Funddyy senin bitki çayın için de çok teşekkürler 1. ay aşırı şişken 2. ay normal şişlik seyrime gelmemi sağladı sana da çoook teşekkürler.Ve diğer arkadaşlara da bu siteden bu kadar somut bilgi resim vs almak inanılmaz destekleyici ve bilgilendirici. operasyon olacaklara bol şans, operasyonu geçenlere geçmişler olsun diyorum ..

fundyy nin o çay tarifini 1 ay önce not aldım. hayatımdaki öncelikler arasında ve şu an görebileceğim yerde asılı bekliyor :) ve benim ameliyatıma daha çook var. hani kaybetmeyeyim unutmayayım diye görebileceğim yerde tutuyorum:1:.

çayın tarifini tekrar yazabilir misiniz rica etsem...

çubuk tarçın
top karabiber
kiraz sapı
ısırgan otu
avakado yaprağı
at kuyruğu
mısır püskülü
zencefil
cevizin içindeki ince zar(isteğe bağlı)

Not: karabiberden 2-3 tane, zencefil küçükse 2 büyükse 1 adet, çubuk tarçın 1 adet, kalanlardan birer tutam.
iyice kaynatılacak tamamı tüketilecek.

bu şekilde yazmış fundyy arkadaşımız. çok iyi geldiğini de belirtmiş

a bir de uzak durulması gerekenleri yazmış
onlar da şu şekilde:
tuz
meyankökü içerenler
alkol
kola
tatlılar.

herkese geçmiş olsun şimdiden :)

sevgi1980 senin ameliyat tarihin yaklaşıyor. yukardaki tarifi sen de not al istersen.
tecrübeler ödemleri daha hızlı attığını söylüyorlar.

Canim ben bunu coktaaan almistim, not olarak yazdim. Ameliyattan once alacagim hepsini Istanbuldan cunki Hollandada hepsi bulunamayabilir. Ya ben bu sigara isini napcam yaa, hic birakmak istemiyorum, dusundukce icim bir hos oluyor. Ben resmen asigim sigaraya, bu kadar oldugunu bilmiyordum. Sigara kullanipta sigara icenler varmi? Yada biraknlar oldumu, nasil birakacagim...

Bir de aklıma takıldı tamponlar ortalama kaç gün kalıyor, benim ilk ameliyatımda 9 gün kalmıştı, bir hafta sonra gitmiştim biraz daha dursun demişti doktor, hala o kadar uzun kalıyor mu benim silikon da değildi o zamanlar tabi umarım kısalmıştır bu süre :43:

Canim ben bunu coktaaan almistim, not olarak yazdim. Ameliyattan once alacagim hepsini Istanbuldan cunki Hollandada hepsi bulunamayabilir. Ya ben bu sigara isini napcam yaa, hic birakmak istemiyorum, dusundukce icim bir hos oluyor. Ben resmen asigim sigaraya, bu kadar oldugunu bilmiyordum. Sigara kullanipta sigara icenler varmi? Yada biraknlar oldumu, nasil birakacagim...

iş güzellik estetik olunca gülü seven dikenine katlanıyor bence. ameliyat sonrasında yüzünü şiş görünce bir an evvel inmesi için bence sen de bırakırsın refleks olarak :)

ameliyattan hemen sonra bitki çayları yasak unutmayın bunu ben 1 ay sonra başladım. sigara ise kesinlikle bırakılmalı deviasyon olan bi arkadaşım var eski haline geri döndü nefes alamıyor yani yeniden.

Bir de aklıma takıldı tamponlar ortalama kaç gün kalıyor, benim ilk ameliyatımda 9 gün kalmıştı, bir hafta sonra gitmiştim biraz daha dursun demişti doktor, hala o kadar uzun kalıyor mu benim silikon da değildi o zamanlar tabi umarım kısalmıştır bu süre :43:

artık silikon tampon kullanıyorlar ilyadaa. hem de daha kısa süre kalıyor öğrendiğim kadarıyla. ameliyat olan arkadaşlar tamponlarının çıktığını haber veriyorlar burda ve 9 günden çok daha kısa bir süreydi hatırladğım.
artık bez tampon kullanılmadığı için çıkarırken de öyle acımıyormuş.

eskiden kullanılan stil ne kadar zormuş şimdi düşününce...

ameliyattan hemen sonra bitki çayları yasak unutmayın bunu ben 1 ay sonra başladım. sigara ise kesinlikle bırakılmalı deviasyon olan bi arkadaşım var eski haline geri döndü nefes alamıyor yani yeniden.

aaa bak ben bunu atlamışım. !!! iyi ki yazdın iyi ki hatırlattın. ameliyattan hemen sonra başlanıyor diye biliyordum.
teşekkürler uyardığın için.

Back