emelcim senin ne kadar olmuştu ameliyat olalı
albümüne göre 17 şubat Emel'in 9. günüymüş hımm dolaysıyla şimdi iki hafta olmuş oluyor vee bu da benim 25. mesajım oluyor en sonunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emelcim senin ne kadar olmuştu ameliyat olalı
canım ne zaman ameliyat olmuştun, resimlerini msj sayımdan dolayı göremiyorum malesef ama az kaldı dolmasına :)
albümüne göre 17 şubat Emel'in 9. günüymüş hımm dolaysıyla şimdi iki hafta olmuş oluyor vee bu da benim 25. mesajım oluyor en sonunda
albüm kapağından biraz garip gözüküyo:)yinede çok sağol ilyadacanım albüm kapağından görebildiğim kadarıyla şimdiden çok iyi görünüyor burnun
hadi tebrik ederim gözün aydınn :) dilediğin gibi dolaş şimdi forumda.
canım tasarımını koyabilir misin tekrar bakalım şimdi görebilecek miyim?
hadi tebrik ederim gözün aydınn :) dilediğin gibi dolaş şimdi forumda.
tebrikler , darısı benim başıma. ne dolmaz mesajmış
çayın tarifini tekrar yazabilir misiniz rica etsem...
sevgi1980 senin ameliyat tarihin yaklaşıyor. yukardaki tarifi sen de not al istersen.
tecrübeler ödemleri daha hızlı attığını söylüyorlar.
Canim ben bunu coktaaan almistim, not olarak yazdim. Ameliyattan once alacagim hepsini Istanbuldan cunki Hollandada hepsi bulunamayabilir. Ya ben bu sigara isini napcam yaa, hic birakmak istemiyorum, dusundukce icim bir hos oluyor. Ben resmen asigim sigaraya, bu kadar oldugunu bilmiyordum. Sigara kullanipta sigara icenler varmi? Yada biraknlar oldumu, nasil birakacagim...
Canim ben bunu coktaaan almistim, not olarak yazdim. Ameliyattan once alacagim hepsini Istanbuldan cunki Hollandada hepsi bulunamayabilir. Ya ben bu sigara isini napcam yaa, hic birakmak istemiyorum, dusundukce icim bir hos oluyor. Ben resmen asigim sigaraya, bu kadar oldugunu bilmiyordum. Sigara kullanipta sigara icenler varmi? Yada biraknlar oldumu, nasil birakacagim...
Bir de aklıma takıldı tamponlar ortalama kaç gün kalıyor, benim ilk ameliyatımda 9 gün kalmıştı, bir hafta sonra gitmiştim biraz daha dursun demişti doktor, hala o kadar uzun kalıyor mu benim silikon da değildi o zamanlar tabi umarım kısalmıştır bu süre
ameliyattan hemen sonra bitki çayları yasak unutmayın bunu ben 1 ay sonra başladım. sigara ise kesinlikle bırakılmalı deviasyon olan bi arkadaşım var eski haline geri döndü nefes alamıyor yani yeniden.