Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

:( emel beceremiyorum sanırım. herkese görünen yere gidiyor resim.
yok baktım albüm oluşmamış kimseye gözükmüyo şu an albüm oluştururken fotoğrafların jpg olmalı yoksa yüklemez. Canım eğer yüklediysen de fotoğrafları seçmiş,işaretlemiş olman lazım belki bu yüzden olmuyodur

ilyada evet canım özel yaptığında sadece arkadaşların görebiliyo fotoğraflarını

yok baktım albüm oluşmamış kimseye gözükmüyo şu an albüm oluştururken fotoğrafların jpg olmalı yoksa yüklemez. Canım eğer yüklediysen de fotoğrafları seçmiş,işaretlemiş olman lazım belki bu yüzden olmuyodur

ilyada evet canım özel yaptığında sadece arkadaşların görebiliyo fotoğraflarını

özellikle sildim emelcim. kaç kere denedim. dediğin gibi özel kutusunu işaretleyip onaylıyorum ancak herkese görünen yere gidiyor. sildim bu sebeple göremiyorsunuzdur. anlayamadım ben de bir yerde belli ki yanlış yapıyorum.

özellikle sildim emelcim. kaç kere denedim. dediğin gibi özel kutusunu işaretleyip onaylıyorum ancak herkese görünen yere gidiyor. sildim bu sebeple göremiyorsunuzdur. anlayamadım ben de bir yerde belli ki yanlış yapıyorum.
anladım pembeatmosfer bazen öyle oluyo bi arkadaşta herkes görsün diye işaretliyodu onunda hep özel oluyodu albümü:)))

hımm olmadın o zaman henüz, tarihi belli mi? Nasıl bir yorum yaptı Emre Bey ?

emre beye bunu istiyorum ne kadar mümkün dedim. zor olmadığını daha da iyi yapacağını söyledi ve ben o an inanılmaz güven duydum kendisine. e hadi gün alalım o halde dedim :) o tasarımı yapmamdaki amaç istediğim şeyi daha iyi ifade edebilmekti doktora.

canım az kalmış benimki haziranda :) tasarımını göremedim malesef ama Emre Bey'in tasarımlardan daha güzel burun yaptığını bir kaç arkadaş yazmış umarım bizim de öyle olur :16:

evet ben de okudum o yorumları tek tek ince ince üşenmeden :) inşallah biz de düşündüğümüzden daha da güzel bir burunla sağlıklı bir şekilde atlatırız tüm süreci.

soruna ben kendi deneyimimle cevap vereyim, ameliyat sonrasında baştan çeneye bir sargı bezi olmuyor, sanırım o ekstra çene implantı yaptıran kişilerde olabilir, sadece burunda alçı yada atel ve tampon oluyor. Tamponda artık silikon tercih ediliyor burundan sarkan bir şeyler yok bildiğim.. Ameliyattan ayıldığında aynaya bakınca çok büyük değişiklik olmuyor göz altında morlukların ve sargılı bir burnun oluyor (ben aynaya bakmamıştım ama geçen sene kardeşim aynı ameliyatı oldu ordan söyleyebiliyorum) ertesi gün morluklar ve şişler biraz artıyor sonraki günde de yavaş yavaş geçmeye başlıyor. Yüz şişliklerin ve morlukların bir hafta sonra oldukça geçiyor, ama burnun tam olarka iyileşmesi zaman alıyor. 6-8 ay sonra şeklini tam olarak anlayabiliyorsun ve bir sene sonrada burunun ucunu hissetmeye başlıyorsun.. Ameliyattan sonraki bir kaç gün yorucu ama tamponlar alındıktan sonrası rahat geçiyor endişelenme:34:

çok saol ya , insan ister istemez korkuyo malesef.ameliyat sonuçta..

canım az kalmış benimki haziranda :) tasarımını göremedim malesef ama Emre Bey'in tasarımlardan daha güzel burun yaptığını bir kaç arkadaş yazmış umarım bizim de öyle olur :16:
Emre beyin tasarımları bi değişik oluyo sivri gibi, tek boyutlu oluyo ben 3. görüşmemde tasarıma bakmak istedim tasarımımı kaydetmeyi unutmuş Emre bey bana dedi ki tasarımı sadece fikir sahibi olmak için yapıyorum ben asıl sizin isteklerinizi yazdığım plana bakarak burun yapıyorum dedi... Tasarım kötü olsada dert etmeyin tasarım programının garip olduğunu kendi de kabul ediyo... gerçekten de Emre bey tasarımdan çok daha güzel burun yapıyo mesela benim burnumun tasarımla alakası yok ben çok memnunum

bu arada haziranın kaçında ameliyatın?

5 Haziran canım, revizyon olacak benimki ama:14: Şimdi burnumda hafif eğrilik var ve bir taraftan iyi nefes alamıyorum başka bir doktora olmuştum.. Şekil olarak da çok çok kötü değil ama Emre Bey daha iyi bir burun yapacağını söyledi tasarım çalışmasını da 5 mayısta yapacağız bakalım ama zormuş revizyon ameliyatları uzun sürebilir dedi :14:

2 hafta yeterli olur mu acaba normal yaşamına dönmek için. ben 2 haftalığına izin alıcam iş yerinden.

bence yeterli olur, okula gitmiştim ben de 2 hafta sonrasında burnun üstünde bant oluyor, hatta banda öyle alışıyorki insan çıkarınca kendimi bir garip hissediyordum, yalnız burnunu darbelerden koruman gerekli toplu taşıma kullanıcaksan dikkatli olmalısın kalabalıklarda..

Back