Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

5 Haziran canım, revizyon olacak benimki ama:14: Şimdi burnumda hafif eğrilik var ve bir taraftan iyi nefes alamıyorum başka bir doktora olmuştum.. Şekil olarak da çok çok kötü değil ama Emre Bey daha iyi bir burun yapacağını söyledi tasarım çalışmasını da 5 mayısta yapacağız bakalım ama zormuş revizyon ameliyatları uzun sürebilir dedi :14:

merak ettim şimdiki halini. ama tabii memnun değilsen elbette rahat edemezsin. bu arada revizyonla alakalı emre bey çok tutuluyor. bunların hepsini de bu forumda okudum. emre beye yurtdışından revizyon için koşa koşa gelen hastalar var burda ve hepsi de memnunlar. her doktor revizyonda iyi değildir mesela ama emre bey bu konuda çok yıldız almış. için rahat olsun.

merak ettim şimdiki halini. ama tabii memnun değilsen elbette rahat edemezsin. bu arada revizyonla alakalı emre bey çok tutuluyor. bunların hepsini de bu forumda okudum. emre beye yurtdışından revizyon için koşa koşa gelen hastalar var burda ve hepsi de memnunlar. her doktor revizyonda iyi değildir mesela ama emre bey bu konuda çok yıldız almış. için rahat olsun.

Ben eğrilikten ve nefes probleminden şikayetçiydim ama Emre Bey görsel olarak da bir kaç kusur söyledi, deneyeyim bir resim koymayı

bence yeterli olur, okula gitmiştim ben de 2 hafta sonrasında burnun üstünde bant oluyor, hatta banda öyle alışıyorki insan çıkarınca kendimi bir garip hissediyordum, yalnız burnunu darbelerden koruman gerekli toplu taşıma kullanıcaksan dikkatli olmalısın kalabalıklarda..

2 hafta sonunda dışarıdan görenlerin anlayacağı şişlikler oluyor mu acaba..

2 hafta sonunda dışarıdan görenlerin anlayacağı şişlikler oluyor mu acaba..

Cnm benim 15. günüm bugün tanımayanların da anlayabileceği bir şişlik var ewet ama önemli olan uzun vadeli düşünmek en azından 2. ayın sonunda daha belirsiz hale gelir diye düşünüyorum o yüzden belli olsa da sıkma canını:) Kimisinin 2. ayında şişlik yok kimisi 1 sene sonra oturmuş tam anlamıyla biraz da bünye meselesi

biraz sıkıntım var hala ama cesareti toplayıp ekledim 3-5 foto. ilk albüm yapma denemem bu ara:) isterseniz bakabilirsiniz.

Back