5 Haziran canım, revizyon olacak benimki amaŞimdi burnumda hafif eğrilik var ve bir taraftan iyi nefes alamıyorum başka bir doktora olmuştum.. Şekil olarak da çok çok kötü değil ama Emre Bey daha iyi bir burun yapacağını söyledi tasarım çalışmasını da 5 mayısta yapacağız bakalım ama zormuş revizyon ameliyatları uzun sürebilir dedi
tahmin ediyorum canım hepimiz geçirdik benzer sıkıntıları , ben tekarar geçireceğim o ayrı
umarım çok kolay geçer senin için...ve gönlüne göre olur bu defa..
merak ettim şimdiki halini. ama tabii memnun değilsen elbette rahat edemezsin. bu arada revizyonla alakalı emre bey çok tutuluyor. bunların hepsini de bu forumda okudum. emre beye yurtdışından revizyon için koşa koşa gelen hastalar var burda ve hepsi de memnunlar. her doktor revizyonda iyi değildir mesela ama emre bey bu konuda çok yıldız almış. için rahat olsun.
bence yeterli olur, okula gitmiştim ben de 2 hafta sonrasında burnun üstünde bant oluyor, hatta banda öyle alışıyorki insan çıkarınca kendimi bir garip hissediyordum, yalnız burnunu darbelerden koruman gerekli toplu taşıma kullanıcaksan dikkatli olmalısın kalabalıklarda..
kişiye göre değişir tabi ama önden burun sırtı çok kalın dümdüz oluyo korkutmak istemem ama:)) bandaşlar çıkınca çok şişiyo2 hafta sonunda dışarıdan görenlerin anlayacağı şişlikler oluyor mu acaba..
2 hafta sonunda dışarıdan görenlerin anlayacağı şişlikler oluyor mu acaba..
kişiye göre değişir tabi ama önden burun sırtı çok kalın dümdüz oluyo korkutmak istemem ama:)) bandaşlar çıkınca çok şişiyo
oo tabi ki biri sana eski burnunu sana verelim dese hayatta istemem:) bu kütük halinden bile çok memnunum eski burnum kızmasın ama kendisi psikolojimi bozuyodueski halinden daha kötü olmuyodur ama di mi
Ben eğrilikten ve nefes probleminden şikayetçiydim ama Emre Bey görsel olarak da bir kaç kusur söyledi, deneyeyim bir resim koymayı
umarım çok kolay geçer senin için...ve gönlüne göre olur bu defa..
İnşallah canım sıkıntılara değecek bir burnum olsun da ..
biraz sıkıntım var hala ama cesareti toplayıp ekledim 3-5 foto. ilk albüm yapma denemem bu ara:) isterseniz bakabilirsiniz.
msj sayımdan dolayı resim koyamıyormuşum cnm malesef..Sonrasında eklerimm
sağol canım yardımcı olmaya çalışman bile güzeldi :)
Revizyon ameliyatında kaburgadan kaç cm kesi yapılıyor acaba? Oldukça küçüktür heralde onu sormayı unuttum Emre Bey'e, bir de o kısımla ilgili sıkıntı oluyor mu ameliyattan sonra ?
kişiye göre değişir tabi ama önden burun sırtı çok kalın dümdüz oluyo korkutmak istemem ama:)) bandaşlar çıkınca çok şişiyo
ilyadaa hadi gayret iki mesaj daha yazsan albümleri görebileceksin :)
canım albüm kapağından görebildiğim kadarıyla şimdiden çok iyi görünüyor burnun
canım ameliyat olalı 15 gün olduemelcim senin ne kadar olmuştu ameliyat olalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?