yok baktım albüm oluşmamış kimseye gözükmüyo şu an albüm oluştururken fotoğrafların jpg olmalı yoksa yüklemez. Canım eğer yüklediysen de fotoğrafları seçmiş,işaretlemiş olman lazım belki bu yüzden olmuyoduremel beceremiyorum sanırım. herkese görünen yere gidiyor resim.
yok baktım albüm oluşmamış kimseye gözükmüyo şu an albüm oluştururken fotoğrafların jpg olmalı yoksa yüklemez. Canım eğer yüklediysen de fotoğrafları seçmiş,işaretlemiş olman lazım belki bu yüzden olmuyodur
ilyada evet canım özel yaptığında sadece arkadaşların görebiliyo fotoğraflarını
anladım pembeatmosfer bazen öyle oluyo bi arkadaşta herkes görsün diye işaretliyodu onunda hep özel oluyodu albümü:)))özellikle sildim emelcim. kaç kere denedim. dediğin gibi özel kutusunu işaretleyip onaylıyorum ancak herkese görünen yere gidiyor. sildim bu sebeple göremiyorsunuzdur. anlayamadım ben de bir yerde belli ki yanlış yapıyorum.
anladım pembeatmosfer bazen öyle oluyo bi arkadaşta herkes görsün diye işaretliyodu onunda hep özel oluyodu albümü:)))
off yine aynı yerde. sen bir gör istersen ondan sonra da sileyim ordan. en azından fikir edinmiş olurum tecrübelerden
bu arada ben bu tasarımı yapıp gittim emre beye.
böyle istiyorum olur mu dedim.
pembeatmosfer ben göremiyorum albümünü msj sayım yetersizmiş, sen ameliyat oldun mu olacak mısın?
hımm olmadın o zaman henüz, tarihi belli mi? Nasıl bir yorum yaptı Emre Bey ?
20 nisan da kısmetse ilyadaa. albüme sadee yaptığım tasarımı koydum. o da fikir edinmek için.
canım az kalmış benimki haziranda :) tasarımını göremedim malesef ama Emre Bey'in tasarımlardan daha güzel burun yaptığını bir kaç arkadaş yazmış umarım bizim de öyle olur
canım az kalmış benimki haziranda :) tasarımını göremedim malesef ama Emre Bey'in tasarımlardan daha güzel burun yaptığını bir kaç arkadaş yazmış umarım bizim de öyle olur
soruna ben kendi deneyimimle cevap vereyim, ameliyat sonrasında baştan çeneye bir sargı bezi olmuyor, sanırım o ekstra çene implantı yaptıran kişilerde olabilir, sadece burunda alçı yada atel ve tampon oluyor. Tamponda artık silikon tercih ediliyor burundan sarkan bir şeyler yok bildiğim.. Ameliyattan ayıldığında aynaya bakınca çok büyük değişiklik olmuyor göz altında morlukların ve sargılı bir burnun oluyor (ben aynaya bakmamıştım ama geçen sene kardeşim aynı ameliyatı oldu ordan söyleyebiliyorum) ertesi gün morluklar ve şişler biraz artıyor sonraki günde de yavaş yavaş geçmeye başlıyor. Yüz şişliklerin ve morlukların bir hafta sonra oldukça geçiyor, ama burnun tam olarka iyileşmesi zaman alıyor. 6-8 ay sonra şeklini tam olarak anlayabiliyorsun ve bir sene sonrada burunun ucunu hissetmeye başlıyorsun.. Ameliyattan sonraki bir kaç gün yorucu ama tamponlar alındıktan sonrası rahat geçiyor endişelenme
çok saol ya , insan ister istemez korkuyo malesef.ameliyat sonuçta..
Emre beyin tasarımları bi değişik oluyo sivri gibi, tek boyutlu oluyo ben 3. görüşmemde tasarıma bakmak istedim tasarımımı kaydetmeyi unutmuş Emre bey bana dedi ki tasarımı sadece fikir sahibi olmak için yapıyorum ben asıl sizin isteklerinizi yazdığım plana bakarak burun yapıyorum dedi... Tasarım kötü olsada dert etmeyin tasarım programının garip olduğunu kendi de kabul ediyo... gerçekten de Emre bey tasarımdan çok daha güzel burun yapıyo mesela benim burnumun tasarımla alakası yok ben çok memnunumcanım az kalmış benimki haziranda :) tasarımını göremedim malesef ama Emre Bey'in tasarımlardan daha güzel burun yaptığını bir kaç arkadaş yazmış umarım bizim de öyle olur
bu arada haziranın kaçında ameliyatın?
çok saol ya , insan ister istemez korkuyo malesef.ameliyat sonuçta..
tahmin ediyorum canım hepimiz geçirdik benzer sıkıntıları , ben tekarar geçireceğim o ayrı
2 hafta yeterli olur mu acaba normal yaşamına dönmek için. ben 2 haftalığına izin alıcam iş yerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?