benim 1ay oldu ve şişliklerim çok hızlı iniyor.biz ilk 3ay baya şiş olur diye tahmin ediyorduk emre beyde şaşırdı kalın derili olmama rağmen çok hızlı indi şişlerim:) tabiki burun ucum şiş onun dışında burnumda farkedilir şiş yok çok yeni olmasına rağmen iyi durumdayım6 8 ay arası oturur dedi emre bey ama şu anda bile normal kalınlıkta deriye sahip olanlara göre çok iyi durumda şişlerim :) burun sırtında falan pek şiş yok bunun nedeni de bol sıvı tüketmem sigara alkol kullanmamam sanırım:) emre beye kesinlikle güvenebilirsiniz...ben çok takıntılıyım ben bile memnun kaldıysam herkes kalır diye düşünüyorum
Dg62 oncelikle cok gecmis olsun ne guzel atlatmissin, revizyon olacagim bende, acaba sende hiloterapi maskesi kullanildi mi? İlk ameliyatim sonrasi buzlarla tum gece tam bir iskence olmustu benim icin bu maskeyi kullananlar varsa deneyimlerini paylasabilirler mi?
gerçekten çok tuhaff senelerdır yaptırmak ıstıyodum sımdıye kısmet oldu.daha 2 ay var nasıl gecıcek bu zaman bılmıyorum suan bıle bır tuhafım amelıyat yaklastıkca ne yapıcam bılmıyorum
çoook teşekkür ederimmmm :) evet maske kullanıldı bende diyodum hayatta duramam ben onunla diye ama öyle olmadı rahatsız edici değil 3 4 saat duruyo sonra 3 4 saat maskesiz duruyosun sonra tekrar getiriyolar yani arada çıkarıyolar ama ben can atıyodum maske gelsin diye rahatlatıyor çünkü dondurmadı yani yüzümü :) sende niye öyle olduki:S[
bazı ameliyat sonrası fotoğrafları görüyorum da burunlarından bir sürü tampon dışarı fışkırmış , başından çenesine doğru sargı bezi var ve mosmor.. böyle bir durum yaşadın mı sen ?
ameliyat sonrasında ayıldığında , ilk aynaya baktığında nasıl hissettin ?
çoook teşekkür ederimmmm :) evet maske kullanıldı bende diyodum hayatta duramam ben onunla diye ama öyle olmadı rahatsız edici değil 3 4 saat duruyo sonra 3 4 saat maskesiz duruyosun sonra tekrar getiriyolar yani arada çıkarıyolar ama ben can atıyodum maske gelsin diye rahatlatıyor çünkü dondurmadı yani yüzümü :) sende niye öyle olduki:S
çoook teşekkür ederimmmm :) evet maske kullanıldı bende diyodum hayatta duramam ben onunla diye ama öyle olmadı rahatsız edici değil 3 4 saat duruyo sonra 3 4 saat maskesiz duruyosun sonra tekrar getiriyolar yani arada çıkarıyolar ama ben can atıyodum maske gelsin diye rahatlatıyor çünkü dondurmadı yani yüzümü :) sende niye öyle olduki:S[
bazı ameliyat sonrası fotoğrafları görüyorum da burunlarından bir sürü tampon dışarı fışkırmış , başından çenesine doğru sargı bezi var ve mosmor.. böyle bir durum yaşadın mı sen ?
ameliyat sonrasında ayıldığında , ilk aynaya baktığında nasıl hissettin ?
soruna ben kendi deneyimimle cevap vereyim, ameliyat sonrasında baştan çeneye bir sargı bezi olmuyor, sanırım o ekstra çene implantı yaptıran kişilerde olabilir, sadece burunda alçı yada atel ve tampon oluyor. Tamponda artık silikon tercih ediliyor burundan sarkan bir şeyler yok bildiğim.. Ameliyattan ayıldığında aynaya bakınca çok büyük değişiklik olmuyor göz altında morlukların ve sargılı bir burnun oluyor (ben aynaya bakmamıştım ama geçen sene kardeşim aynı ameliyatı oldu ordan söyleyebiliyorum) ertesi gün morluklar ve şişler biraz artıyor sonraki günde de yavaş yavaş geçmeye başlıyor. Yüz şişliklerin ve morlukların bir hafta sonra oldukça geçiyor, ama burnun tam olarka iyileşmesi zaman alıyor. 6-8 ay sonra şeklini tam olarak anlayabiliyorsun ve bir sene sonrada burunun ucunu hissetmeye başlıyorsun.. Ameliyattan sonraki bir kaç gün yorucu ama tamponlar alındıktan sonrası rahat geçiyor endişelenme
Canım ilk ameliyatımda yaklaşık 6 sene önce hiloterapi maskesi yoktu ya da haberdar değildik, normal buz konuluyordu o nedenle sabaha kadar uyumadan buz torbasını elimizle tuttuk çektik, tam bir işkenceydi.Emre Bey'in söylediğine göre teknoloji bu kadar sürede bile oldukça ilerlemiş , gerek ameliyat sırasında kullanılan yöntemler gerekse malzemeler açısınan, umarım bu seferki daha rahat geçer...
benim tahminime göre epey rahat geçer. yani 6 yıl önceki ameliyata oranla. :)
gerek teknoloji gerekse tecrübe burada hasta için ameliyat sırasında da ameliyat sonrası sürecinde de epey bir konfor sağlıyor diye düşünüyorum.
inşallah rahat atlatırsın :) şimdiden geçmiş olsun.
Arkadaşlar 15.günüm şuan burun deliklerimdeki eşitsizlik ortadan kalktı çok ilginç gerçekten yani burnunuzda eşitsizlik olursa takmayın kafaya geçiyor:))
canım kendi albümünü tıkla orda üst köşede albüm düzenle yazıyo ona da bas sonra en altta albüm tipi yazıyo ordan özel yazan kutucuğu işaretleyip onaylaarkadaşlar eklenen fotoğraf özel albümde olması gerekiyordu. herkese görünebilir değil. ne yapmamız gerekiyor?
canım kendi albümünü tıkla orda üst köşede albüm düzenle yazıyo ona da bas sonra en altta albüm tipi yazıyo ordan özel yazan kutucuğu işaretleyip onayla
Arkadaşlar 15.günüm şuan burun deliklerimdeki eşitsizlik ortadan kalktı çok ilginç gerçekten yani burnunuzda eşitsizlik olursa takmayın kafaya geçiyor:))
canım kendi albümünü tıkla orda üst köşede albüm düzenle yazıyo ona da bas sonra en altta albüm tipi yazıyo ordan özel yazan kutucuğu işaretleyip onayla
emel beceremiyorum sanırım. herkese görünen yere gidiyor resim.
Ben arkadaş olmamıza rağmen göremiyorum resimelerini canım, ama benim 25 msj durumundan muhtemelen dolamadı bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?