benimde aynı şekilde o kadar kalın ki nasıl incelecek ve şişler inecek bilmiyorum maydanoz suyuna adadım kendimi:))
arkadaşlar bu cvp yazma kriteri çok kötü bişi yaptığı brunları göremiyorum iznim olmadığı için.ya karar verip yaz gelmedne ameliyat olmam lazım dr seçmekte çok zorlanıyorum.dr emre ilhanın da daha çok kbb ci olması beni biraz tereddüte itiyo
kızlar merhabaa, ben yeni üye oldum bnmde burnumda kemık var ve nefes alma problemim doktor araştırıyordum ancak trabzondaki doktorlara bakıyordum her neyse snra dr emre ilhanı gördüm sizlerden ameliyat ücreti hakknda bilgi almak istiyordum bir de bn ist dışında yaşıyorum ist dışında yaşayıp ameliyat olan varmı?
kızlar merhabaa, ben yeni üye oldum bnmde burnumda kemık var ve nefes alma problemim doktor araştırıyordum ancak trabzondaki doktorlara bakıyordum her neyse snra dr emre ilhanı gördüm sizlerden ameliyat ücreti hakknda bilgi almak istiyordum bir de bn ist dışında yaşıyorum ist dışında yaşayıp ameliyat olan varmı?
arkadaşlar bu cvp yazma kriteri çok kötü bişi yaptığı brunları göremiyorum iznim olmadığı için.ya karar verip yaz gelmedne ameliyat olmam lazım dr seçmekte çok zorlanıyorum.dr emre ilhanın da daha çok kbb ci olması beni biraz tereddüte itiyo
Neurosis, benim Emre beyi secmemin en buyuk nedenlerinden biride kbb ci olmasiydi ( ve hastalanirin hemen hemen hepsinin burnundan memnun olmasi). Adam hem burunu duzeltiyor, hem icini hallediyor. Bazi kisiler burunun icinde problem oldugunu bilmiyorlar, kbb ci bunu estetik sirasinda kolaylikla goruyor ve orayada el atiyor. Bence bu seni tereddute itmemesi lazim, tam tersi... Sanada doktor bulmanda kolay gelsin..Ben tam 6 yildir arastirdim ( daha fazla degilse), iyikide bu kadar cok beklemisim, cunki daha 6 ay onceye kadar Emre beyi kesfettim, ve inan icim o kadar rahat ki.. 6 ay boyunca butun yorumlari okudum, bazen iki defa okudugum oldu. Simdi randevumu aldim, Allahtan birsey cikmazsa bende Emre beyin yaptigi o guzel burunlardan birine sahip olacagim, insallah...
inşallah :) umarım beklediğinden de güzel bir sonuç olur.
hayırlı olsun canım ameliyat tarihini alınca insan bi garip oluyo gerçekten:) sonra alışıyosun. Açık illaki oluyo bende martta olcaktım şubatta oldum daha erken ameliyat olmaya hazır ol:)mrb kızlar sonunda amelıyat için tarih aldımm 25 nisan bakalım ben daha önce bır tarıh ıstedım ama maalesef hep doluymus eger ıptal eden olursa bıraz daha öne alıncak amelıyat tarıhı zaman nasıl geçicek sımdıden heyecan bastı tuhaf bır duyguymuş :)
hayırlı olsun canım ameliyat tarihini alınca insan bi garip oluyo gerçekten:) sonra alışıyosun. Açık illaki oluyo bende martta olcaktım şubatta oldum daha erken ameliyat olmaya hazır ol:)
arkadaşlar az önce aradım.taaa 12 nisana tarih verdi ameliyata karar verirsem o da hazirana ancaymış o ne yaa benim durumum acill.nefes denen bişi yok bende sürekli rinit faranjitim üstüne birde akarlara alerjim var burundan çektiğimi bir ben biliyorum.fikri olan var mııı???
mrb kızlar sonunda amelıyat için tarih aldımm 25 nisan bakalım ben daha önce bır tarıh ıstedım ama maalesef hep doluymus eger ıptal eden olursa bıraz daha öne alıncak amelıyat tarıhı zaman nasıl geçicek sımdıden heyecan bastı tuhaf bır duyguymuş :)
Demi kız, bende bir tuhaf olmuştum ama alıştım artık. Şimdi gün sayıyorum..ama heyecan gün geçtikçe artıyor. Yıllardır hayalimde, artık gercek olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?