Acemi Cadi, sonra resimlerini bırakacakmısin? Çok merak ediyorum, bende yakınlarda olacağım da.. Aslında Emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum fakat hala guzel bı burun görmedim Emre beyin yaptıklarının arasında, puff un burnu hariç. Benim için simetri olması çok önemli, sonuçta kendim için ameliyat oluyorum, kendim beğendikten sonra digerleri beğenmeseler de olur. Birde asimetrik olursa baya bı takıntı olur bende. Umarım sende istediğin gibi buruna sahip olursun. . Gecmis olmuş.
cmk ve zeynep çok teşekkürler garip bi şey mide bulantısına benzer bi duygu ayrıca insan kendini biraz çaresiz ve yalnız hissediyo bilmiyorum eski burnumla geçireceğim son gün özlermiyim acaba onu :))
pembeatmosfer ve bisi çok güzel moral veriyosunuz sağolun:)
bisi fotograf paylaşmayacak mısın? çok merak ediyorum bir emre ilhan eserini daha :)
cmk ve zeynep çok teşekkürler garip bi şey mide bulantısına benzer bi duygu ayrıca insan kendini biraz çaresiz ve yalnız hissediyo bilmiyorum eski burnumla geçireceğim son gün özlermiyim acaba onu :))
burun ucu ne çok yuvarlak ne çok sivri, çok kalkık olmasın dedim kavis istemiyodum aslında kararsız kalmıştım Emre bey bana bırak dedi bende kabul ettim. Kibar bi burun istiyodum kalın, küt, yuvarlak burunları sevmiyodum Emre beyde zaten senin burnundan kalın burun çıkmaz dedi anlaştık:))Emel aynı hislerdeyim :)) heyacan ve nasıl olacak düşünceleri birbirine karışmış durumda..sen nasıl bir burun istemiştin?
çok güzel olmuşş :)
mrb kızlar merak edenler vardı yeni resimler ekledim bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?