Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

saol cnm ya terlıkte alcktm aslında almasammı o zmn hıjyen olarak memnun kaldınmı sen havlu fıln nasıl sen getırdınmı:26:

Hastane gercekten iyi ve cok temiz terlikler fln poşetinde zaten kullan at biciminde havlu falan hersey war canım kişisel seylerini alsan yeterli bence :)

azadet'İn burnunu o gün muayenehanede gördüm ve gerçekten çok beğendim. bu da şahitliğim olsun : )

kızlar lütfen yardım edin
benim emre beyle şubatta ilk görşmem var.bu görşümede tasarım yapmıyormuş.ee ne yapılıyor ilk görşmede?aç dakika sürüyor ortalama?
nasıl bir burun istediğimi ayrıntılarıyla getireceğim fotolarla anlatacak mıyım ?
eski hastalarının fotolarını görebilecek miyim?
ameliyat öncesi daha kaç defa daha randevuya geleceğim?
bir de hangi hastane veya hastanelerde ameliyat yapıyor doktor bey?
cevaplarsanız ççoooook mutlu olacağım

benimde erme beyle bu ay görüsmem var ve bu ayda görüsmeden yaklasik 5-6 gün sonra ameliyat olacagim, cok heyecanliyim

canim ilk gorusme tanisma gorusmesi gibi bisey oluyor emre bey hastasini tanimak istiyor ilk gorusmede beklentilerini isteklerini dinliyor ve yaptigi burun fotograflarini gosteriyor ben yurt disindan emre beye geldigim icin 2 gorusme yaptik 2inci gorusmemiz tasarim gorusmesiydi 3uncu gorusmemizde hastanede gorustuk ama bu kadar kaygili yada tedirgin olma sen emre beye guven senin istedigin burnun daha iyisini yapicak amelyatlarini kadikoy/ atasehir acibadem hastanesinde yapiyor sadece..

burnunu kendi burnun gibi kullanabiliyormusun ornegin yastığa gömür uyuyabiliyormusun spor rahatça yapabiliyomusun ve en önemlisi sürekli biri çarpacak vuracak diye tedirgin oluyomusun hala

ben amelyat olali tam 1 sene oldu ama burnumu kendi burnum gibi rahatcana kullanamiyorum hala biri carpacak en ufak bi darbe gelecek diye korkuyorum burnumu silerken bile temkinli siliyorum uyusukluk devam ediyor burun ucumda ve sert oldukca..ama onun disinda hic bi problemim yok spor vs. herseyi rahatlikla yapiyorum.. acaba anormal mi diye dusunmeye basladim bu konuda tecrubeleri olan arkadaslar yazarsa cok sevinirim

1 yıl oldukça uzun bir süre aslında. ben de hep merak ediyorum uyuşukluk ne zaman geceçek acaba tam olarak?sormuş muydunuz??.ama spor yapabilmek iyi tabi ne kadar zaman bekliyoruz acaba spor için ne kadar beklediniz?

Ben de 1 sene dolana kadar öyleydim çok dikkat ediyodum fln...uyuşuklukta çok az vardı ama şimdi 1,5 sene oldu...uyuşukluk yok ama sertlik devam ediyo...o burnumuzun sağlam olmasıyla ilgili sanırım, hani düşmesin fln diye..:))...insan alışıyo zaten...o sertliği yadırgamıyorum artık...bi de artık o kadar dikkat etmiyorum..temkini bıraktım...bir prob. olmuyo çok şükür..:)) anormal olduğunu sanmıyorum yani baharcım...bende de durum seninki gibiydi...

arkadaşlar benim burnum eğriydi ve ucu düşüktü. biraz da kemeri vardı. aslında 4 senedir bu ameliyat aklımdaydı ve emre ilhanı istiyordum. fiyatı yüksek geldiği için eşime, kendi akrabasının ameliyat olduğu bir doktora ameliyat oldum. çok zordu acayip şiştim morardım. kusmaktan hiçbirşey yiyemedim. bayılıp duruyordum orası ayrı...

benim burnum / şekilde. çok kalkık. ucu eğriliğin olduğu yana doğru yamuk. altına kıkırdak koymuş ) şeklinde bombeli duruyor. üst taraf ise içeri kaçmış. burnum ileri doğru uzun. deliklerimden biri daha büyük diğeri daha küçük. alınla birleştiği yerde sivilce gibi çıkıntılar var. ve hala nefesim düzelmiş değil. alerjim var acaba ondan mı anlayamıyorum... michael jacksonun kız versiyonu gibiyim. domuz gibi tuhaf bi görüntüm var karşıdan. sinirlerim çok bozuk. bu süreçte bir de hamile kaldım. yani hangi derdime yanayım bilemiyorum. lütfen bana yardmcı olun

hamilelik öncesi istanbula geldiğimde barış çakırla görüşmeye gittim. revizyona fazla istekli eglmedi .sadece seneni doldur dedi. trabzona döneceğimden emre ilhanın ve naci çelikin ranvesunu kaçırdım. onlarla ve diğer ünlü doktorlarla mailleştim. foto gönderdim. hepsi de aynı şeyi söylüyor. kesin revizyonluğum. zaten söylenmeye gerek yok. 7. aya giriyorum aylardır en ufak bi iyileşme yok burnumda. şemalsizlik yamukluk aynı.

demem o ki, revizyonda kimler iyi? istediğim yüzüme giden doğal bir burun sadece. kavis kalkıklık vs istemiyorum. fotolardan gördüğüm kadarıyla barış çakır burnun altını çok güzel yapıyor. benim asıl sorunum zaten orası. burnum alttan iki parça gibi duruyor. naci çelik de burun uzatma işleminin çok zor olduğunu söyledi. ama naci de çok para istiyor. benim bütçem en fazla 6 bin...

fikirlerinizi dinliyorum

canım bende dokuz aydır aynı durumdayım.forumu takıp edıp okumaktan şaşıbes oldum.kbb uzmanı mahvettı benı.oyuzden ıyı bır duzeltmeye ıhtıyacım var anlıycagın.ben yakup avşarda karar kıldım.plastık cerrah kendısı.gorusmeye gıtcem.hakkımızda hayırlısı olsun dıyorum.nazım çerkeşte iyı bır plastık dr.bıraz pahalı tabı ama burun baska bıseye benzemıyo.grsmk üzr

yakup bey 11bin istiyodu canım benim o kadar bütçem yok ah keşke olsa... sende mi kbb mağdurusun of :8

teşekkür ederim kardeşim cevapladığın için.

. Bence bu konu cok önemli,spordan kastım kayak tenis vb gibi ağıt sporlar ameliyat olacaz diye hayatımda zevk aldig seyleri yaparken huzursuz olmak istemiyorum kimse değinmemiş ama cinsel iliski bile buna dahil her yerde darbe alabilir insan ne kadar süre kısıtlayacağız kendimizi omur boyu mu , benim icin bu imkansız ameliyat olunca burnumu unutmak isterim en azından bir süre sonra.

Siz gercekten ameliyat oldunuz mu???benim gordugumle sizin anlattiginiz seyler biraz farkli:))

Gullush gorusmelerde tatmin olmadiysan bence mutlaka emre beyle bir daha gorusmelisin .. Bunu soylersen mutlaka ilgilenir bence. Ben defalarca gitmistim ameliyattan once. Benimle de o kadar kuskuma ve kaygima ragmen cok ilgilenmisti . Herkese ameliyat oncesinde emre beyle icine sinene kadar gorusmelerini tavsiye ederim. Ve de pozitif bir psikoloji .

Bende uzun arayislar sonra Emre bey hakkinda hep iyi seyler duydum, yakinda bende ameliyat olacagim, asistanlarida cok ilgili ve cok nazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…