saol cnm ya terlıkte alcktm aslında almasammı o zmn hıjyen olarak memnun kaldınmı sen havlu fıln nasıl sen getırdınmı:26:
Hastane gercekten iyi ve cok temiz terlikler fln poşetinde zaten kullan at biciminde havlu falan hersey war canım kişisel seylerini alsan yeterli bence :)
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum. Ben de Emre beye 07 Aralık 2011 de 3. ameliyatımı oldum. İlk 2 ameliyatımı farklı doktorlara olmuştum bu arada.. Daha çok yeni tabii ama şu an için çok memnunum. 7 saat süren zor bir ameliyat oldu. Ayrıca 2. ameliyatımdan sonra burnumda kıl dönmesi olmuştu. Burnumda eğrilikte mevcuttu. Bu sorunumda ameliyatta düzeltildi. Şekil olarakta güzel bir burnum var artık. Görmeniz açısından resimlerimi de yükleyeceğim şu an mesaj sayım yetersiz..
azadet'İn burnunu o gün muayenehanede gördüm ve gerçekten çok beğendim. bu da şahitliğim olsun : )
kızlar lütfen yardım edin
benim emre beyle şubatta ilk görşmem var.bu görşümede tasarım yapmıyormuş.ee ne yapılıyor ilk görşmede?aç dakika sürüyor ortalama?
nasıl bir burun istediğimi ayrıntılarıyla getireceğim fotolarla anlatacak mıyım ?
eski hastalarının fotolarını görebilecek miyim?
ameliyat öncesi daha kaç defa daha randevuya geleceğim?
bir de hangi hastane veya hastanelerde ameliyat yapıyor doktor bey?
cevaplarsanız ççoooook mutlu olacağım
burnunu kendi burnun gibi kullanabiliyormusun ornegin yastığa gömür uyuyabiliyormusun spor rahatça yapabiliyomusun ve en önemlisi sürekli biri çarpacak vuracak diye tedirgin oluyomusun hala
ben amelyat olali tam 1 sene oldu ama burnumu kendi burnum gibi rahatcana kullanamiyorum hala biri carpacak en ufak bi darbe gelecek diye korkuyorumburnumu silerken bile temkinli siliyorum uyusukluk devam ediyor burun ucumda ve sert oldukca..ama onun disinda hic bi problemim yok spor vs. herseyi rahatlikla yapiyorum.. acaba anormal mi diye dusunmeye basladim bu konuda tecrubeleri olan arkadaslar yazarsa cok sevinirim
ben amelyat olali tam 1 sene oldu ama burnumu kendi burnum gibi rahatcana kullanamiyorum hala biri carpacak en ufak bi darbe gelecek diye korkuyorumburnumu silerken bile temkinli siliyorum uyusukluk devam ediyor burun ucumda ve sert oldukca..ama onun disinda hic bi problemim yok spor vs. herseyi rahatlikla yapiyorum.. acaba anormal mi diye dusunmeye basladim bu konuda tecrubeleri olan arkadaslar yazarsa cok sevinirim
canım bende dokuz aydır aynı durumdayım.forumu takıp edıp okumaktan şaşıbes oldum.kbb uzmanı mahvettı benı.oyuzden ıyı bır duzeltmeye ıhtıyacım var anlıycagın.ben yakup avşarda karar kıldım.plastık cerrah kendısı.gorusmeye gıtcem.hakkımızda hayırlısı olsun dıyorum.nazım çerkeşte iyı bır plastık dr.bıraz pahalı tabı ama burun baska bıseye benzemıyo.grsmk üzr
canim ilk gorusme tanisma gorusmesi gibi bisey oluyor emre bey hastasini tanimak istiyor ilk gorusmede beklentilerini isteklerini dinliyor ve yaptigi burun fotograflarini gosteriyor ben yurt disindan emre beye geldigim icin 2 gorusme yaptik 2inci gorusmemiz tasarim gorusmesiydi 3uncu gorusmemizde hastanede gorustuk ama bu kadar kaygili yada tedirgin olma sen emre beye guven senin istedigin burnun daha iyisini yapicakamelyatlarini kadikoy/ atasehir acibadem hastanesinde yapiyor sadece..
. Bence bu konu cok önemli,spordan kastım kayak tenis vb gibi ağıt sporlar ameliyat olacaz diye hayatımda zevk aldig seyleri yaparken huzursuz olmak istemiyorum kimse değinmemiş ama cinsel iliski bile buna dahil her yerde darbe alabilir insan ne kadar süre kısıtlayacağız kendimizi omur boyu mu , benim icin bu imkansız ameliyat olunca burnumu unutmak isterim en azından bir süre sonra.ben amelyat olali tam 1 sene oldu ama burnumu kendi burnum gibi rahatcana kullanamiyorum hala biri carpacak en ufak bi darbe gelecek diye korkuyorumburnumu silerken bile temkinli siliyorum uyusukluk devam ediyor burun ucumda ve sert oldukca..ama onun disinda hic bi problemim yok spor vs. herseyi rahatlikla yapiyorum.. acaba anormal mi diye dusunmeye basladim bu konuda tecrubeleri olan arkadaslar yazarsa cok sevinirim
Merhaba ;daha önce yazmıştım ama forum yenilendiği için paylaşımda bulunmak istiyorum...
2 yıl önce hem nefes hem de estetik problemlerle Dr.Emre bey e başvurdum,ameliyatımdan önce benimle 3 kez ayrı ayrı görüştü..ofisinin personeli de kendisi de hastalarıyla çok ilgili..ameliyattan beni psikolojik olarak ameliyata tam olarak hazırladı...hastasıyla iletişimi çok iyi, benim 2 yılı aştı ne nefes sorunu ne de estetikle ilgili hiç bir problelmim olmadı 2 yıl boyunca ücretsiz kontrollere gittim her gittiğimde aynı sıcaklık ile karşıladı , fotolarımı çekti, şikayetim olup olmadığı ile ilgilendi..ayrıca kendisine bir çok arkadaşımı ve akrabamı da yönlendirdim onlar da çok memnunlar Emre beyin farklarını saymam gerekirse:
*Emre bey herkese farklı burun tasarlıyor ve yapıyor...bu çok önemli ..bir çok doktor herkese aynı burnu yapıyor..
*Hastası ile çok ilgili ve her ameliyattan önce en az 2-3 saat görüşerek ve ameliyatla ilgili her şeyi anlatarak ameliyatlara giriyor..
*Ameliyatlarını hep tam teşekküllü hastanelerde yapıyor..kendi özel ameliyat aletleri ve kendi özel hemşiresiyle gidiyor tüm hastanelere..
*Aynı seansta hem burun içi problemlerini hem de estetik bozuklukları düzeltiyor ve bunun için ekstra ücret almıyor..yani içi ayrı dışı ayrı ücret uygulamıyor..
*Emre bey yapısal rinoplasti tekniğini kullandığını söylüyor..yani çökme düşme falan gibi riskler neredeyse sıfıra iniyormuş...
*Hastalarını çok uzun zaman izliyor...ücret almıyor..
*en önemlisi de Emre beyle ne konuştuysan sana o tarzda burun yapıyor yani..eğer senin istediğin tarzda burun senin yüzüne gidecekse sana o bunu yapıyor..gitmeyecekse sana bunu açıkça söylüor..
*Tasarım çalışmasında en az 3-4 burun şekli yapıyor ...bu çok önemli çünkü ben hasta olarak görmeden karar verememiştim..
*Başka doktorların kötü yaptığı burunlar konusunda usta ,kulaktan ve kaburgadan bile burun yapıyor..
*VE son olarakta ameliyat sonrasında problem çıkan hastasını görmedim..yani sana ne derse o çıkıyor..yani benim arkadaşıma 8 ayda inecek dedi,bana 6 ay demişti...ve doğru çıktı..
*Ayrıca bence en önemlisi Emre bey işini çok seviyor...gerçekten bunu hissedebiliyorsunuz...ben çok motive olmuştum ve çok rahat ve güvenerek girmiştim ameliyata..
Bu forumda geçen bir çok doktor çok iyi ancak ben kendi dr umla ilgili bunları paylaşabilirm..Umarım yardımcı olabilmişimdir...Öncesi ve sonrası resimlerim profilimde mevcut..:)))
arkadaşlar e.ilhanın tasarım yaptığı randevusunun ücreti ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?