slm sezoş ben seninle bu konu hakkında konuşmak istiyorum ama özelden.bazı sorularım olcak.beni eklersen sevinirim.
beni de ekler misin arkadaşın olarak yazdıkların çok iç açıcı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm sezoş ben seninle bu konu hakkında konuşmak istiyorum ama özelden.bazı sorularım olcak.beni eklersen sevinirim.
kıyamam sana:) sor istersen benim bildiğim bir şeyse yazarım
madde madde de sorabilirsin yanlarına yazar bilenler.. istediğin kadar yaz dök içini
sonnnn 12 günnn :26::26::26: heyecan dorukta smdıden gece uykularım kacıyo:26: sormak ıstedıgım seylerı bıle heycandn unutuyorm ama suanlık aklıma gelen seylerı sormak ıstıyorum. benım ılk amelıyatm olck kaburgadn kemık fln alınıyo ya (genelde 2.veya daha fazla sayıda amelıyt olmus kısılerden duydugum bısydı) ılk amelıyatta oyle bıseye ıhtıyac duyuluyomu acaba ondn cok tırsıyorm cunku:26: bırde amelıyttn sonra ne zmn banyo yapabılıyorz? artı sacımızı nasıl yıkıcaz sımdılk aklıma takılanlar ama yıne sorularım olck
doktor ilk muayeneye ücret alıyor mu ?
Benim ilk ameliyat olduğu halde kulağımdan kıkırdak alındı. Emre bey sana gerek olup olmadığını söyler. Bana belki demişti ama ben alacağına hiç ihtimal vermediğim için önemsememiştim bile dediklerini. Ama çok ekstrem bir şey ilk ameliyatta. sana sanmıyorum gereksin.
hadi yaa off iyice tirstm smdi:26: sana niye gerek duyulduki acaba cok merk ettim hani ne gibi sorun vardi burnunda ne icin alindi kikirdak:26: ayrica memnun deilmissn gibi hissettim oylemi cnm
hadi yaa off iyice tirstm smdi:26: sana niye gerek duyulduki acaba cok merk ettim hani ne gibi sorun vardi burnunda ne icin alindi kikirdak:26: ayrica memnun deilmissn gibi hissettim oylemi cnm
Canım tırsma hiç :) Burnun çok kötüyse ve takmışsan bunu olman en iyisi. Benim burnumdaki kıkırdaklarım çok yumuşakmış işe yaramadı o yüzden. Sende olmaz merak etme.
cok gecmıs olsn sana cnm.ya benım burnumn 3 senedır seklı degıstı kemık buyudu fln ama cocuklugumdn berı tek sıkıntm gulerken yanlara dogru genıslemesı artı bıde genız etı sınzt flnda var onlarda aradan cıkck ıste poff ınsallah ıhtıyac olmaz kıkırdk almaya:26: cnm son bısey sorcm kulagının ılesme surecı nasıl oldu :26:
Sana kulaktan kıkırdak gerekmeyecek eminim. Yaşında bana göre çok genç çünkü. Yaşlada yumuşuyormuş bunlar. Kulakta hiç belli olmuyor. Asla görünen bir iz yok yani.
dSelam herkese, bende bundan 1 hafta önce Emre Bey e ameliyat oldum. Her şey yolunda ve burnumdan da çok çok memnunum. Emre Bey çok ilgili ve iyi bir doktor. Nefes almam mükemmel :)
Ancak benim burda paylaşmak istediğim bir ayrıntı var. Arkadaşlar bu ameliyat ciddi bir operasyon. 3 saat sürüyor ve anestezi altında yapılıyor. Daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak açıkçası ben çok sarsıldım. Anesteziden uyanmam çok zor oldu, defalarca kustum, ciddi bir kalp çarpıntısı geçirdim ve ailemde dahil herkes öldüğümü düşündü. Daha sonrasında ise günlerce ölürüm diye uyumadım. Hala yataktan çığlık atarak uyanıyorum.
Lütfen şunu unutmayın ameliyatı kolay atlatan herkes ile siz aynı bünyeye sahip olmayabilirsiniz! Ertesi gün sokaklarda gezip alışverişe de çıkamayabilirsiniz - ki benim gördüğüm kadarı ile 1 hafta bitene kadar bunu yapabilen pek yoktu - Burnunuzda sadece ufak bir şekil sorunu varsa ve hiç ameliyat olmadıysanız hele ki benim gibi zayıf bir bünyeye ve kansızlık gibi bir sorununuz var ise bir kez daha düşünün derim!!!
Selam herkese, bende bundan 1 hafta önce Emre Bey e ameliyat oldum. Her şey yolunda ve burnumdan da çok çok memnunum. Emre Bey çok ilgili ve iyi bir doktor. Nefes almam mükemmel :)
Ancak benim burda paylaşmak istediğim bir ayrıntı var. Arkadaşlar bu ameliyat ciddi bir operasyon. 3 saat sürüyor ve anestezi altında yapılıyor. Daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak açıkçası ben çok sarsıldım. Anesteziden uyanmam çok zor oldu, defalarca kustum, ciddi bir kalp çarpıntısı geçirdim ve ailemde dahil herkes öldüğümü düşündü. Daha sonrasında ise günlerce ölürüm diye uyumadım. Hala yataktan çığlık atarak uyanıyorum.
Lütfen şunu unutmayın ameliyatı kolay atlatan herkes ile siz aynı bünyeye sahip olmayabilirsiniz! Ertesi gün sokaklarda gezip alışverişe de çıkamayabilirsiniz - ki benim gördüğüm kadarı ile 1 hafta bitene kadar bunu yapabilen pek yoktu - Burnunuzda sadece ufak bir şekil sorunu varsa ve hiç ameliyat olmadıysanız hele ki benim gibi zayıf bir bünyeye ve kansızlık gibi bir sorununuz var ise bir kez daha düşünün derim!!!
bisürü yeni foto yükledim yorumlarınızı beklerim :)
ekledim seni kabul et bakcam fotolarına. Ben de 17 ocakta olcam ameliyat tam 1 hafta kaldı, çok heyecanlıyım. Burnumun nasıl olacağına dair de hiçbir fikrim yok. pişman olmaktan korkuyorum yardım edin nolur.
kızlar bu forumda okuduğum karışık bitkilerden bı çay tarifi yaptım ve cok ise yarıyor 1 haftada bile cok fark etti yeni resimler koydum farkı görebilirsiniz 1 ay la 1.5 ay arasındaki hem yüzüm indi hemde burnumdaki odemler yumasadi ve hızla gidiyor tabi bol soguk suyla yıkamanın faydası da cok