Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Benım kızkardesım emre beye revızyon amelıyatı oldu ve sonuc cok güzel.tekrar amelıyat olacagım dedıgınde aptal oldugunu söylemıstım ona bu kezde yıne hüsran olursa sonuc sasmasın ama öyle olmadı.havaalanından aldıgımda onu burnu sargılı oldugu halde cok güzel duruyordu.
Ben daha önce ıkı kez amelıyat oldum ve artık bende amelıyat olmayı düsünüyorum cünkü kızkardesımın burnunu gördükce hıcbırseyın ımkansız olmadıgını düsünüyorum ve emre beyın gercekten revızyonda cok ıyı bır doktor oldugu bır gercek nede olsa su an evın ıcınde onun yaptıgı daha önce ıkı kez amelıyat olmus bır burun dolasıyor ve öncekı sonrakı halını canlı gören bırıyım :-)

ya ben çk uzun zamandır burun ameliyatı olmak istiyorum cesaret edemiyrm.şuan senn yazdıklarını okuyunca şaşırdm.cesaretine hayran kaldım.
son okuduklarmdan sonra bayağı cesaretimi yitirmiştim.ilk 3 günün çk zor geçtiğini yazıyorlar sürekli sprey kullanmak zorunda kalınıyormş vs.gerçekten ameliyat süresi zor bir süreç mi?

gercekten cok kolay bir ameliyat degil. bn de cok şişim hala. ve cok mor gozlerim ama ne de olsa gececek diye cok onemsemiyorum. bn arnica yı kullanmadıgım icin iyileşme surecim uzadı galiba.
sen sakın uzulme artık olan olmus:) pişmanlık fayda etmez. ben de aglamicam diye kendi kendime soz verdim, zor tuttum ilk gunler. kimsenin yorum yapmasına da izin vermedim kimsenin eline bir sey gecmez o saatten sonra ne gerek vardı falan demenin. olmasaydım da yıllarca içimde kalacaktı devamlı bu forumlarda cesaret edenlere ozenerek gececekti hayat.o yuzden onumuze bakalım:) bugun doktora gidince moralin daha da yerine gelir kesin. dısarı cıkınca kafan da dagılıyo. akşam karsılasacaz zaten konusuruz:)

ben de öyle hem çok istiyorum hem de ameliyat olmaktan korkuyorum.sonra da bir ömür kafaya takmaktansa iki üç günlük acıya katlanıyım diyorum.sonra tekrar böyle ağrılı geçen yazıları okuyunca yine vazgeçiyorum.
ya sizce ben ne yapıym çk istiyrm ama korkuyorumda,tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.kafam çk karışık..

Bende yasadiklarimi paylasmak istiyorum hihoyyyt

yillardir, kücücük yasimda bile burnumdan asiri derecede rahatsiz oluyordum, hep burun estetigi vardi dilimde... ama hic birzaman cesaret edipte yaptircagimi düsünmüyordum imkansiz gibi geliyordu...yillar gecdi.. ben ise basladim parami kazaniyordum ve arkadasimla karar verip doktor arastirmaya basladik... sonra bu kadinlarkulübüne rastlamis arkadasim ve Emre beyi kesfetmis, bana anlatti mail yazmaya karar verdik... bi kac baska doktorlarlada görüsdük ama en ilgili Emre beydi yaptigi burunlarida begendik aradik konustuk tarihi ayarladik hooopp bi baktik istanbuldayiz =)) hersey okadar hizli gelistiki anayamadim bile.. rüya gibiydi benim icin cok istedigim birsey gercek oluyordu ...

Istanbulda bizi Emre beyle calisan bi amca karsiladi oda cok tatli ve ilgiliydi, aldi bizi Emre beyin yanina götürdü... vardigimizda kapida cok karizmatik sempatik güler yüzlü sicak genc bi doktor karsiladi :)) zamanimiz kisitli oldugu icin 3 görüsmeyi biz 1 görüsmede hallettik, resmimizi cekti burnumuzu beraber tasarladik konustuk ameliyat hakkinda ve 2 gün sonra ameliyat olduk, ilk ben oldum benim ardimdan arkadasim :) hersey okadar süperrrr gectiki agrisiz sizisiz morarmalar ve sisme disinda :) onlarin bile ayri anisi var benim icin ehuheu =) Emre bey sagolsun sürekli ziyarete geldi moral verdi bize ... sonra kontrollere gittik, ilk kontrol ameliyattan yanlis hatirlamiyorsam 5 gün sonraydi ve alcimiz ve tamponlar alindi yerine ince bant takildi... tamponlari alirken bile hic aci hissetmedim.. hep cok cok ilgiydi.... ( hic abartmadan anlatiyorum gercekten cok tatli ve basarili bi doktor) kontroller, gel git derken bizim zamanimiz bitti gitmeden son kez kontrole gittik ve geri döndük.. ve simdi bile hala görüsüyorum kendisiyle, yani ameliyati yapip hadi bye diyen doktorlardan degil !! ilk zamanlar sagolsu arayip sordu hep nasil gidiyor diye =) neyse cok uzun yazmisim :) Eger ameliyat olmayi düsünüyorsaniz Emre beyle görüsün derim, yazdiklarima hak verceksiniz ;) !!!!! ( resimlerimi merak edenler albüme bakabilirler :))
ayrica burnumdan cok memnunum hem fonksiyon acisindan hemde görüntü acisindan kesinlikle tavsiye ederim :)

slm sezoş ben seninle bu konu hakkında konuşmak istiyorum ama özelden.bazı sorularım olcak.beni eklersen sevinirim.

eger insan kafasina koymussa ameliyat oluyor zaten. Sende cok istiyorsan olursun, haa korkma o kadar cok ameliyat olmus insan varki.... coook zor olsa insanlar ikinci veya ücüncü ameliyati düsünmezler korkularindan :))
sadece 4-5 günü zor geciyor (burun tikanmasi falan, ayni grip gibi) sonra git gide düzeliyorsun

haklısın canım ya ama burnumda et ve kemık egırlıgı var hassas bı cıldım var ve doktora bitürlü karar veremıyorum

Ben ameliyat olali 4 ay oldu ama hic bir hormala olusmadi ben de,ilk gunler tikali oldugu icin oldu ama gecti bitti,ayrica yamukluk vs.hicbir sorun yok ucu biraz sis hala o kotu duruyor zamanla inicek sanirim..
Emre bey isinde basarili,ilgili bir doktor ,Ameliyat sonrasi kolay degil sabir isteyen dir donem yani oldum bitti,cok guzel oldum hic sorunum yok degil olmuyor sisler insanin canini sikiyor,bir donem tikaniklik yasaniyor,benim burnum hala felc kendi kendini temizleyemiyor 6 ay surer demisti Emre bey yani doktorlar ilgisi yok eger Ameliyat dusunuyorsaniz sabirli olucaksiniz,Emre bey iyi bir secim ben iyiki kendisini bulmusum,memmunumda burnum kotu degildi ama eski resimlerle yanyana koyarsam iyiki olmusum kotuymus burnum ya diyorum :)

Kafaniza koyduysaniz yaptirin mutlaka,yillarca oliyimmi diyip zaman kaybetmeye gerek yok ben 30 yasinda oldum keske daha once olsaydim diyorum :) Hangi agri,sizi unutulmuyor dogum bile unutuluyor insanlar kac cocuk yapiyor her gun aynaya bakip mutlu olucaksiniz bedeli var katlanicaksiniz bir kac ay sisligine,agrisina guzel olmak kolay degil :)

Kafaniza koyduysaniz yaptirin mutlaka,yillarca oliyimmi diyip zaman kaybetmeye gerek yok ben 30 yasinda oldum keske daha once olsaydim diyorum :) Hangi agri,sizi unutulmuyor dogum bile unutuluyor insanlar kac cocuk yapiyor her gun aynaya bakip mutlu olucaksiniz bedeli var katlanicaksiniz bir kac ay sisligine,agrisina guzel olmak kolay degil :)
slm saadetyagmur, ben de 25 yasndayım artık bu yaz olmak istiyordum ama emre bey de karar kıldıktan sonra fiyattan dolayı 1 yıl daha beklemem gerekiyor.çünkü okulum bu yıl bitiyor ve babamdan o kadar para isteyemem.çalışıp biriktirmem lazım.ama bi taraftan da gittikçe yaşımın ilerliyor olması canımı sıkıyordu.senn yazını okumak bana iyi geldi.zaten düşündükçe herşeyden vazgeçesim geliyor.ya aynı zamanda dişime de tel taktırmak istiyorum.kafayı yicem burun ameliyatı olunca tel tedavisi görmek yasak mı?

Hiç öyle düşünme canım eğer bu işe gerçekten ihtiyacın varsa ve yaptırmayı istiyorsan diğer masraflarından kısıp biriktirebilirsin diye düşünüyorum ama 5 ay sonra olmazda 1 sene 2 sene fark etmez ama en sonunda iyi bir doktora ve 1 kez yaptıracaksın, diğer türlü 1000-2000 tl ye de yapanlar var ama emin ol düzeltmesi daha pahalıya patlar.

katılıyorum sana ben emre beyin yazılarını hakkındaki yorumları okuyunca ondan başkasını düşünemez oldum.hatta bu yaz başka bir doktora olmaya karar vermiştim ama sonra iyiki arştırıp emre beye denk gelmişim.bu yaz için çk heveslenmiş olmama rağmen fiyattan dolayı sırf emre beye ameliyat olabilmek içn 1 yıl daha bekleyeceğim.beklemek çk zor olsada...

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum. Ben de Emre beye 07 Aralık 2011 de 3. ameliyatımı oldum. İlk 2 ameliyatımı farklı doktorlara olmuştum bu arada.. Daha çok yeni tabii ama şu an için çok memnunum. 7 saat süren zor bir ameliyat oldu. Ayrıca 2. ameliyatımdan sonra burnumda kıl dönmesi olmuştu. Burnumda eğrilikte mevcuttu. Bu sorunumda ameliyatta düzeltildi. Şekil olarakta güzel bir burnum var artık. Görmeniz açısından resimlerimi de yükleyeceğim şu an mesaj sayım yetersiz..

Özellikle revizyon konusunda birçok kişi karar vermekte çok zorlanıyor.. Bunlardan biri de bendim. İlk ameliyatımın üstünden 4-5 sene geçtikten sonra hem nefes hem de şekil açısından memnun olmadığım için doktor araştırmaya başladım. Emre bey ile görüşmeye gittim. Aslında çok iyi geçti görüşmemiz tabii bu arada başka doktorlar ile de görüşmelerim oldu. Maalesef ben yanlış bir tercih yaptım ve ameliyatımı başka bir doktora oldum. Lütfen bundan yanlış bir anlam çıkmasın tabii birçok iyi doktor mevcut 2. ameliyatımı olduğum doktor da kötü bir doktor değildi.. Benim için doğru bir tercih olmadı çünkü ameliyat sonrası hem şekil olarak memnun kalmadım hem de sağlık açısından çok zorluklar yaşadım. Nefes almam problemliydi, şekil olarak eğriliği düzelmemişti, boyut olarakta büyümüştü, en zor olanı da kıl dönmesi oldu.. Burun ucum devamlı kızarıp şişiyordu. Antibiyotik kullandığımda şişlik ve kızarıklık geçer gibi oluyordu fakat kısa süre sonra yine aynı problem.. Bu arada kendi doktorum bu kızarıklık ve şişliğin sebebi konusunda kesin bir şey söylememişti. Ben ameliyattan 7-8 ay sonra tekrar Emre beye gittim. Sağolsun yine beni çok iyi karşıladı. Bunumdaki kızarıklık ve şişlik konusunda kıl dönmesinden şüphelendiğini söyledi. O zamana kadar ben bu kıl dönmesi olayının burunda da olduğunu duymamıştım gerçekten. Ameliyat neticesinde gerçekten de kıl dönmesi olduğu ortaya çıktı. Emre bey içerideki apseyi temizlemiş. Şu an için bir problemim yok.

Ameliyatımın üstünden 25 gün geçti. Şişliklerim mevcut.. Ama 3 ameliyat geçirmiş biri olarak deneyimlerimden şunu söyleyebilirim. İlk iki ameliyatımda da burnum açıldığında şekil olarak hayal kırıklığı yaşadım. Ama Emre beyin gerçekleştirdiği 3. ameliyatımdan sonra ilk açıldığında bile beğendim. Bu arada 2. ameliyatımda kaburgamdan kıkırdak alınmıştı. 3. ameliyatım içinde burun içindeki kıkırdaklar yetersiz olduğundan tekrar kaburgam açıldı ve kıkırdak alındı. En zor ve uzun geçen ameliyatım 3. olduğu halde kendimi toparlamam bu ameliyatta daha kolay oldu. Bu da Emre beyin ameliyatta ne kadar dikkatli ve titiz davrandığının göstergesi. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum..

Ameliyatımın üstünden 25 gün geçti. Şişliklerim mevcut.. Ama 3 ameliyat geçirmiş biri olarak deneyimlerimden şunu söyleyebilirim. İlk iki ameliyatımda da burnum açıldığında şekil olarak hayal kırıklığı yaşadım. Ama Emre beyin gerçekleştirdiği 3. ameliyatımdan sonra ilk açıldığında bile beğendim. Bu arada 2. ameliyatımda kaburgamdan kıkırdak alınmıştı. 3. ameliyatım içinde burun içindeki kıkırdaklar yetersiz olduğundan tekrar kaburgam açıldı ve kıkırdak alındı. En zor ve uzun geçen ameliyatım 3. olduğu halde kendimi toparlamam bu ameliyatta daha kolay oldu. Bu da Emre beyin ameliyatta ne kadar dikkatli ve titiz davrandığının göstergesi. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum..

azadet muayenehaneye bir arkadaşınla gelmiştin bir hast. de çalışıyordun. Yanılıyormuyum acaba, oda enfeksiyondan bahsetmişti çünkü.

Back