Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkdaslr 20 ocakta amelıytm var.sormak ıstedıgım cok sey var ama ne sorsam cvp alamıyorm o yuzdn uzuluyorm sorasm gelmıyohalbukı ne guzel eskıden bırı bısey sorsa hemn yardımcı olunurdu
![]()
sen sor canım bende yardımcı olmaya çalışırım.
Ay zor bir durum valla niye boyle oldu düzelmesi gerekmiyormu ameliyattan sonra, demek. Ki tam nefes alamıyorsun ki horluyosun:26:
slm kizlar
bende emre ilhana basvurdum dün size güveniyorum insallah sonuc iyi olur :)
yedısekız sende ne gıbı bır problem var? cnm bıraz bahsedermısın?
ne kadar sonraya randewu werıollarslm kizlar
bende emre ilhana basvurdum dün size güveniyorum insallah sonuc iyi olur :)
şu an burun sırtımda kemer görüntüsü var birde burun kanatlarından sol kanatta sertlik var orası yamuk duruyor, daha öncede yazdığım gibi henüz 5 aylık emre bey kalın derili olduğum için oturması 8 ay 1 sene sürer demişti o yüzden şu an bunlara sorun demek istemiyorum inşallah sorun olmaktan çıkacak.ya normalde 1-2 resim koymak isterim ama resimlerde iyice kötü duruyor, dışardan bakanlar hayırrr canııımmm yyokk yokkk gayet düzgün diyorlar ama resim çekince ve aynada kendim görüyorum.bakalım bekliyorum sabırla.
bnde emre beye cok guvenıodm ya hayal kırıklıgı yasadım okuyuncaşu an burun sırtımda kemer görüntüsü var birde burun kanatlarından sol kanatta sertlik var orası yamuk duruyor, daha öncede yazdığım gibi henüz 5 aylık emre bey kalın derili olduğum için oturması 8 ay 1 sene sürer demişti o yüzden şu an bunlara sorun demek istemiyorum inşallah sorun olmaktan çıkacak.ya normalde 1-2 resim koymak isterim ama resimlerde iyice kötü duruyor, dışardan bakanlar hayırrr canııımmm yyokk yokkk gayet düzgün diyorlar ama resim çekince ve aynada kendim görüyorum.bakalım bekliyorum sabırla.
sen bayadr arastırıosn yıl olmus hala neden yaptrmadın fotolarınıde gordum. kımı dusunuyosn:26:ben petek dıncozunkusu gıbı kucuk kısa ve kalkık ıstıyorum yanı bırebır aynı olsun demıyorum ama ıstedıgım model bucokda doaal olmasını sıtemıyorum estetıgım desdın ıstıyorum
![]()
bır kısıden duydumburun estetiğinden sonra horlamaya başlayan var mı!!!!!!
3 hafta sonra ameliyatım var ve bu daha önce hiç aklıma gelmemişti.
lütfen cevap lütfen lütfen...
şu an burun sırtımda kemer görüntüsü var birde burun kanatlarından sol kanatta sertlik var orası yamuk duruyor, daha öncede yazdığım gibi henüz 5 aylık emre bey kalın derili olduğum için oturması 8 ay 1 sene sürer demişti o yüzden şu an bunlara sorun demek istemiyorum inşallah sorun olmaktan çıkacak.ya normalde 1-2 resim koymak isterim ama resimlerde iyice kötü duruyor, dışardan bakanlar hayırrr canııımmm yyokk yokkk gayet düzgün diyorlar ama resim çekince ve aynada kendim görüyorum.bakalım bekliyorum sabırla.
sen bayadr arastırıosn yıl olmus hala neden yaptrmadın fotolarınıde gordum. kımı dusunuyosn:26: