Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

sen sor canım bende yardımcı olmaya çalışırım.

bu arada bende birşey sorucam,
5 ay oldu ameliyat olalı, ameliyat olduğumdan beri çok horluyorum hadi ilk zamanlar yeni, şiş, tıkalı felan dedim ama şu son 2-3 haftadır eşimde çocuklarda her sabah aynı muhabbeti yapıyor, cocukların yanında yattığımda çok horladın anne, eşim geceleri sürekli uyandırıyor beni horluyorum diye, anlamadım gitti var mı böyle problemler yaşayan acaba geçici bişey mi? değilse ne yaparım ben kimse benim yanımda yatmak istemiyor.:25:

Ay zor bir durum valla niye boyle oldu düzelmesi gerekmiyormu ameliyattan sonra, demek. Ki tam nefes alamıyorsun ki horluyosun:26:

Ay zor bir durum valla niye boyle oldu düzelmesi gerekmiyormu ameliyattan sonra, demek. Ki tam nefes alamıyorsun ki horluyosun:26:

bende anlamadım canım hala içi şişdir diye düşünüyorum ki inşallah öyledir. önüzdeki hafta kontrole gidicem emre beye sorucam bakılm ne diyecek.
Valla kocamı içi şiş, hala tıkalı diye geçiştiriyorum ama geçmezse, ne diycem bilmiyorum o kadar para ver birde horlama çıktı adamın başına.

Ben Agustos ayinda ameliyat oldum ,yardimci olucagim bir soru olursa yardimci olmaya calisirim.Turkiye 'ye Ocak ayinda geliyorum Emre bey'e kontrol icin gidicem :)

yedısekız sende ne gıbı bır problem var? cnm bıraz bahsedermısın?

şu an burun sırtımda kemer görüntüsü var birde burun kanatlarından sol kanatta sertlik var orası yamuk duruyor, daha öncede yazdığım gibi henüz 5 aylık emre bey kalın derili olduğum için oturması 8 ay 1 sene sürer demişti o yüzden şu an bunlara sorun demek istemiyorum inşallah sorun olmaktan çıkacak.ya normalde 1-2 resim koymak isterim ama resimlerde iyice kötü duruyor, dışardan bakanlar hayırrr canııımmm yyokk yokkk gayet düzgün diyorlar ama resim çekince ve aynada kendim görüyorum.bakalım bekliyorum sabırla.

şu an burun sırtımda kemer görüntüsü var birde burun kanatlarından sol kanatta sertlik var orası yamuk duruyor, daha öncede yazdığım gibi henüz 5 aylık emre bey kalın derili olduğum için oturması 8 ay 1 sene sürer demişti o yüzden şu an bunlara sorun demek istemiyorum inşallah sorun olmaktan çıkacak.ya normalde 1-2 resim koymak isterim ama resimlerde iyice kötü duruyor, dışardan bakanlar hayırrr canııımmm yyokk yokkk gayet düzgün diyorlar ama resim çekince ve aynada kendim görüyorum.bakalım bekliyorum sabırla.

hadı yha ınsallah gecer ama burun ucunu aznladımda burun kemerı nasıl yamuk duruo:S durmaması gerekmıyomu:S

bnde emre beye cok guvenıodm ya hayal kırıklıgı yasadım okuyunca

ben petek dıncozunkusu gıbı kucuk kısa ve kalkık ıstıyorum yanı bırebır aynı olsun demıyorum ama ıstedıgım model bu:D cokda doaal olmasını sıtemıyorum estetıgım desdın ıstıyorum:P

burun estetiğinden sonra horlamaya başlayan var mı!!!!!!

3 hafta sonra ameliyatım var ve bu daha önce hiç aklıma gelmemişti.

lütfen cevap lütfen lütfen...

Son düzenleme:
ben petek dıncozunkusu gıbı kucuk kısa ve kalkık ıstıyorum yanı bırebır aynı olsun demıyorum ama ıstedıgım model bu:D cokda doaal olmasını sıtemıyorum estetıgım desdın ıstıyorum:P
sen bayadr arastırıosn yıl olmus hala neden yaptrmadın fotolarınıde gordum. kımı dusunuyosn:26:

yedisekiz bizleri korkutuyorsun çok. keşke fotoğraf koyabilsen de sorunun ne boyutta olabildiğini görebilsek... burnundaki kemerin sebebi ödem miymiş?

sen bayadr arastırıosn yıl olmus hala neden yaptrmadın fotolarınıde gordum. kımı dusunuyosn:26:

vallahı emre ılhandı son halada o hala gorusmeye gıdememdım aslında gorusme gunum vardı o gunu ıptal ettıler 10 gun sonraya verdıler ogunde hava buz gıbıydı havalar ucuodu ortalık ben avrupa yakasındayım bahcelıevlerden gıdıcektım yanı dedım bu havada gıdılmez ıptal etmezselerdı hanfendıler ogun gıdecektım magdur olanlar kım oldu acaba neyse okuyolardır kesın buradan tas atıyım bare:D:D valla ben cok dr deıstırdım son olarak emre ılhan dıorum heralde sımdı arsam bana subatta gelın ddıyecekler bakalım ne olcak

Back