Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cnm yedısekız ıcın bızı korkutuyorsun demenızde hakllı olabılırsınız en ufak olumsuz yorum ınsanı endıselendırıyor ama unutmayın herkes %100 sorunsuz amelıyatın garantısını veremez he bunu dr. secımınde azaltabılırsınız rısklerı yanı kotu burun yapan bır dr gtmezsınızde mesela 10 hastadan 8ını ıyı yapana gıdersınız dıyım ıllakı bır takım komplıkasyonlar gerceklesecek en ıyı estetık cerrahın bıle ıllakı sorunlu hastaları vardır vallahı ben kadercıyım egerkı kaderımızde varsa cekerız dıyorum ama ıns yoktur amın cumlemıze:)

yedisekiz bizleri korkutuyorsun çok. keşke fotoğraf koyabilsen de sorunun ne boyutta olabildiğini görebilsek... burnundaki kemerin sebebi ödem miymiş?

cnm yedısekız ıcın bızı korkutuyorsun demenızde hakllı olabılırsınız en ufak olumsuz yorum ınsanı endıselendırıyor ama unutmayın herkes %100 sorunsuz amelıyatın garantısını veremez he bunu dr. secımınde azaltabılırsınız rısklerı yanı kotu burun yapan bır dr gtmezsınızde mesela 10 hastadan 8ını ıyı yapana gıdersınız dıyım ıllakı bır takım komplıkasyonlar gerceklesecek en ıyı estetık cerrahın bıle ıllakı sorunlu hastaları vardır vallahı ben kadercıyım egerkı kaderımızde varsa cekerız dıyorum ama ıns yoktur amın cumlemıze:)

arkadaşlar amacım sizleri korkutmak değil tabiki, yaşadığınız endişeleri bende yaşadım sizleri çok iyi anlıyorum hep güzel şeyler duymak ister insan ama ben kötü birşey yazmadım ki, siz sordunuz ne durumdasın diye bende cevap verdim, ayrıcada daha burnumun oturmadığını, kalın derili olduğumu,emre bey'in 8 ay 1 sene sürer dediğini yazdım, yani şu an için bunların geçici olduğunu düşündüğümü belirttim ama geçmezde böyle kalırsa o zaman ben burnum kötü oldu asla yaptırmayın yazarsam endişenmekte haklı olabilirsiniz.Önümüzdeki hafta kontrole gidicem bakalım ne diyecek emre bey.Resim koymamamın sebebi bu işte hala oturmamış bir burnun resmini koyarsam işte o zaman sizi yanıltmış olurum olumsuz etkilemiş olurum çünkü belkide 3-4 ay sonra herşey düzelebilir.
Haaa şunuda belirteyim o zaman korkan arkadaşlara yeniden olurmuydun ameliyat deseler, evet olurdum derim çünkü bu hali bile eski haline göre daha güzel.

cnm yedısekız ıcın bızı korkutuyorsun demenızde hakllı olabılırsınız en ufak olumsuz yorum ınsanı endıselendırıyor ama unutmayın herkes 0 sorunsuz amelıyatın garantısını veremez he bunu dr. secımınde azaltabılırsınız rısklerı yanı kotu burun yapan bır dr gtmezsınızde mesela 10 hastadan 8ını ıyı yapana gıdersınız dıyım ıllakı bır takım komplıkasyonlar gerceklesecek en ıyı estetık cerrahın bıle ıllakı sorunlu hastaları vardır vallahı ben kadercıyım egerkı kaderımızde varsa cekerız dıyorum ama ıns yoktur amın cumlemıze:)
emre bey subata randevu verıosa amelıyatı 2012 hazırandamı yapıor.. of ya ıyce karrrsz kaldım

Back