Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Cnm ben sakıncası olacağını sanmıorum zaten ameliyattan sonrada antibiyotik kullanacaksın. Ki antibiyotik kullandıktan 25 gün sonra falan ameliyat olacaksın bir sakıncası olmaz. Mesela benim bi arkadaşım ameliyat olacaktı Emre Bey'e ameliyattan bir gün önce hastalandı antibiyotik falan kullanması gerekti ameliyat bir hafta sonraya ertelendi bu durumdan da anlaşıldığı gibi korkmana gerek yok :))

Bu arada burda ne zaman birileri insanlara yardımcı olmaya çalışsa yok neden doktoru savundun reklam var falan filan deniyor.Artık içimden yazmakta gelmiyor ama yine dayanamıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum :S

sevgili handemelek sen gerçekten iyi niyetli bir insansın,bundan benim kesinlikle şüphem yok,sevgili yağmurluk'un da dediği gibi emre beyin kendi bileceği iş ücret konusu,biz de artık başka doktor araştıracağız napalım.

saf kiz handemelek :) iyi bir kizsin ama cok safsin ailecek senin icin üzülüyoruz

sevgili tayces,handemelekle geçen sene de konuşmuştuk bana çok yardımcı olmuştu,çok moral vermişti sağolsun,dediğin gibi denk gelebilir konuşabilir,birbirimize karşı kırıcı olmayalım,aslında burda hepimiz ücretin ne kadar yükseldiğini kabul ediyoruz,ben de bu konuda üzgün ve doluyum.ama herkesin de dediği gibi artık doktorun kendi bileceği iş,sanırım sen de revizyon için doktor araştırıyorsun,biz de yeni doktorlar araştıralım,illa ki revizyonda iyi olan başka doktorlar da vardır,ben umudumu kesmedim :)

Ya bu Öfke nedir anlamadım cok çirkin artık hakarete varan seyler söylüyorsunuz burda kimse handemelegin veya bir başkasının lafına gore gidip ameliyat olmaz herhalde hepimiz gittik eliyat olacağımız drla görüşüp öyle karar verdik sen reklam diyorsan beğeniyorsan olmazsın olur biter kardesim pahalı diye acısını ne doye baskalrina hakaret ederk çıkarıyorsun ustelik birçok arkadasın ameliyat fotoları var yüzü gözü sis gözleri kan çanağı, bunlarda fotomontaj mi diyeceksin şimdi kimse merak etmesin bizim de sizin kadar kafamız çalışıyor ismi cismi diplomasi olmayan bir dra gidip ameliyat olmaz kimse Allah Allah ya

arkadaşlar burda hepimizin ortak bir derdi var aslında,ben burdaki arkadaşların hiç birinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum,herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor,anlatmak istediklerimizi istediğimiz gibi ifade edemiyoruzdur belki de,konu tartışma yönüne gitmesin arkadaşlar,bence bu konuyu kapatalım :38:

Son düzenleme:
Tayces senin derdini anlayabilmiş değilim..tamam fiat pahalıysa başka doktora gider ameliyat olursun.Yada gider emre beyden rica edersin vs..Doktor para kazanıyormuş da yat kat derdindeymiş de ...ben biliyorum daha az revizyon yapmak az yapmak öz yapmak için şimdi değil eylülde zam yapıldı.burada kimse kimseyi savunmuyor sadece yeni ameliyat olacak arkadaşlarla paylaşımda bulunuyoruz.Estetik burun revizyonu apandisit ameliyatı değil ki adı üstünde estetik.Keyfi yani özel hastanede oluyorsun ..bedava mı yapsın adam.Ben de dr umu buradan aynı şekilde seçtim, bende şimdi buradaki arkadaşlara yardım ederek bir nevi borcumu ödüyorum..handemeleğin nasıl biri olduğunu biliyoruz hepimiz.

Sen işi bu şekilde hakarete götürürsen senin ne amaçla buraya geldiğnin sorgularım.Emre İlhan a ameliyat olmamışsın , olmayı düşünmüyorsun,olan ve insanlara yardımcı olanlara hakaret ediyorsun, olmak isteyenlere de negatif etkide bulunmaya çalışıyorsun.Üzgünüm ama seni sorguluyorum..Var senin bir derdin ama hayırlısı...

Bu arada ameliyat olmak isteyen arkadaşlara istedikleri buruna kavuşmalarını diliyorum.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle hiçbir şekilde olumsuz iletişim kurmak niyetinde değilim. Hepimiz birbirimizin iyiliğini istiyoruz ve iyi ki bu site var....yoksa pek çok şeyden haberdar olamayacaktık...
Okudum şimdi konuşulanları da...herkesin kendine göre haklılık payı var. Bunu hiç unutmayalım. Revizyonların en büyük dilekleri, son ameliyatlarında artık kötü görünümlü ve sağlıksız burunlarından kurtulmak. Bu da çok anlaşılır bir istek kesinlikle...
Emre Bey'in bundan bir veya bir buçuk sene önce ise revizyon operasyonlarını daha uygun bir fiyata yaptığını biliyorum. Böylece de pek çok revizyon vakasını ameliyat etmiş oldu. Normal olarak içlerinde, nadir de olsa memnun olmayanlar oldu sonçlardan. O sıralarda bu konuyu konuşmuştum Emre Bey'le...cidden üzgündü çünkü çok ama çok ciddi bir emek harcadığından ve özen gösterdiğinden bahsetmişti, hatta sonuçların ne olabileceğini de direkt olarak anlattığını da eklemişti. Bunlara rağmen, memnun olmayan bazı vakaların Emre Bey'i bazı burada veya başka yerlerde kötülemesi (bu arkadaşları kesinlikle anlıyorum ve onları suçlamak için yazmıyorum, nolur yanlış anlaşılmasın. Revizyon olmak çok daha zor ve onların beklentisi ister istemez daha yüksek oluyor.) Emre Bey'i epey üzüyordu. Gösterdiği ciddi emeğin, saatlerce ameliyathanede kalıp en iyiyi yapabilemek için harcamış olduğu çabanın karşılığı böyle olunca da revizyon fiyatlarını yükseltmek zorunda kaldığını tahmin ediyorum. Böylece daha az vaka kabul etmiş olacaktı...olay bundan ibaret diye düşünüyorum arkadaşlar. İşte herkes kendine göre haklı...
Umarım burunla ilgili sıkıntısı olan herkes, hiçbir zorlukla karşılaşmadan sağlıklı ve güzel burunlara sahip olurlar. Zor bir süreç olduğunu biliyorum ve herkes için iyi şanslar diliyorum...daha ciddi sağlık sorunlarımız olmasın...

Kizlar 27 Ocak'ta ameliyatım var ve 20 lik gömülü dis cekimi yaptırmam gerekiyor bugün yarın çektirecem daha sonra 1 hafta antibiyotik kullanmam gerekebilir bir sakıncası olur mu acaba:18:

canim sorun olmaz, benim basimada öyle bisey geldi. burun ameliyatindan 1 hafta önce ön disimde dis kökü tedavisi gördüm ve antibiyotik kullandim. ameliyattan bi kac gün önce hala dis kökümde kocaman iltihap vardi. antibyotik kullandigim icin ameliyatta hic sorun olmadi

Son düzenleme:
merhabalar yorumlarınızı 2-3 gündür okuyorum. ve dikkatimi çekti. bende ameliyat olmak istiyorum fakat arkadaşlarımızın dediği gibi bu kadar uçuk fiyatların istenmesi etik değil tabikii ortada bir emek var . saygı duyuyorum. ama arkadaşlarımızın revizyon fiyatı hakkında bu kadar fazla ücret talep etmelerine karşı çıkmasına katılıyorum. para kolay kazanılmıyor gerçekten insanlar bütçelerini denklemeye çalışıyorlar. ama bu forumda anladığım kadarıyla hep olumlu yorumlar olsun istenmiş birazcık fikirler çakışınca yada olumsuz yazılar görünce hemen itiraz edilmiş. vede karşı çıkılmış. biz hersene %50-60 zam almıyoruz.
bence herkes fikrini söyleme konusunda özgür. ben iki arkadaşımızada katılıyorum. gözümüzde bir ilah büyütmeyelim tabiki memnuniyetimizi belirtelim. ama zaman zaman eleştirilerede açık olalım. genelde hep aynı arkadaşlarımız savunma yapmış. insanı buda düşündürüyor açıkçası sadece memnuniyet belirtmek yeterli diye düşünüyorum.

merhabalar yorumlarınızı 2-3 gündür okuyorum. ve dikkatimi çekti. bende ameliyat olmak istiyorum fakat arkadaşlarımızın dediği gibi bu kadar uçuk fiyatların istenmesi etik değil tabikii ortada bir emek var . saygı duyuyorum. ama arkadaşlarımızın revizyon fiyatı hakkında bu kadar fazla ücret talep etmelerine karşı çıkmasına katılıyorum. para kolay kazanılmıyor gerçekten insanlar bütçelerini denklemeye çalışıyorlar. ama bu forumda anladığım kadarıyla hep olumlu yorumlar olsun istenmiş birazcık fikirler çakışınca yada olumsuz yazılar görünce hemen itiraz edilmiş. vede karşı çıkılmış. biz hersene %50-60 zam almıyoruz.
bence herkes fikrini söyleme konusunda özgür. ben iki arkadaşımızada katılıyorum. gözümüzde bir ilah büyütmeyelim tabiki memnuniyetimizi belirtelim. ama zaman zaman eleştirilerede açık olalım. genelde hep aynı arkadaşlarımız savunma yapmış. insanı buda düşündürüyor açıkçası sadece memnuniyet belirtmek yeterli diye düşünüyorum.

Keşke 2. uyelik almadan kendi hesabınızla yorum yapsaydınız...

Pahalı ise daha ucuzu var bu ısrar niye ? Bunu bir düşünün....

Emeğe siz, ben veya başka biri fiyat biçemez ! Bu sebeple konuların bunun üzerinde dönmesi adil değil. Yaptığı işlerde kötü sonuç ise kanunlar dahilinde buyrun yazın. Lakim emeğe asla fiyat biçmeyin !

Neye göre pahalı ?

Biz Emre İlhan'ın avukatı değiliz ama bizi karalarsanız ama bu forumda anladığım kadarıyla hep olumlu yorumlar olsun istenmiş şeklinde dişlerimizi çıkarmamız gayet doğal !

not : bana sakın 2. üyelik değil demeö hatta diğer hesabımın şifresini unuttumö bu hesap benim değil ablamın, çok sevdiğim bir arkadaşım, komşum, hatta alt komşum, internetimiz ortak bu yalanları yemiyoruz !

herkese merhaba öncelikle.
Emre Bey in yaptığı ameliyatları çok başarılı buldum gördüğüm kadarıyla.
bu siteden sizlerin sayesinde öğrendiğim fiyat ise oldukça şaşırtıcı.
ilk ameliyat dışında revizyon için oldukça fazla bir fiyat bana göre, umarım kimse revizyona mecbur kalmaz arkadaşlar.

ameliyat olan arkadaşlar beni arkadaş olarak ekleyebilir mi acaba? yeni burunları çok merak ediyorum.

Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba gd62; sanırım beni tarif ediyorsun :46: benimde burun derim oldukca kalın ve problemli bir burundu ve birden fazla ameliyat oldum talihsizlikler yüzünden3 ve 4 ameliyatımı Emre bey'e oldum cunku benim kaburgadan kıkırdak alınıp burna eklendi ancak küçük bi kaza geçirince bu ameliyatı yenilemek gerekti ve 4. tercihimi de Emre Bey'den yana kullandım çünkü başkasına güvenemezdim. Ben çok araştırdım yıllarımı verdim diyebilirim son ameliyatımdaEmre Bey'den istediğim ufak minik havalı bir burun idi ama derim kalınken bunun olmasının ne kadar zor oldugunu da biliyordum gel gör ki burnum suanda tam istediğim gibi ufak ve kalkık, yuvarlak bir yüzüm oldugu için bende düz yada uzun burun tercih etmemiştim, bende öncesi ve sonrası resmi hiç yok o yüzden bu cumartesi Emre Bey'den alacağım ve buraya da yükleyeceğim o zaman belki daha net fikir sahibi olursun. Daha alçıdayken görenler bile çok güzel durdugunu söylüyolardı dilerim seninde istediğin gibi bi burunu Yapar ...:49:

minik burnunu çok merak ediyorum. beni de arkadaş olarak ekleyebilir misin?

Teşekkür ederim

Bu forumda sıklıkla çıkan huzursuzluklardan oldukça rahatsızım. Ne doktor hakkında olumsuz birşey yazılınca tabiri caizsse bir anda toplanıp savunmaya geçenlerden, ne de okudukları olumlu yorumlar karşısında biz de çamur atalım bari diyenlerden haz alıyorum. Sadece yaşadıklarınızla ilgili paylaşımlar yazmanızı rica ediyorum. İki tür fanatiklik de hoş olmuyor..

Canım sevgili arkadaşım sence benim için 9.500 pahalı değilmi??Seni tenzi ederek kuşmu yada yenidenmi?? yaratıcak sence..Güzel yapıyor olabilir..Yani estetik artık arz talep vede sirkülasyondan dolayı fiyatlarının daha düşük olması lazım..Önceden bu fiyatlar olabilirdi,ajda pekkan yaptırırdı..Şimdi ise devirdaim olan bir

sektör..Doktorun el emeğini,hastane masrafını anladımda bu çok fazla..:18:Fiyatlar hastaya göre değişmemeli rutin olmalı kişi kabul eder yada etmez..:44:

Arkadaşlar bu konuyu ne kadar uzattınız allah aşkına adamın kendi emeği kendi keyfi ister ucuz yapar ister 20.000 alır kime ne? isteyen yaptırır istemeyen kendi bütçesine göre birini bulur anlamadım yani nedir mesele.. daha faydalı konularda tarafsız paylaşımda bulunulsada ameliyat olanlar yada olacak olanlara fayda sağlansa.... Konu kaça ameliyat yaptığından ziyade yaptığı ameliyatların sonuçlarını olumlu yada olumsuz, tarafsız, net bir şekilde paylaşmak olsa....

güzel paylaşımlar..

Arkadaşlar bu konuyu ne kadar uzattınız allah aşkına adamın kendi emeği kendi keyfi ister ucuz yapar ister 20.000 alır kime ne? isteyen yaptırır istemeyen kendi bütçesine göre birini bulur anlamadım yani nedir mesele.. daha faydalı konularda tarafsız paylaşımda bulunulsada ameliyat olanlar yada olacak olanlara fayda sağlansa.... Konu kaça ameliyat yaptığından ziyade yaptığı ameliyatların sonuçlarını olumlu yada olumsuz, tarafsız, net bir şekilde paylaşmak olsa....

güzel paylaşımlar..

cok haklisin. bu sayfanin tadi kacti artik.

ameliyat tecrübesi olan arkadaşlar;

acaba yapılan ameliyat burun deliklerinin izin verdiği ölçüde mi yapılıyor.
şöyle ki ben kendi tasarımımı çizdim, ama burun deliklerim büyük olduğu için, çizimim tam burun delikleri ile sıfır oluyor.
öyle bir sonuçta olamayacağına göre, burun deliklerine müdahale edilebiliyor mu, yoksa dediğim gibi burun deliklerinin izin verdiği ölçüde mi küçültme yapılıyor?

yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler.

ameliyat tecrübesi olan arkadaşlar;

acaba yapılan ameliyat burun deliklerinin izin verdiği ölçüde mi yapılıyor.
şöyle ki ben kendi tasarımımı çizdim, ama burun deliklerim büyük olduğu için, çizimim tam burun delikleri ile sıfır oluyor.
öyle bir sonuçta olamayacağına göre, burun deliklerine müdahale edilebiliyor mu, yoksa dediğim gibi burun deliklerinin izin verdiği ölçüde mi küçültme yapılıyor?

yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler.

burnunla orantılı olarak burun deliklerinde küçültülüyor canım, benim burun deliklerim iki parmak girecek genişlikteydi ama şimdi parmağımın ucu bile girmeyecek kadar küçük.

Back