Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

burnunla orantılı olarak burun deliklerinde küçültülüyor canım, benim burun deliklerim iki parmak girecek genişlikteydi ama şimdi parmağımın ucu bile girmeyecek kadar küçük.

yedisekiz merhaba.
arkadaşlığımı kabul etmişsin teşekkür ederim. hiç fotoğrafın yok mu?
ameliyat neticeni çok merak ediyorum.

canım resim koymadım çünkü henüz resim koyacak durumda değil burnum, 5 ay oldu bekliyorum hergeçen gün değişiyor inşallah sonu iyi olur.

5 ay oldu hala koymamıssın:S 1 yıl sonramı koyucaksın merak ettım 24dunde randvum vardı normalde ondan on gun oncesınde vardı bu hvada randevuya gıdcez bırde gıdemedım artk ne zaman gıdıcem bılemıyorum

burnunla orantılı olarak burun deliklerinde küçültülüyor canım, benim burun deliklerim iki parmak girecek genişlikteydi ama şimdi parmağımın ucu bile girmeyecek kadar küçük.

kardeş burun deliklerini küçülltünce kenarlardan her hangi bir kesi izi kalıyor mu?öyle duymuştum bir yerden?

doktor beyle maıllestık. gorsmeye gdıcem yanlız arkadaslar emre beyın yaptgı burnları merak edıorm lutfen yaptranlar resm eklermı

doktor beyle maıllestık. gorsmeye gdıcem yanlız arkadaslar emre beyın yaptgı burnları merak edıorm lutfen yaptranlar resm eklermı

7511 merhaba.
özel mesaj gönderemiyorum henüz, bu sebeple cevabı buradan yazıyorum size.

henüz emre bey in hastası değilim.
araştırma içerisindeyim ama emre bey de düşündüğüm doktorlardan birisi.
ameliyat sonuçları gördüğüm kadarıyla oldukça başarılı.

siz görüştünüz mü kendisiyle?

ben maıl attım sadece gelın burda daha net grsrz dedı. bn hem bademcıklerımıde aldrmk ıstıorm aynı anda onu sordum olur dedı. sen grstunmu hıc

ben maıl attım sadece gelın burda daha net grsrz dedı. bn hem bademcıklerımıde aldrmk ıstıorm aynı anda onu sordum olur dedı. sen grstunmu hıc

henüz ona sıra gelmedi. avrupa yakasında iki doktor var düşündüğüm. biriyle görüştüm. bu hafta içi diğeriyle görüşeceğim.
haftaya da emre bey den randevu almayı planlıyorum.

anadolu yakasını en son seçim olarak bıraktım.

anladım anadolu yakasındayım ben o yuzden avrupaya cıkmıcam fıyat aralıkları nedır dıger doktrların

anladım anadolu yakasındayım ben o yuzden avrupaya cıkmıcam fıyat aralıkları nedır dıger doktrların

hemen hemen aynı.
biri 6000 tl
diğer görüştüğüm doktor 5000 tl
emre bey de öğrendiğim kadarıyla 5500 tl miş.

ama tavsiyem sen de tek bir doktorla görüşme.
imkanın oldğu kadar doktora danış.

ben o konularda usengecım cok ya aslında gezmk lazm. zaten korkuyormda

kesinlikle üşenme.
gerçekten niyetin varsa mutlaka iyice araştır. doktora güvenmek çok önemli. ne istediğini ifade etmek de öyle.

ben de bir tasarım çizdim kendime hatta, doktora giderken onu da alıyorum yanıma. daha iyi anlatabileyim diye.

canım ne zamna en erken randevu werıolar

mrb arkdaslr 20 ocakta amelıytm var.sormak ıstedıgım cok sey var ama ne sorsam cvp alamıyorm o yuzdn uzuluyorm sorasm gelmıyohalbukı ne guzel eskıden bırı bısey sorsa hemn yardımcı olunurdu

mrb arkdaslr 20 ocakta amelıytm var.sormak ıstedıgım cok sey var ama ne sorsam cvp alamıyorm o yuzdn uzuluyorm sorasm gelmıyohalbukı ne guzel eskıden bırı bısey sorsa hemn yardımcı olunurdu

kıyamam sana:) sor istersen benim bildiğim bir şeyse yazarım
madde madde de sorabilirsin yanlarına yazar bilenler.. istediğin kadar yaz dök içini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…