burnunla orantılı olarak burun deliklerinde küçültülüyor canım, benim burun deliklerim iki parmak girecek genişlikteydi ama şimdi parmağımın ucu bile girmeyecek kadar küçük.
minik burnunu çok merak ediyorum. beni de arkadaş olarak ekleyebilir misin?
Teşekkür ederim
cevap verdiğin için teşekkür ederim. çok rahatladım bilemezsin. :)
canım resim koymadım çünkü henüz resim koyacak durumda değil burnum, 5 ay oldu bekliyorum hergeçen gün değişiyor inşallah sonu iyi olur.
canım resim koymadım çünkü henüz resim koyacak durumda değil burnum, 5 ay oldu bekliyorum hergeçen gün değişiyor inşallah sonu iyi olur.
burnunla orantılı olarak burun deliklerinde küçültülüyor canım, benim burun deliklerim iki parmak girecek genişlikteydi ama şimdi parmağımın ucu bile girmeyecek kadar küçük.
kardeş burun deliklerini küçülltünce kenarlardan her hangi bir kesi izi kalıyor mu?öyle duymuştum bir yerden?
doktor beyle maıllestık. gorsmeye gdıcem yanlız arkadaslar emre beyın yaptgı burnları merak edıorm lutfen yaptranlar resm eklermı
ben maıl attım sadece gelın burda daha net grsrz dedı. bn hem bademcıklerımıde aldrmk ıstıorm aynı anda onu sordum olur dedı. sen grstunmu hıc
anladım anadolu yakasındayım ben o yuzden avrupaya cıkmıcamhenüz ona sıra gelmedi. avrupa yakasında iki doktor var düşündüğüm. biriyle görüştüm. bu hafta içi diğeriyle görüşeceğim.
haftaya da emre bey den randevu almayı planlıyorum.
anadolu yakasını en son seçim olarak bıraktım.
anladım anadolu yakasındayım ben o yuzden avrupaya cıkmıcamfıyat aralıkları nedır dıger doktrların
ben o konularda usengecım cok ya aslında gezmk lazm. zaten korkuyormda
ay cok guldummmm karstrmayın buyur valla...kızlar acaba burun ameliyatı olduktan sonra burun karıştırabiliomuyuz??
canım ne zamna en erken randevu werıolarAllah kolaylık versin cnm benim daha bir buçuk ay var şimdiden korkuyorum senin korkman cok normal öyle ölüm gibi seyler bir tek benim aklıma geliyor sanıyordum ama yalnız degilmiştim:)ama kendini rahatlatmaya çalış tv falan izle herseyin iyisini düşünmeye calis kendini motive et sana ağrısın sizisiz sıkıntısiz bir ameliyat diliyorum , çıkınca bizi de bilgilendir olur mu.
mrb arkdaslr 20 ocakta amelıytm var.sormak ıstedıgım cok sey var ama ne sorsam cvp alamıyorm o yuzdn uzuluyorm sorasm gelmıyohalbukı ne guzel eskıden bırı bısey sorsa hemn yardımcı olunurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?