Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani yuh mu desem yoksa saskinliktan gözlerim mi disari firlasin bilmiyorum. bu ne ya 11.500 olmus mu. eskiden baska doktorlarin yüksek fiyatlari elestiriliyordu burada simdi emre beyde ayni seyi yapiyor.eskiden onur erolun fiyatlari hakkinda herkes saskindi simdi emre ilhaninda hic ama hic farki yok ve korkarim yakinda onur eroluda gecer. avrupa fiyatlarina ameliyat yapiyorlar ama türkiyede herkes avrupada ki gibi maas almiyor. bir iki yil icinde fiyatlarin bukadar yükselmesini neye borcluyuz acaba. yükselen popülarite mi yoksa cok daha iyi burunlar mi yapiyor. ikincisi diyorsaniz eee ozaman eski burunlari atin cöpe onlar cok ucuza yapildi bir ise yaramiyor demek.
varmi baska bir ülke böyle cani istetigi gibi zam yapan cok merak ediyorum.
kafam düsene kadar sallamaya devam edeyim ben en iyisi bitene kadar artik yine bir zam gelir. :)
resmen 2 katına çıktı,ben de anlayamadım gitti! bir de düzgün bir artış olmuyor ki!hani anlarım her sene 500 ya da 1000 lira artış olur ama geçen sene mart ayında (3. ameliyat için söylüyorum)6500 lira idi ücret,şimdi 11500 den başlıyormuş.(ki başlıyor demiş,yani minimum ücret bu) seneye de 20000i bulacak bence,forumda hep pahalı diye eleştirilen çok doktor oldu haklısın,ilk kez ameliyat olacaklar için 5500 lira gayet normal,ama revizyon ücreti kesinlikle bu kadar olmamalı,bu kadar artış olması gerçekten inanılmaz.bu konuda da emre ilhan eleştirilmeli bence.
elestirdin mi canim git baska doktora ameliyat ol diye savunuyor hastalari oysa sorun fiyatta degil aslinda sadece bukadar hizli ve SIK sekilde bu fiyatin yükselmesi. pahali olmasi zaten tartisilmaz cünkü cidden fiyatlar ucmus yani hani o eskiden emre ilhani övüp baska pahali doktorlari kötüleyenler. benim part time ev arkadasim yani kendisi cogunlukla ve nerdeyse hep istanbulda o 2 bucuk sene önce ameliyat oldu emre beye ve revizyondu ödedigi fiyat 4000 tlydi.hani o cok övülen meslek aski bu bana göre artik baska bir ask olmus. arada ki farka bakarmisiniz ama sordugunuzda yok efendim hastaneler zam yapiyor bende ona göre zam yapiyorum. ayni hastanede ki baska bir doktor neden ozaman daha az fiyata ameliyat yapabiliyor. cok sinir bozucu birsey bu herkes sanirim ferrari yat kat pesinde artik vatandas kimin umrunda.
Slm herkese ,
Bu fiyat konusunu ben Emre Bey'le az önce konuştum fiyatlar şu şekilde :
1. ameliyat 5.500
2. ameliyat 9000 den ve 3. ameliyatta 11.500 den başlıyor. Tam bir fiyat söylenememesinin sebebi de revizyonun zorluk derecesinden kaynaklanıyormuş. 3 Saat süren revizyonda oluyormuş 8 saat sürende. Bu durumda revizyon fiyatlarının aynı olması zaten mümkün değil verilen emek farklı çünkü. Hani burada Emre Bey'in daha çok nasıl para alırım gibi bir düşüncesi yok . Harcanan emekle ilgili bir artış söz konusu. Her burunun sorunu aynı olmuyor anlarsınız ki. Zaten mail attığınız zaman size ne kadar olacağını söylüyor.
Bunlar Emre Bey'in bizzat kendi sözleridir kendisiyle facebookta karşılaşıp sordum. Fiyatlar bu şekildedir. Umarım açık bir şekilde anlatabilmişimdir.![]()
Slm herkese ,
Bu fiyat konusunu ben Emre Bey'le az önce konuştum fiyatlar şu şekilde :
1. ameliyat 5.500
2. ameliyat 9000 den ve 3. ameliyatta 11.500 den başlıyor. Tam bir fiyat söylenememesinin sebebi de revizyonun zorluk derecesinden kaynaklanıyormuş. 3 Saat süren revizyonda oluyormuş 8 saat sürende. Bu durumda revizyon fiyatlarının aynı olması zaten mümkün değil verilen emek farklı çünkü. Hani burada Emre Bey'in daha çok nasıl para alırım gibi bir düşüncesi yok . Harcanan emekle ilgili bir artış söz konusu. Her burunun sorunu aynı olmuyor anlarsınız ki. Zaten mail attığınız zaman size ne kadar olacağını söylüyor.
Bunlar Emre Bey'in bizzat kendi sözleridir kendisiyle facebookta karşılaşıp sordum. Fiyatlar bu şekildedir. Umarım açık bir şekilde anlatabilmişimdir.![]()
ayrıca kimse burda paragözlü gibi çirkin bir ifade de kullanmadı ve kimseyi bu sıfatla suçlamadı.eleştiriyoruz ve bu sanırım bizim en doğal hakkımız.
Kizlar 27 Ocak'ta ameliyatım var ve 20 lik gömülü dis cekimi yaptırmam gerekiyor bugün yarın çektirecem daha sonra 1 hafta antibiyotik kullanmam gerekebilir bir sakıncası olur mu acaba:18:
Cnm ben sakıncası olacağını sanmıorum zaten ameliyattan sonrada antibiyotik kullanacaksın. Ki antibiyotik kullandıktan 25 gün sonra falan ameliyat olacaksın bir sakıncası olmaz. Mesela benim bi arkadaşım ameliyat olacaktı Emre Bey'e ameliyattan bir gün önce hastalandı antibiyotik falan kullanması gerekti ameliyat bir hafta sonraya ertelendi bu durumdan da anlaşıldığı gibi korkmana gerek yok :))
Bu arada burda ne zaman birileri insanlara yardımcı olmaya çalışsa yok neden doktoru savundun reklam var falan filan deniyor.Artık içimden yazmakta gelmiyor ama yine dayanamıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum :S
Cnm ben sakıncası olacağını sanmıorum zaten ameliyattan sonrada antibiyotik kullanacaksın. Ki antibiyotik kullandıktan 25 gün sonra falan ameliyat olacaksın bir sakıncası olmaz. Mesela benim bi arkadaşım ameliyat olacaktı Emre Bey'e ameliyattan bir gün önce hastalandı antibiyotik falan kullanması gerekti ameliyat bir hafta sonraya ertelendi bu durumdan da anlaşıldığı gibi korkmana gerek yok :))
Bu arada burda ne zaman birileri insanlara yardımcı olmaya çalışsa yok neden doktoru savundun reklam var falan filan deniyor.Artık içimden yazmakta gelmiyor ama yine dayanamıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum :S