anesteziden uyanmak nasıl bir şey?
uzun mu sürüyor?
acılı mı?
teşekkür ederim cevap için emre bey muayenede bana da burun ucu kısmında deri kalın demişti benim de belki şişme çok olabilirmiş, sanırım beklyip göreceğiz başka çaresi yok, yakın zamanda ameliyat oldunuz sanırsam? geçmiş olsun? masajsız ne kadar zamanda geçecekmiş şişlikler bişey söylemiş miydi?
anesteziden uyanmak nasıl bir şey?
uzun mu sürüyor?
acılı mı?
canım benım burun ucum etli ve kalın derili idi ve kanatlrım yayvandı=)) fakat buna ragmen su anda eski burnumdan daha küçük ve kibar gözüküyo tabiki şiş hatta emre beye göre şu an xxl =)) ancak kavisi fln baya sekillendi ben bu halini bile sevmeye başladım ki benım ki kalın derili oldugum için daha geç iniyo morartlı konusundada benım 10 gunde sıfırlandı su arnıca krem baya iyi o konuda emre bey veriyo zaten
merhaba damlacım resimlerini göndermedin sanırımaşırı merak içinde bekliyorum hala burun tipimizin benzer olduğunu düşünerek bu kadar ısrarcı oluyorum:)
canım su an burdamısın burdaysan sneın için album yapıcam bak da silicem sonra şiş oldugu için koymak istemıyorum daha =)
Evet canım tel için 4 bin tl istedi. Toplamda 1,5-2 yıl tel tedavisi sürecek.
Çenemle ilgili dışardan bakılınca görünürde pek sorun yok ama diş dizilimi bozukluğum ısırmamı ve konuşmamı etkiliyor. Eğer ortodontiyi yeterli bulmazsan 8 ay sonra ameliyat olursun dedi. (ayrıca sadece ortodontinin bile beklentilerimin çoğunu karşılayacagını söyledi)
Çene için ise : 7-10 bin tl arası fiyat verdi. Ayrıca + 1,5 bin tl teknisyen ücreti... Masraflı bi süreç anlayacağın..
hahahah koptum sabah sabah
Albümüme resim ekledim kızlar.. Alçılar çıktığı an Emre bey resim cekti 2 tane.. bakabilirsiniz
bu topicten mesaj sayını tamamlayabilirsin ben özel mesaj da yazayım diye 100 e tamamlamıştım:) şiir şarkı ne istersen yazıyosun
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
DD bnde kendi kendime gülüorum.ama ciddiyim karıştırabiliomuyuz acaba??
arkadasım koydumm senın için umarım yardımcı olabilirm
Cok sagol canim ya, simdi bir hayat hikayemi yazayim bari ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?