Merhaba, ben de iki kez ameliyat oldum ve özellikle ikinci ameliyattan sonra tam bir hüsran yaşadım. Emre beyi ben de forum vasıtasıyla duyuyorum ama kendisine mesajla ulaştığımda bana söylediği rakam çok yüksek geldi. Acaba pazarlık yapsam mı?
rakamdan kastınız 5500 mü?
maalesef ki evet..
Arkadaşlar bende emre beye ameliyat oldum.evet memnunum gerçi benim eski burnum kötü değildi ben kaşındım biraz sağolsun emre bey çok ilgilendi.fakat benim burnumda hafif sağa doğru.sağ taraf biraz şiş.1.5 sene oldu.fakat ben kafaya takmıyorum umrumda değil sonuçta buda iyi yani dümdüz bir burunda çok yapmacık geliyo bu şekilde hafif yamuk olduğunda daha doğal duruyo benim burnumun estetik olduğunu söyleyen hiç olmadı sadece gözlerinde bir değişiklik var diyolar emre beyinde amacı gözleri ön plana çıkarmaktı. tabi Allah beterinden korusun.Ne yapsa yeridir diyeceğim fakat işte insan yapmada olsa kıyamıyor burnuna.. herkeze geçmiş olsun diyorum..
Arkadaşlar bende emre beye ameliyat oldum.evet memnunum gerçi benim eski burnum kötü değildi ben kaşındım biraz sağolsun emre bey çok ilgilendi.fakat benim burnumda hafif sağa doğru.sağ taraf biraz şiş.1.5 sene oldu.fakat ben kafaya takmıyorum umrumda değil sonuçta buda iyi yani dümdüz bir burunda çok yapmacık geliyo bu şekilde hafif yamuk olduğunda daha doğal duruyo benim burnumun estetik olduğunu söyleyen hiç olmadı sadece gözlerinde bir değişiklik var diyolar emre beyinde amacı gözleri ön plana çıkarmaktı. tabi Allah beterinden korusun.Ne yapsa yeridir diyeceğim fakat işte insan yapmada olsa kıyamıyor burnuna.. herkeze geçmiş olsun diyorum..
Emre beyin ameliyatlarinda olmaz yüzde yüz garanti veriyorum gibi konustunuz. Sanki emre beyin hic sonradan sorun yasamis hastasi yokmus gibi.
al işte, dün derya ya emre bey yamuk burun yapacak değil herhalde diyordum!!!!
Keyfim kaçtı ya..
:)
tuhaf gercekten 1,5 sene sonra hala öyle saga dogru egri ve sis olmasi...
benimde burnum saga dogru hafif egri, emre bey o sistendir dedi
zaten öyle asiri rahatsiz etmiyo beni, cok belli degil yani, ama resimlerde fark ediyorum
zaten %100 hic kimseninki süper ve perfect degildir. ben mesela cok memnunum, hele yandan burnumu cok seviyorum
ama iste burun delikleri esit degil ve saha dogru hafif egri. yinede memnunum ve iyiki yapmisim, eski burnumdan cok cok güzel cünkü
ya slm cnm bende doktor arıyorum emre ilhan bide onur erol var aklımda ama kararsızım onur eroldan memnun kaldınmı? bide ilk ameliyatta nekadar alıyor. şimdiden tesekkür edrim cnmya bisey dicem haddim olmadan)ben dünyaca taninmis onur erola son 3 ameliyatimi oldum,her defasinda burnumun sekli sürekli degisti,degismeyen bisey vardi ki oda burun deliklerimin hic bir ameliyatimda esit olmayisiydi ))arkadaslar demekki burnunuz o kadar güzelki ancak kafanizi kaldirdiginizda görülen burun deliklerinize takiyosunuz kafanizi..yatin kalkin ve birinci ameliyatda güzel burunlara sahip oldugunuz icin sükredin.beterin beteri var valla
:)
tuhaf gercekten 1,5 sene sonra hala öyle saga dogru egri ve sis olmasi...
benimde burnum saga dogru hafif egri, emre bey o sistendir dedi
zaten öyle asiri rahatsiz etmiyo beni, cok belli degil yani, ama resimlerde fark ediyorum
zaten %100 hic kimseninki süper ve perfect degildir. ben mesela cok memnunum, hele yandan burnumu cok seviyorum
ama iste burun delikleri esit degil ve saha dogru hafif egri. yinede memnunum ve iyiki yapmisim, eski burnumdan cok cok güzel cünkü
ince bir deriye sahibim, ameliyatım daha mı kolay olur
Arkadaşlar ocak ameliyat olmak için iyi bir vakit mi? olan var mı hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?