• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

merhaba canım teşekkür ederim iyi dileklerin için :)sorularının cevabına gelince ;
morluklar max. bir haftada geçiyor. bie hafta sonra yavaş yavaş harekete başlarsın ama kendini yormadan ilk 10 beş gün ağır işler falan yapmıyosun sonrasında da dikkatli olarak gündelik işlerine başlayabilrsin.dikişlerin bazıları ve tamponlar için 5. gün gidiyorsun 7-8. gün gibi de kalan dikişleri alıyor doktor bey, aynı gün de alçı çıkıyor.koruyucu bandaj sarıyor burnuna, koruyucu bandajlada 15 gün falan dolşıyosun.5 -6 güne bir de bandajı yeniliyo. kabaca 2 kere falan diyebiliriz bandaj yenilemeye ameliyatın ertesi gün ya doktor bey tarafından ya da ameliyat hemşiresi özgül hanım sana reçeteyi veriyor orada yazılı ilaçları alıyosun nasıl kullancağını da söylüyor.burun spreyi hariç diğerleri ilk bir haftada bitiyo bir daha kullanmıyorsun. burun spreyini doktor bey bırak diyene kadar devam ediyosun. Ağrı sancı gibi şeyler bende olmadı olanlar var mı bilmiyorum. ameliyat sonrasında dikkat ediceksin kendine ilk 1 ay çok önemli bence mümkün olmadıkça kalabalığa burnuna zarar gelecek yerlere girme doktor bey seni ameliyat sonrası için bilgilendirecek dediklerine çok dikkat ederek uy. bi de acele etme derim burnun iyileşmesi bir süreç 3-ile 6 ayda tam değişmeler olacak erkenden beklenti içine girme zamana bırak zamanla herşeyin değiştini ve giderek güzelleştiğini göreceksin...şimdiden geçmiş olsun umarım her şey istediğin gibi olur senin de yüzün benim gibi güler ameliyat sonrasında :))

Merhaba ne kadara ameliyat oldunuz ?

Arkadaşlar ben de emre beye ameliyat oldum. hatta sadece estetik değil septum deviasyonu (kemik eğriliği) da vardı. septorinoplasti oldum. mükemmel bir iş çıkardı doktor bey. 35 gün oldu. eskisinden iyi koku alabilmenin, her iki burun deliğimden nefes alabilmenin, tabiki en çok da aynaya baktığımda güzel bir burun görmenin mutluluğunu yaşıyorum gerçekten...
tek bir problemim var. ellememem gerektiğinden siyah noktaların gazabına uğramış olmak :D
birazdan kronolojik bir albüm yapıcam. isteyen arkadaşlar beni eklesin albüme bakmak için...

merhaba arkadas olarak eklerseniz sevinirim .. burun seklini merak ediyorum ;)

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum, 1 yılı kazasız belasız tamamlamamın şerefine yazayım ve foto ekleyeyim dedim..:) Evet, 1 yıl oldu, hatta 1 yıl 10 gün oldu..:)) Ne nefesle ilgili ne de şekille ilgili bir sıkıntım yok çok şükür..:)) 4 yeni foto ekledim bakmak isteyen olursa... Hiç sorun çıkmadığı için çok mutlu ve huzurluyum, umarım sizler için de öyle olur ve herkes istediği buruna sorunsuz bir şekilde sahip olur...:))

merhaba arkds olarak kabul ederseniz cok sevinirim .sonucu gormek isterim :34:

Merhaba online 'ken bisey sormak istedim size ? muayene ve ameliyat ucretleri hakkinda bilgi verebilir misin ? :34:

ben emre beye ameliyat olmadım ama benim doktorum 2,00-2,500 arası fiyatlarda yapıyo. muayene ücretide emekliler için 6 çalışanlar için 12ydi.

ya arkadaslar ben genelde resımlere bakıyorum 2 aya kadar bıçok hastanın şişleri inmiş oluyor en azndan aza ınıyor baya ama benımkıler çok fazla burun ucum çok şiş bı dolgunluk hissi var çok kotu:(

Merhaba Arkadaslar,
Ilk olarak ameliyat olmus arkadaslara bir kac sanismak istedigim konu var,Ameliyat olali 1 bucuk ay oldu hic bir sorun kalmadi nefes ve inanilmaz ( hatta eskisinden daha iyi :P) koku aliyorum,tikaniyordu ciddi rahatsiz ediyordu beni o sorundan da kurtuldum gunde bir kere temizlemek yetiyor,yanliz normal olarak hala sis hic bir masaj yapmiyorum siz yapiyormusunuz? Emre bey size masaj onerdimi??Yurtdisindan hasta olmak cok kotu Its hastalar gibi kontrol yaptiramiyorum su an sis sisi elimle bile fark ediyorum zamanla inicek ins su anki hali bile guzel sadece buyuk duruyor ,arada biraz dahami kalkik olsaydi havali diyorum ama yuzume gitmicegini soyledi Emre bey guveniyorum kendisine ins sisler iner bir an once ta sekli oturur mutlulum daha mutlu oluru ,ameliyat sonrasi zor donemi atlattim sukur :)

Ameliyat olucak hasta arkadaslara ise simdiden gecmis olsun,ben yurtdisindan Istanbula'a geldim ailem orda yasiyor 2 gorusme yaptim Emre bey ile ilk gorusme ameliyat ile ilgili on bilgi,eger ameliyat olucam derseniz 2.gorusme oluyor tasarim vs..ben yarim saat icindetasarim tamamdir dedim guvendim Emre bey'e cok cana yakin,hasta ile iliskisini sicak tutan ,hastayi sakinlestiren sevecen bir doktor hic pisman olmadim simdi sorun yasasam basa donsem yine Emre bey derdim sanirim sagolsun hic tereddut etmeyi arkadaslar..

Arkadaşlar az önce olan bir şeyi sizle paylaşayım istedim komiğime gitti.:) Az önce çalışma arkadaşım burnu sargılı birini gördü camdan bi sinirle çok sinir oluyorum burnunu yaptıranlara ne gerek var çok belli oluo hepsi anlaşılıo falan dedi bende kem küm bir şey söylemedim . Benimkinin estetikli olduğunu farketmedi bile o kadar doğal duruo demekki böyle olunca mutlu oldum Emre Bey bilio bu işi ;)

ne güzel iste, o kadar dogalki.
benim icinde diyolar derya sende bi degisiklik var ama ne.. herkes diyo cok dogal olmus hic belli olmuyo.

kizlar dün burnumu heralde cok oynattim, cok dokundum burnuma, bu gece bi uyandim burnum iki mislisine sismis! insallah gecer

Arkadşlar yeni resimler yok mu?? Güzel resimlerinize bakıp içimiz açılıyor. İyice hevesleniyoruz:))

emre ilhan da fiyat 5500 mış arklar bunun ıcınde testler hastane dahılmı acaba

arkadaslar bırde sunu sorucam sanırım 12 gun ıstanbulda kalmak gerekıyomus ankaradan gelıcem ben kac gun hastanede kalmak gerkıyor ve hastanede kaldıınız sure fıyata dahılmı ona gore ev bakıcm:))

Ajda Pekkan'i bu gun bir video da gordu o kadin konusurken ben yoruldum tama resimlerde guzel ama balik gibi bakiyor agiz kipirdiyor yuzde bir tek ifade yok cok ama cok cirkin yaslanmakta bazen guzeldir kendini maymuna cevirmis ,Estetik kusurlari duzeltmektir kendini bastan yaptirmis..

kesinlikle katılıyorum fotograflarda taş ama vıdeolarda cok kotu gozukuyor resmen facia

arkadaslar bırde sunu sorucam sanırım 12 gun ıstanbulda kalmak gerekıyomus ankaradan gelıcem ben kac gun hastanede kalmak gerkıyor ve hastanede kaldıınız sure fıyata dahılmı ona gore ev bakıcm:))

5500 tl icinde hersey dahil, muayenedeki kontroller ameliyattan önce ve sonra, hastane falan filan.
sen bitek ameliyattan sonra ilaclari almalisin. damla, spray, agri kesici.

8-10 gün kalsanda yeterli istanbulda.
hastanede 2 gece kaliyosun, yurt disindan geldigin icin. ameliyattan önce ve sonraki gece

Arkadaslar emre bey kaçinci gun tamponu ve dikisleri çikariyor? Çok merak ettim!

Back