merhaba cok hos gorunuosun burnunda oyle,burnunla goz altının arasında ınce cızgı seklınde sıslık gorunuyo sende farkettınmı? bende de aynı sıslıkler var da
cok tatli, gözler ve burun zaten ayni deniz akkaya :)
hmm..iltifatlar gozlere geliyorsa burun olmus demektir:)))tesekkur ederim kizlar..Gozlerin cok guzel,masallah :)
Canım ben bi süredir sağdan soldan, ünlülerden ya da bu siteden gördüğüm burunlardan resim biriktiriyorum. beğendiklerim ve beğenmediklerim diye iki klasöre fotoları kaydediyorum, tasarımda emre beye böyle istiyorum ya da böyle istemiyorum diye örnekler üzerinde anlatıcam. Senin fotonda beğendiğim burunlar klasöründe zaten:)
Sen kalkıklığından şikayetçi oldun mu hiç? Pişman oldun mu sonradan. Ben pişman olacağımı sanmmıyorum ama sana da sormak istedim. Yani kalkık istemeseydim keşke dediğin oluyor mu? Ya da çok anlaşılıyor mu seni tanımayanlar tarafından.
Evetttttttt arkadaslar nihayet sonunda bende ameliyat tarihi aldim :)
ama simdiden heyecan ve biraz korku basladi.....
Sen de bekleme salonundaki yerini aldın yani. Ameliyat tarihi alıp beklemek de ayrı bi stresmiş. Ben tarih alalı neredeyse buçuk ay oluyor. Hala 1 ay 10 günüm var:) Sen ne zamana tarih aldın?
ameliyat ücreti hakkında ortalama bir rakam var mı?
Evet canim ben baya uzun zamandan beri dusunuyordum zaten ama bi turlu cesaret edemiyordum hep erteleyip durdum. Ama artik kararliyim ve 23 kasimda tarih aldim. Allah yardimcimiz olsun insallah hersey cok guzel olur. Senin tarih ne zaman? Ben aslinda daha erken tarih isterdim ama hep doluymus.
Tahmin ediyorum canım. Ben de 1 senedir erteliyodum korktuğum için. tam karar verdim ki, Emre Bey'in programı çok yoğun olduğu için 2,5 ay sonraya tarih verdiler.Karar vericek gücü bulduktan sonra bir an önce olsun bitsin istiyo insan ama başka bir doktora güvenemeyeceğimi düşündüğüm için beklemeye karar verdim. 31 Ekim'de benim ameliyatım. Bu haftasonu tasarım yapıcaz Emre Bey'le. Bu bile çok heyecanlı. Bu gidişle ameliyat günü narkoza gerek kalmadan bayılabilirim heyecandan:)
İnşallah istediğimiz gibi olur, sorunsuz olur herşey.
yarın Allah nasip ederse hayırlısıyla ameliyatımı oluyorum...
Yaklasık 2 ay once bu tarıhı almıstım Emre Bey den ameliyat ıcın nasıl gunler gunlerı kovaladı da buraya geldık sonunda.
Cok heyecanlıyım yahu içimde filler dans ediyo ediyo desem yeridir.
En kısa zamanda en tazesınden edindiğim deneyimlerimi yazacağım.
Pinky sen ameliyattan sonra öyle bir güzelleşeceksin ki umurunda olmayacak söylenenler. Ben bir yıldır takip ediyorum Emre beyin hastalarını. Kimiyle yüz yüzede görüştüm hatta. Sonuçlar çok başarılı. Bende 27 eylülde olucam nihayetttt...
aaaa bende 27eylül de ameliyat olacağım =)) ben bugün emre beyi aradım saat 10nda sizin olacak daha sonrada ben olacağım saat 14:00'te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?