• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Odemlerin bir an once inmeis icin tuz'u kesmemiz gerekiyor sanirim kesmek derken hicmi yemicez? normal olarak devam edikmiyiz? bitki cayi icen varmi aranizda faydasi oluyormu ?

1 ay süreyle özellikle tuzu kesmek gerekiyor canım yani hiç yemezsen en iyisi... soda da zararlıymıs bu dönemde. Ödemi alan bitki çayları var ama ben denemedim canım zamana bıraktım:))

Arkadaşlar ben artık gün almaya gitmeyi düşünüyorum. revizyon için fakat hala teredütlerim var çünkü bazen Emre beyin yaptığı süper burunlar görüyorum bazende aman Allahım ya böle olursa diye korkuyorum, çirkin değil benim asla istemiycem burunlar.

Emre bey gerçekten sizin istediğiniz burnu yapıyormu? Yani orda resim göstersem, kendi hastalarından aynısı desem istedğim gibi olur mu acaba?????

Emre bey kairn germe ameliyati yapiyormu arkadaslar???
Ben 2.bebekten sonra istiyorum 1 yasinda su an kizim 57 kiloyum ama asla karnim eski hali gibi tas gibi olmuyor spor falan yok 2.bebekte gerdiricem Emre bey yaparmi??

:))) kbbciler facial surgery yapiyorlar kafadan assagisi onlarin alani degil :D

ben olaya estetik olarak yaklasip algiladigim icin dal incelemedim hic,kbb oldugunu bile okumadim acik soyliyim burun estetigi yaklasimi ile yaklastim , estetik algiladim direk :):) ben direk estetikten girdim zaten ameliyat maksatim oydu saglik sorunum olmadi hic simdi bastan asagi dusundum olayi baska ne laizm ilerde vs.. ,alistik Emre bey'e yabanciya giymiyim olayi :)
Gobek icin olmadi burda bir doktor bakiyim o zaman ama ingiliz doktorlara guvenmiyorum,sevmiyorum da gerci ben yine milletimin doktoru dicem tatilde arastirmaya koyulucam 2.3.cocuktan sonra sart olur sanirim
:(:(

Arkadaşlar ben artık gün almaya gitmeyi düşünüyorum. revizyon için fakat hala teredütlerim var çünkü bazen Emre beyin yaptığı süper burunlar görüyorum bazende aman Allahım ya böle olursa diye korkuyorum, çirkin değil benim asla istemiycem burunlar.

Emre bey gerçekten sizin istediğiniz burnu yapıyormu? Yani orda resim göstersem, kendi hastalarından aynısı desem istedğim gibi olur mu acaba?????

Funda bende seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum bazen o kadar güzel burunlar görüyorum ki diyorum emre bey yine süper iş çıkarmış fakat beğenmediğim yüzüne uygun bulmadığım burunlar da oluyor
Bende heralde giden arkadaşlar bu şekilde yapmasını istemiştir diye düşünüyorum.
Çünkü emre bey hasta taleplerine önem veren bi doktor kişiler öyle istemiş olabilir

bende senin gibi düsünüyodum, ama iyiki emre beye gitmisim. gercekten cok iyi doktor, isini cok iyi yapiyor. ben emre beye heerseyi detayli anlattim, resimde götürdüm dedim bu tarzda olsun, kavis nasil olsun, burun delikler nasil olsun, ucu nasil olsu, kalkiklik falan herseyi anlattim ve ayni istedigim gibi oldu hemen hemen. bence emre beyde yap

teşekkürler arkadaşlar, ben ilk ameliyatımda ne istediğimi gayet iyi biliyodum ama doktoruma bunu anlatıcak lüksü yaşayamadım..ayaküstü 5 dk kontrol etti, asistanları tabiki fotolarımı fln çekmişti ama ben hayalimdeki burnu anlatamadım.

bu sefer öyle olmaz umarım.

Derya bu arada burnun şahane olmuş, maaşallah.

Burun uçlarımız çok benziyor. seninde müdahale yapılmış sanrım. gülünce özellikle aşağı inmesine gıcık oluyorum.(Allah günah yazmasın ama)
seninki çok doğal olmuş, böle olsa daha da bişey istemem zaten:))
peki kanatlarından daraltma yapıldı mı?

$DSCF0189.jpg `

31.gun sisler hala hatta bu donem fazlaca var :)

her kelimesine katılıorum ;) burun güzel olduktan sonra bir kaç milimlik farkın ne önemi var. ayrıca bence mükemmeli istemek çok saçma önemli olan ilerleme kaydedilmesi. Bence bu kadar minik şeyleri kafaya takmadan önce eski haliyle şimdiki halini karşılaştırmak gerek burunlarımızın o zmn anlaşılır bunların ne kadar önemsiz olduğu. ;))

bu konuya taktim elimde ayna inceliyorum,hic bir fark goremiyorum bu kadar yakindan bile ufacik delikler tabni vardir belki mm ama ben bile fark edemiyorsam ne onemi var varmis yokmus :):)

offf tuzuda kestim maydonoz suyunuda içtim 6 aydır bu şişliklerden kurtulamadım dışardan pek belli olmadıklarını soyluyorlar ama ben elledigimde onu hissediyorum hala his kaybıda var bende ne zaman geçer bilmiyorum :((

Back