Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar slm eski burnum dahil birkaç resim yükledim bugün itibariyle burnumdan azda olsa nefes ve koku almaya başladım şükürler olsun
puufcum çok hoş kavisi falan baya ortaya çıkmış ne güzel gitti artık o hasta hallerimiz :)
kızlar slm eski burnum dahil birkaç resim yükledim bugün itibariyle burnumdan azda olsa nefes ve koku almaya başladım şükürler olsun
Pufffffffff kız fındık nasıldı muayenen. Ya dün ebnimde randevum varmış, ben günleri karıştırmışım ne güzel senide görmüş olurdum. Şarjımbitmişti, eve gittim, evden aradı Emre Bey seni bekliyorum diye. AAAA dedim ya benim randevu Perşembe hayır bugün dedi. Tüh dedim ya puff u da görürdüm, hatta keşke randevum Çarşamba olsaydı diyordum içimden dedim. Evet Z...a geldi az önce burdaydı dedi Emre Bey. ( puff gerçek ismini yazmak istemedim ). Ya benim anlamadığım Emre Bey nickleri nerden biliyor ben bile nickleri bütün yazıları okumama rağmen bilmiyorum. Anaaaa yoksa yazılarımı okuyor Emre Bey çok utanırım valla. Kızkıza şeyler yazıyoruz yahu
Biliyorsunuz yarında benim ameliyatım var.
puff burnun gercekten cok guzel olmuş güle güle kullan cnm. sana bişey sormak istiyorum kaçıncı günde burnundaki tüm bandajlar alındı?