Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar slm eski burnum dahil birkaç resim yükledim bugün itibariyle burnumdan azda olsa nefes ve koku almaya başladım şükürler olsun

kızlar slm eski burnum dahil birkaç resim yükledim bugün itibariyle burnumdan azda olsa nefes ve koku almaya başladım şükürler olsun

ohoo cnm süper yaaa şişlikler inmeye başlamış .. hatta şimdiden ameliyat oldugun hic belli değil.. bugun iş yerinden de cok sasırdılar bana.. bu kadar kısa sürede nasıl böyle oldu diye :)) bandaj bile sonradan dikkatini cekiyo insanların.. 14. günüm sanırım ben biraz daha şanslıydım şu an zerre şişlik yok :nazar: benimde size göre ilk 4-5 günüm aşırı şişti.. sonra tamponlar alınınca sanki benim yüzümdeki havayida boşalttılar.. fıs diye indim 2 günde :))) yarında bandajlar cıkıcak tamamen.. sanırım ondan sonra azcik şişerim :)

bu arada 14. gün fotosu

picture.php
[/IMG]

Son düzenleme:
puufcum çok hoş kavisi falan baya ortaya çıkmış ne güzel gitti artık o hasta hallerimiz :)

sunbulcum değişim tartışılmaz, enfes olmuş burnun gençleşmişsin zaten kaşın gözün yeter ama şimdi kusursuzsun maşallh daha iyi olduğumuz günleri de görelim hayırlısıyla:)

puufcum çok hoş kavisi falan baya ortaya çıkmış ne güzel gitti artık o hasta hallerimiz :)

evet cnm kavisi iyice ortaya cikti :) ucuda biraz kalktı otomatikman.. daha cok değişicek ama biliyorum.. cünkü cidden günden güne insan farkediyo.. mesela dün biraz soğuk yedim işten dönerken.. buz tuttu burnum diyebilirim.. sabah uyandıgımda yüzüm ve burnum şişmişti.. buda şişken cekilen resim.. resimlerde daha büyük cıkıyo burunlar ya sanki, normalde daha kücük benim burnum

kellycim saol cnm ya ne güzel iltifatlar ağzından bal damlıyor kendi gibi yüreğide güzel arkadaşım inşallah ii günler herkesin olsun

Son düzenleme:

slm canim yeni burnun yüzüne cok iii durmus güle güle kullan. bide kizlar bir dip notu düsecegim :

Burnu yapilan arkadaslar resimlerde dahada havali poz veriyorlar :)) süpersiniz..

1 saat sonra Emre beyin yanındayım inş :) bandajlar cıkıcak.. ya insan alışıyo şu bandajlara :))) minik bi bandaj mı koydursam aceba diyorum tam burnumun ustune.. minibuse filan binerken insanlar bandajı görünce daha dikkatli yaklaşıyolar aslında iyi oluyo .. küçükte olsa belki bi bant koydurabilirim bi haftacık daha..

saolun wishy selayhus cnm karar verdin sonunda inşallah sende rahatlarsın puffcum sana inanamıyorum ben o bantdan kurtulacağım günü iple çektim sen küçük banttan bahsediyosun bravo ya sen çok sabırlısın yada ben çok sabırsızım :)

puff burnun gercekten cok guzel olmuş güle güle kullan cnm. sana bişey sormak istiyorum kaçıncı günde burnundaki tüm bandajlar alındı?

Ya puff Emre ılhan aklımdaki 4-5 isimden sonuncusuydu. Senin burnunu gördükten sonra ciddi ciddi düşünmeye başladım. Çok güzel olmuş, maşallah.

Sunbul senin de burnun çok güzel olmuş. Tüm yüzünü ve ifadeni değiştirmiş.

Pufffffffff kız fındık nasıldı muayenen. Ya dün ebnimde randevum varmış, ben günleri karıştırmışım ne güzel senide görmüş olurdum. Şarjımbitmişti, eve gittim, evden aradı Emre Bey seni bekliyorum diye. AAAA dedim ya benim randevu Perşembe hayır bugün dedi. Tüh dedim ya puff u da görürdüm, hatta keşke randevum Çarşamba olsaydı diyordum içimden dedim. Evet Z...a geldi az önce burdaydı dedi Emre Bey. ( puff gerçek ismini yazmak istemedim ). Ya benim anlamadığım Emre Bey nickleri nerden biliyor ben bile nickleri bütün yazıları okumama rağmen bilmiyorum. Anaaaa yoksa yazılarımı okuyor Emre Bey çok utanırım valla. Kızkıza şeyler yazıyoruz yahu

Biliyorsunuz yarında benim ameliyatım var.

Pufffffffff kız fındık nasıldı muayenen. Ya dün ebnimde randevum varmış, ben günleri karıştırmışım ne güzel senide görmüş olurdum. Şarjımbitmişti, eve gittim, evden aradı Emre Bey seni bekliyorum diye. AAAA dedim ya benim randevu Perşembe hayır bugün dedi. Tüh dedim ya puff u da görürdüm, hatta keşke randevum Çarşamba olsaydı diyordum içimden dedim. Evet Z...a geldi az önce burdaydı dedi Emre Bey. ( puff gerçek ismini yazmak istemedim ). Ya benim anlamadığım Emre Bey nickleri nerden biliyor ben bile nickleri bütün yazıları okumama rağmen bilmiyorum. Anaaaa yoksa yazılarımı okuyor Emre Bey çok utanırım valla. Kızkıza şeyler yazıyoruz yahu

Biliyorsunuz yarında benim ameliyatım var.

yok cnm okumuyo korkma :))))))))))) ben söylemiştim nickimi.. kadınlar kulübünü biliyo tabi çok hastası var burdan.. şimdiden gecmiş olsun cnm.. inş hersey istediğin gibi sonuclanır.. Emre bey dün 1-2 foto cekti.. ekledim.. bakabilirsiniz albümden.. bandajlara o kadar alışmışım ki cıplakmışım gibi hissediyorum :))) bu sabah azcik şişmişti burnuşum.. Emre bey dedi bundan sonra biraz şişebilirsin..

puff burnun gercekten cok guzel olmuş güle güle kullan cnm. sana bişey sormak istiyorum kaçıncı günde burnundaki tüm bandajlar alındı?

14. günde cnm.. bu arada bugun acayip hasta oldum ben yaa.. resmen grip oldum ... hapşurup duruyorum.. burnuna dokunamıyoken grip olmak cok kötüymüş :))) ama hata bende.. atkısız çıkmanın cezası .. yer misin burnuna karşı rüzgarı :KK43:( acısı şimdi çıkıyo işte.. yok yok Emre beyin nazarı değdi bana :))

Son düzenleme:
X