Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar bugun bandajlarım değişti.. daha ince bi bandaj yaptı Emre bey.. burnumu açtı.. hemen aynayı tuttu baktım.. ve gözlerime inanamadım.. 5 gün once baktığımda önden burun sırtım şişti.. tombul duruyodu.. bugun resmen o şişliklerden eser yoktu.. o kadar güzelleşmişkiiiiii.. bayıldım yaa... Emre beyde ''maşallah diyorum sana o kadar hızlı iyileşiyosun ki'' dedi.. ya süperdi süperdi süperdi.. keşke hic bandaj takmasaydı bakmaya doyamadım :KK43: nazar değcek diye korkuyorummm...

Kırkbirbuçuk kere maşallah tüüü tüü tüüüüüüüüüüüüü. Bu ne güzellik bu ne hızlı iyleşme. Bantlar olmasa ameliyat olduğunu kimse anlamaz belkide ssöylemesen biz bile. Ben takvime baktım hesapladım tam 11. günde işe dönüyorum, inşalllaaaaaaaaaahh benimde yüzüm gözüm seninki gibi inmiş olur.

Kız sen burnunun deliklerini öyle küçülttürmişsün iğrenç gelecek ama burnunun çinde yara çıktı, ne biliyim sokup parmağını alman gerekti o zaman ne yapacakasın :)

cnm o sıkıntıyı bende duydum görüşmeye gitmeden once.. ama ben kesin kararlarımı vermiştim.. ne istediğimi biliyodum.. tabiki isteklerimin gercekci olması şartıyla.. eski burnumun ucunu yukarı kaldırdığımda yandan bana ucu uzun görünüyodu.. funda arara benzerim diye korktum :))) Emre beye bütün endişelerimi tek tek anlattım.. burnumun ucunun yandan görünüşte kesinlikle uzun olmasini istemiyorum uygun mudur dedim.. o zaman senin projektörü kısa tutucaz dedi.. (projektör diyolarmış doktorlar ona öğrenmiş oldum) ve ameliyata girerken yanına alıcağı dosyasına not aldı.. konuşurken zaten sürekli not alıyo çizimler üzerinde.. :)) ve dediği gibide yaptı sağolsun.. benimde boyum uzun (1.73) ama çıtı pıtı bi tipim var.. yüzümün hatlarıda gercekten ufak.. minik burun isteme sebebim buydu.. 2 gün once sağlık ocağına gittim ilac yazdiricam diye.. numara veren kadın velinle beraber gel demez mi.. ben bi koptum ki ne velisi dedim ya.. kaç yaşındasın ki dedi.. üzerinize afiyet 24 dedim :)))))

puff cum ben sana diyorum 16 lık gösteriyorsun diye. İnanamadım boyunun 1,73 olduğuna uzun bedenin üstünde minicik bir yüz. Ne şanslı bir bıdıksın sen öyel

Selayhus yalnız değilsin! Ben de aynı dertten müzdaribim daha ameliyat olmadım ama zamanı geldi artık çok istiyorum. Benim burnuma sahip olan başkası olsaydı bunca zaman bekleyemezdi. Fotoğraf koymuyorum ama anlatayım mesela bazı açılardan burnumda hiçbirşey yok gibi görünüyor ama bazı açılardan da sanki burun kırılmış ve yamulmuş. Önden zaten kemik kalın ve doktorların söylediğine göre ben doğarken burna baskı olmuş ve burun bir tarafa yamulmuş, artık hayal edin. Ama dediğim gibi beni bazı açılardan görseniz aa dersiniz amma abartmış, ama bazı açılardan da aaa zavallım burnunu yaptırsa yaaa.. diye geçer aklınızdan. Bir de sezoss diye çok tatlı bir arkadaşımız vardı Emre beye ameliyat olmuştu, ilk sayfalarda yazmiştı daha çok. Hatırladığım kadarıyla sezoss ta önden burnunun iri olduğunu söylüyordu ameliyat öncesi. Onun burnu da harika oldu çok zarifleşti, fotoğraflarına bakabilirsin.
Shirley sana uzun burun yakışır demiş çizim yaptıniz mı beraber? Belki doktorun bahsettiği "uzun" ile senin düşündüğün "uzun" farklı olabilir. Mesela benim yüzüm uzunca ve ufacık bir burun olmaz ama tabii uzun da olmaz yani doktorun uzun dediği belki bizim aklımıza gelen uzun burundan farklı bir tanım olabilir diye geçiyor aklımdan... Bilemiyorum...

Son düzenleme:
arkdslar benım merk ettıgım alttakı kesi nekadr zaman sonra ıyıleşıyor ve yok oluyormu iz?

arkdslar benım merk ettıgım alttakı kesi nekadr zaman sonra ıyıleşıyor ve yok oluyormu iz?

Canım benim önceki ameliyatımda açıktı..6 ay oldu iz miz kalmadı..Ameliyatın tek iyi sonucu oydu ve başkalarından da bildiğim kalmıyor iz..Kayboluyor...

Selayhus yalnız değilsin! Ben de aynı dertten müzdaribim daha ameliyat olmadım ama zamanı geldi artık çok istiyorum. Benim burnuma sahip olan başkası olsaydı bunca zaman bekleyemezdi. Fotoğraf koymuyorum ama anlatayım mesela bazı açılardan burnumda hiçbirşey yok gibi görünüyor ama bazı açılardan da sanki burun kırılmış ve yamulmuş. Önden zaten kemik kalın ve doktorların söylediğine göre ben doğarken burna baskı olmuş ve burun bir tarafa yamulmuş, artık hayal edin. Ama dediğim gibi beni bazı açılardan görseniz aa dersiniz amma abartmış, ama bazı açılardan da aaa zavallım burnunu yaptırsa yaaa.. diye geçer aklınızdan. Bir de sezoss diye çok tatlı bir arkadaşımız vardı Emre beye ameliyat olmuştu, ilk sayfalarda yazmiştı daha çok. Hatırladığım kadarıyla sezoss ta önden burnunun iri olduğunu söylüyordu ameliyat öncesi. Onun burnu da harika oldu çok zarifleşti, fotoğraflarına bakabilirsin.
Shirley sana uzun burun yakışır demiş çizim yaptıniz mı beraber? Belki doktorun bahsettiği "uzun" ile senin düşündüğün "uzun" farklı olabilir. Mesela benim yüzüm uzunca ve ufacık bir burun olmaz ama tabii uzun da olmaz yani doktorun uzun dediği belki bizim aklımıza gelen uzun burundan farklı bir tanım olabilir diye geçiyor aklımdan... Bilemiyorum...

selam ayseall canim sezoss arkadasin resimlerini bundan 6 ay önce gördüm ve hayran kaldim bende kesin yaptirmaliyim dedim.. zaten onunlada birkac kere yazistik gercekten cok güzel olmus burnu. Ama artik dedigim gibi ok yaydan cikti :)) kesin olacak . Bendede kirilma falan olmadi ama kesin dogumda biseyler olmustur diye düsünüyorum artik gerisini doktor istanbula geldigimde söyler heralde :)

arkadaşlar çok sağolun cevap yazdığınız için..bu arada puff cidden çok şaşırdım boyunun uzun ve yaşının 24 olduğuna :) ..ben de boyumu 1.73 olarak biliyorum bunu Emre bey e dedim..omuzlar geniş boy da uzun size uzun burun uygundur diye fikrini söyleyince o an ama ben öyle istemiyorum kiiii dediğimi hatırlıyorum ..daha sonra eve geldiğimde Emre bey in bu düşüncesi aklıma gelince ister istemez çok üzüldüm..Tamam boyum uzun omuzlarım da geniş olabilir ama ben yüzümün küçük olduğunu düşündüğüm için ona göre arzu etmiştim sadece..

İlk görüşmemiz olduğu için şöyle olsun böyle olsun türünden konuşmadık aslında..Bütün içtenliğiyle bilgilendirdi sadece..Ben nasip olursa direk ameliyat olmak için İstanbul a gitmeyi düşünüyorum..Ama nasıl olacağına dair konuştuğumuzda bu burundan anca böyle olur daha fazlasını beklemeyin tarzında yaklaşırsa off işte o zaman ne yapacağımı kestiremiyorum..tam bir hayal kırıklığı..Öğretmen olduğum için rapor alıp gideceğim..2 haftayı gözden çıkarmam lazım ..şimdiden okulda baya bir tempolu gidiyoruz konularda :)))

Puff gerçekten burnun çok güzel ve kibar..ama işte önceki boyutu da küçük olduğu için istediğin hiç bir şey ütopik gelmemiştir Emre Bey e...Umarım biz de hayal ettiğimize kavuşuruz..Çok geçmiş olsun canım..

shirley karar verdınmı sonunda emre beyemı olucaksın hadı hayrlı olsun

olmayı gerçekten arzuluyorum ama kısmet işte..22 ocakta ameliyat oluyordum ben bak o kısmet olmadı bir şekilde korktum ve vazgeçtim..zaman ne getirir ne götürür bilinmez..Ama inşallah hayırlısıyla olurum ve herşey sorunsuz geçer..

Şuanda en yakın ameliyat sırası bende. Hemen olsun bitsin istiyorum. Beklemek ne zormuş, günler geçmiyor. Daha da heycanlanıyorum, kah korkuyorum kah caseretlaniyorum. Olsun bitsin, atel çıksın bende şeklini göreyim. En iyisi biri beni uyutsun herşey bitip atle çıktığında uyandırsın

bende amelıyattan fılan korkmuyorum valla tek başima bıle gıderım sonuçç nasıl olur onun için endişe duyuyorum ben bi kere oo şoku yaşayınca insan tekrar halıyle korku sarıyorrrrrr

tşk ederim kızlar guzel yorumlarınız için.. evet burnumun kücük olması avantajdı :) Emre bey dilediği gibi çalıştı :)) bide ben ona hic sınır koymadım ille doğal olsun ameliyat oldugum belli olmasın gibi diretmelerde bulunmadım.. hatta tasarım yaparken kafa kafaya verdik bayağı bi uctuk :))) oda tabi daha rahat calıstı.. mükemmeli beklemeyin diyo doktorlar hep, ama benim kafamdaki mükemmel burundan daha mükemmel oldu burnum :))) cok memnunum inş ameliyattan sonra sizlerde aynı sekilde düşünür mutlu olursunuz opuyorumnanaktan

Kırkbirbuçuk kere maşallah tüüü tüü tüüüüüüüüüüüüü. Bu ne güzellik bu ne hızlı iyleşme. Bantlar olmasa ameliyat olduğunu kimse anlamaz belkide ssöylemesen biz bile. Ben takvime baktım hesapladım tam 11. günde işe dönüyorum, inşalllaaaaaaaaaahh benimde yüzüm gözüm seninki gibi inmiş olur.

Kız sen burnunun deliklerini öyle küçülttürmişsün iğrenç gelecek ama burnunun çinde yara çıktı, ne biliyim sokup parmağını alman gerekti o zaman ne yapacakasın :)

ahahahahahaha işte buna koptum :roflol: :roflol: :roflol: buna nasıl cvp verilir bilemedim şey diyim bari ''giderim Emre bey alır'' :))))))))))) iş yerime cok yakın zaten muanehanesi 5 dk yürüyerek :)))))))))))))) ay hic gülcem yoktu :roflol:

Bende puff ne yapıyor acaba diye düşünmüştüm, burayı açtım yazmışsın. Nasıl gidiyor puffidik

iyi gidiyor cnm nolsun :) pazartesi işe başladım o yuzden cok fazla vakt bulamıyorum.. Emre beye gidince puff de ismimden cok nickimi bilir :))) bu arada yarın aksam 7de emre beye randevum var.. gidicek olan var mı

ben ptesi gideceğim 1. ay kontrolüm var daha dün ameliyat olmuşum gibi, zaman çok çabuk geçti sanki burnum hep böyleydi:)

X