Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arkadaslar hepınıze yardımlarınızdan dolayı cok cok tsk ederım Allah razı olsun. Bırsey daha sormak ıstıyorum sız parayı ne zaman odedınız.acıl cvp yazarsanız sevınırım sımdı son gorusmeye gıdıyorum..

arkadaslar hepınıze yardımlarınızdan dolayı cok cok tsk ederım Allah razı olsun. Bırsey daha sormak ıstıyorum sız parayı ne zaman odedınız.acıl cvp yazarsanız sevınırım sımdı son gorusmeye gıdıyorum..

görüsmeden sonra ödedim o aksam yanimda o kadar parayla dolasmak istemedigim icin emre beye ben parayi simdi vereyim dedim

tsk ederım selayhuscum . Amelıyat sonrası odeyen varmı.

rica ederim hazal_k canim ben bir kac kisiden duymustum onlarda ameliyat öncesi ertesi gün yani ameliyata girmeden önce ödemislerdi ..
yarin degilmi senin ameliyat , insallah umdugun gibi gecer doktoruna güven canim , yeni burnunda simdiden hayirli olsun

yosuncgöz bilgisayarin basindan kalktin sanirsam cocugun ele gecirdi :60: :60: :60:

Oo ben okadar carpiorumki elimle yanlislikla burnuma sersem oldu burnum:41: birde sag tarafi uyusuk burnumun azcik elim deysede sanki hizli carpmisim gibi geliyo..

Kizlar bu arada, siz nezaman burnunuzun icine su cekmeye basladiniz..abdest alirken korkuyorum burnumun icine su cekmeye:31:

Çok acıdı benim yaa:(bu arada benimde sag tarafım çok şişmişti,şimdi bile sol ve sag arasında belli bir fark var yarın bandajlarımı çıkarıcam:78:nasıl olcak bi heyecan oldu nasıl görünücek çok şişicek mi diye bakalım.

Çok acıdı benim yaa:(bu arada benimde sag tarafım çok şişmişti,şimdi bile sol ve sag arasında belli bir fark var yarın bandajlarımı çıkarıcam:78:nasıl olcak bi heyecan oldu nasıl görünücek çok şişicek mi diye bakalım.

emin olki cok sisecek ama korkutmasin bu seni iniyor zamanla :) simdiden hayirli olsun

ben istanbulda olmadigim icin herseyim planliydi yani görüsme tarihim ameliyat tarihim... hepsi önceden ayarlanmisti yoksa ameliyat tarihi belli olmayip hemen randevu sonrasi ameliyat olan kimseyi duymadim ben..
sehir disi ve yurt disinda olanlar bunu önceden ayarliyoruz zamanimiz kisitli oldugu icin

Ohhh ıcım rahatladı.Emre Bey e karsı herhangı bır suphe duymak ıstemıyorum.
Selayhus rica etsem amelıyatının kac saat ve amelıyatdan sonra ne kadar zaman usudunu yazarmısın ?

usume evresı kac dakıka surdu ?

selayhus sen ameliyat olalı nekadar zaman oldu?
3,5 ay oldu ben ameliyat olali..
Ohhh ıcım rahatladı.Emre Bey e karsı herhangı bır suphe duymak ıstemıyorum.
Selayhus rica etsem amelıyatının kac saat ve amelıyatdan sonra ne kadar zaman usudunu yazarmısın ?

usume evresı kac dakıka surdu ?

üsüme evresi kisiden kisiye degisir bende öyle cok üsümedim 10 dakka falandi sanirim.. ama yarim saat bulantim vardi sonra oda gecti... ameliyatim 3,5 saat sürdü zor bir burnum vardi , et alindi icerden kanatlar daraltildi vs. vs.

sağol canım bide şey burnun orantılı bir şekilde mi iniyor yada önce sağ sonra sol olarak mı benim sağ tarafım da sürekli bir kıpırdanma var titreme gibi ve sola göre farklı görüntüsü sağ tarafımda sivilceler falan var mesela solumda yok sende de aynı şeyler oluyor mu :((

sağol canım bide şey burnun orantılı bir şekilde mi iniyor yada önce sağ sonra sol olarak mı benim sağ tarafım da sürekli bir kıpırdanma var titreme gibi ve sola göre farklı görüntüsü sağ tarafımda sivilceler falan var mesela solumda yok sende de aynı şeyler oluyor mu :((

bendede sag tarafimda oluyor bu hissizlik , sanki bazen burnumun orasi düsecekmis gibi oluyor :))) hissetmedigimden sanirim.. cok orantisizlik yok hafif farkli sislikler var ama ilk bastan beri sabirli olmayi biliyorum sanirim... senin ne kadar oldu???

Hazal bende bu ay olucam ameliyat.. çarşambadan sonra nasıl olduğunu deneyimlerini falan yaz unutma:) dört gözle beklicem.. üşüme narkozdan dolayı mı oluyor anlamadım? yanımıza pijama dudak nemlendiricisi bir de pipet alıyoruz eklicek olan var mı? ve ameliyat günü çıkıyomuyuz yoksa bir gece muhakkak kalınıyor mu? burna su çekme konusunda fikri olan var mı bir de bu ay ameliyat olupta temmuzda tatile çıkabilirmiyim acaba yaa

55 gün oldu canım sağ tarafım indikçe korkuyorum okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlarda şişme bile çok olmamış ama bendeki bu sağdan yaklaşım normalmi onu çözemiyorum inşallah soldanda aynı şekilde iner ve eşitlenir burun deliklerimi düşünmeyi bıraktım bunu dert ettim ışık vurunca baya belli oluyor

55 gün oldu canım sağ tarafım indikçe korkuyorum okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlarda şişme bile çok olmamış ama bendeki bu sağdan yaklaşım normalmi onu çözemiyorum inşallah soldanda aynı şekilde iner ve eşitlenir burun deliklerimi düşünmeyi bıraktım bunu dert ettim ışık vurunca baya belli oluyor

kontrole gittinmi emre beyle görüstünmü bu konuyu...
bende burda cogu kiside oldugunu okudum bu durumun yani orantisiz sislikler 3 kisiden 2sinde oluyor nerdeyse o yüzden beklemen gerekli daha cok erken 55 gün olmus ..
sabretmek zor ama bunu bastan biliyordum ben cok arastirdigim icin simdi sabredebiliyorum ...
birde kafama takilan birsey oldugunda direk olarak emre beye soruyorum oda yardimci oluyor ..

evet canım kontrole gidemedim daha ama emre beyle telefonda görüştüm şişliklerin zamanla inmesinden asimetrik görüntülerin olabileceğini rahat olmamı söylemişti delikleriminde zamanla eşitlenceğini senin 3 ay olmuş ne güzelll bu sıralar aynaya bakmamak en iyisi sanırım

evet canım kontrole gidemedim daha ama emre beyle telefonda görüştüm şişliklerin zamanla inmesinden asimetrik görüntülerin olabileceğini rahat olmamı söylemişti delikleriminde zamanla eşitlenceğini senin 3 ay olmuş ne güzelll bu sıralar aynaya bakmamak en iyisi sanırım

gününe göre burun delikleride degisiyor insanin burun gercekten bir hamur gibi oluyor her sekle girebiliyor.. ilk baslarda burun deliklerim cok farkli gelmisti gözüme emre bey beklemem gerektigini söyledi simdi fark göremiyorum... 1 ay önce grip olmustum burnumda haliyle sisti deliklerde birbirinden yine tuhaflasti degisti , ama yine düzeldi, takma bunu kafana, gel beraber sabredelim :38:

Back