• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

hazala aynı anda yardım girişiminde bulunmuşuzya ondan dedim cnm bu arada özelden msj atmak için 100 msj sınırı olmasaydı keşke özelden konuşmak istediğim kişilere ulaşamıyorum :(

Anladım mesajı degiştim canım zaten:)sende önüne gelen her konuya bişiler yazmayı dene;)kotayı aş

hazala aynı anda yardım girişiminde bulunmuşuzya ondan dedim cnm bu arada özelden msj atmak için 100 msj sınırı olmasaydı keşke özelden konuşmak istediğim kişilere ulaşamıyorum :(

Acıbadem hastanesinin donanımlı bi hastane olgunu biliyordum,yolum bir kaç kez düşmüştü,pijama dışında bişiy götürme vee en önemlisi dudak nemlendiricisini yanından ayırma
hazal sana söylemeyi unutmuşum yanına mutlaka almalısın fazlasıyla gerekli:)

hadi aşalımmm ozaman :D geç uyuyan biri olarak ameliyat olcak arkadaşları rahatlatabilirsem ne mutlu bana bende aynı şeyleri yaşadım çünkü zor bi süreç bilirim halada yaşıyorum allah yardımcımız olsun benim daha zor bi süreçti yağ enjeksiyonuda yaptırdım ben

hadi aşalımmm ozaman :D geç uyuyan biri olarak ameliyat olcak arkadaşları rahatlatabilirsem ne mutlu bana bende aynı şeyleri yaşadım çünkü zor bi süreç bilirim halada yaşıyorum allah yardımcımız olsun benim daha zor bi süreçti yağ enjeksiyonuda yaptırdım ben

Ama benim uykum fazlasıyla bastırdı ayysencim:(yarın devam ederiz bilgilendirmeye olur mu:)iyi geceler

2 hafta istirahat etmen gerekli sonrasında senin durumuna gore birazda emre bey sana söyler kontrole gittiğin zaman ona göre hareket etmelisin. yani uzun yuruyusler falan yasak çok yormayacaksın kendını fazla yordugun zaman ve tuzlu yedıgın zaman şişlik oluyormuş bana öyle söylemişti emre bey birazda ssana baglı işte kendine nasıl bakarsan o kadar çabuk iyileşirsin ama korkma amelyat hiç zor bi amelyta değil bi daha gerekse bi daha olurum öyle diyim ben sana:1:

cok tesekkürler cvp icin!

kizlar benim muayene 30 temmuz, ameliyat 1 agustos. ben yani ameliyat günümü hastaneye yatiracaklar, yoksa bir gün öncedenmi?

kizlar benim muayene 30 temmuz, ameliyat 1 agustos. ben yani ameliyat günümü hastaneye yatiracaklar, yoksa bir gün öncedenmi?

Deryacım şehir dışı,yurt dışı hastalarını Emre Bey 1 gece öncesinde yatırıyor hastaneye,şimdiden geçmiş olsun:)
Bu arada dügünümün oldugu gün hastanedesin:)

Son düzenleme:
Deryacım şehir dışı,yurt dışı hastalarını Emre Bey 1 gece öncesinde yatırıyor hastaneye,şimdiden geçmiş olsun:)
Bu arada dügünümün oldugu gün hastanedesin:)

aa gercektenmi :D ikinize mutluluk dilerim, insallah dügünün istedigin gibi olur

Kızlar uyandıgımda baş parmagımı uyku sersemi burnuma çarptım:(umarım bi sorun oluşturmaz..

Oo ben okadar carpiorumki elimle yanlislikla burnuma sersem oldu burnum:41: birde sag tarafi uyusuk burnumun azcik elim deysede sanki hizli carpmisim gibi geliyo..

Kizlar bu arada, siz nezaman burnunuzun icine su cekmeye basladiniz..abdest alirken korkuyorum burnumun icine su cekmeye:31:

gevens sana ulaşmaya çalışıyorum cnm sende yağ enjeksiyonu yaptırmışsın sanırım nasıl oldun :( ben hala şişim

Oo ben okadar carpiorumki elimle yanlislikla burnuma sersem oldu burnum:41: birde sag tarafi uyusuk burnumun azcik elim deysede sanki hizli carpmisim gibi geliyo..

Kizlar bu arada, siz nezaman burnunuzun icine su cekmeye basladiniz..abdest alirken korkuyorum burnumun icine su cekmeye:31:

ilk baslarda yavas yavas cektim .. 3 ayim doldu ve asagi yukari 2 haftadan beri tam anlamiyla cekiyorum suyu canim abdest alirken ben

bende yurt disindan gittim pazar ucmustum pazartesi emre beyde kontrol oldum 3 saat sürdü , o gece yemek yedikten sonra hastaneye yattim ertesi günde ameliyat vardi...

merhaba,
Emre Bey den ön görüşme için randevu aldım.
On gorusme ıcın 31 mart tarhıne randevu aldım fakat az once bı arkadasımız gorusmeden sonra amelıyat oldugunu yazmıs.gorusme ıcın bu kadar zaman bekledıgım halde amelıyat neden o kadar erken oluyor anlamadım.Yogunmu, yoksa bırı ıptal mı etmıs oluyor yada gorusme cok olup amelıyat az mı oluyor.aklım karıstı?

merhaba,
Emre Bey den ön görüşme için randevu aldım.
On gorusme ıcın 31 mart tarhıne randevu aldım fakat az once bı arkadasımız gorusmeden sonra amelıyat oldugunu yazmıs.gorusme ıcın bu kadar zaman bekledıgım halde amelıyat neden o kadar erken oluyor anlamadım.Yogunmu, yoksa bırı ıptal mı etmıs oluyor yada gorusme cok olup amelıyat az mı oluyor.aklım karıstı?

ben istanbulda olmadigim icin herseyim planliydi yani görüsme tarihim ameliyat tarihim... hepsi önceden ayarlanmisti yoksa ameliyat tarihi belli olmayip hemen randevu sonrasi ameliyat olan kimseyi duymadim ben..
sehir disi ve yurt disinda olanlar bunu önceden ayarliyoruz zamanimiz kisitli oldugu icin

Back