• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

resim istemisti gönderdim ama cevap gelmedi o yüzden. Benim cevrem ameliyat oldugumu anlamadi bu saatten sonrada caktirmiyorum face e eklersem doktor beyi anlarlar olmaz simdi yoksa isterdim :1:

Baharkaynak, sana da çok geçmiş olsun öncelikle... Bandajlar çıkınca daha da şiştiği bir gerçek, ama bu durum tamamen normal bir süreç, Bende de aynısı oldu ve herkeste olduğu gibi... Sabırla hepbirlikte inişe geçmesini bekleyeceğiz :34: telaşlanmana gerek yok, sağlıcakla kal..

çoook teşekkür ederim... o kadar şiştim ki bandajlar çıkınca hiç sormayın korkuyorum bazılarının şişlikleri inmemiş böyle yorumlar okuyorum ve bende öyle olacam diye cok korkuyorum sabır ediyorum ama çok zor bi an önce insin istiyorum.. sizin ne kadar zamanda şişlikleriniz geçti:69:

slm arkadaşlar bende yaklaşık 2ay önce emre beye ameliyat oldum bir çoğunuza özelden ulaşmak istedim ama 100 msj sınırı olduğu için yazamadım istanbul dışında olduğum için bandajlarımı kendim çıkardım ve çıkardığım günden beride burnumun sağ tarafı hızla inmeye başladı ve halada inmeye devam ediyor sağ tarafta sürekli bi kıpırdanma hissediyorum yani ama sol taraf aynı duruyor banada burnum sola yatıkmış gibi geliyor bi süre sonra sol tarafta inmeye başlarmı sizce eşitlenmezse diye çok korkuyorum soldan ve sağdan burnumun görüntüsü çok farklı ve sol burun deliğim sağ deliğime göre çok dar sizde aynı şeyleri yaşadınızmı ve yaşıyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim

çoook teşekkür ederim... o kadar şiştim ki bandajlar çıkınca hiç sormayın korkuyorum bazılarının şişlikleri inmemiş böyle yorumlar okuyorum ve bende öyle olacam diye cok korkuyorum sabır ediyorum ama çok zor bi an önce insin istiyorum.. sizin ne kadar zamanda şişlikleriniz geçti:69:

canım, benim tam 2 ay 1 hafta oldu ameliyat olalı ve hala çok şiş. Bünye meselesi zamanla inecek dedi dr. en az 6 ay bekleyeceğiz. Bandajlı benimde çok güzeldi, çıkarttığının ertesi günü gittikçe şişti ve kocaman oldu. Ama şimdi yavaş yavaş indiğini ben ve çevrem fark ediyor. Üzülme şişlikler tavan yapma sürecini geçirdikten sonra inişe geçiyor. Bak burda 4. ay, 10. ayı olan arkadaşlarda aynı şeyi söylüyorlar. Ben onların yorumlarını okuyunca çok rahatlıyorum. Burun estetiği zaman ve sabır gerektiren bir durum, zamana bırak... Düşünsene eminim ki eskisinden, şimdikinin en şiş hali bile daha iyi gözüküyordur. En azından benim öyle...Sende bunları düşün, keyfine bak:46:

Kızlar ben tanponları aldırdıgım gün maksimum seviyede nefes alabiliyordum Emre Bey burnumu güzelce vakumla temizledi,deniz suyu kullanıyorum fakat çok fazla bi açılma olmuyo bence normal bi durum sonuçta burun temizlenemiyor sümkürme yapamıyoruz tıkanık olması dogal,birde size sorayım dedim sizde nasıl bir durum var?

şahsen ben 2.aydan sonra tam anlamıyla nefes almaya başladım diyebilirim. Hala zaman zaman sanki burnumda birşey varmış hissi oluyor. Gittikçe açılacak canım telaş yapma

slm arkadaşlar bende yaklaşık 2ay önce emre beye ameliyat oldum bir çoğunuza özelden ulaşmak istedim ama 100 msj sınırı olduğu için yazamadım istanbul dışında olduğum için bandajlarımı kendim çıkardım ve çıkardığım günden beride burnumun sağ tarafı hızla inmeye başladı ve halada inmeye devam ediyor sağ tarafta sürekli bi kıpırdanma hissediyorum yani ama sol taraf aynı duruyor banada burnum sola yatıkmış gibi geliyor bi süre sonra sol tarafta inmeye başlarmı sizce eşitlenmezse diye çok korkuyorum soldan ve sağdan burnumun görüntüsü çok farklı ve sol burun deliğim sağ deliğime göre çok dar sizde aynı şeyleri yaşadınızmı ve yaşıyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim

Burnumun sağ tarafı, sol tarafına göre daha çabuk iyileşme ve inme eylemi gösteriyor benimde. Bu da çok dikkatli bakıldığında asimetrik bir görüntü oluşturuyor. Fakat ben ilk ameliyattan çıktığımda da yüzümün sol tarafı, sağ tarafına göre daha çok şiş, hatta sol gözüm sağa göre daha mordu. Yüzümün sol tarafı sağ tarafına istinanen daha geç inme eğilimi gösterdi. Kısacası Emre beyin de söylediğine göre tamamen doğal bir iyileşme süreciymiş. Dikkate alma canım, zamanla hepsi geçicek eşitlenecek inşallah...

merhaba .
Ben nisan sonu yada mayıs başı gbi ameliyat olmayı yasarlıyorum ne zaman doktordan randevu almalıyım muayene olduktan ne kadar sonra ameliyat olabiliyorsun beni bu konuda bilgilendirir misin bu şişlikler çok mu kötü 3hafta izin yetmez mi şiş bir vaziyette öğrencilerin karşısına çıkmak istemem

Ben ameliyat günü almak için gittiğimde nerdeyse 2 ay sonraya falan gün verecekti. Hatta gözümle gördüm ameliyat programını bilg. bana çevirerek gösterdi. Ve bu benim için çok geçti. Sonra başka bir hastanın iptali oldu, o sayede istediğim döneme ameliyat günü alabildim. Sana tavsiyem madem kafanda oluşturduğun bir tarih var, biran önce görüş ve almaya çalış. Emre Bey günde 2 hastayı ameliyat ediyor nerdeyse arkadaşlar. Ben ne zaman gitsem tıka basa dolu muayenehanesi. Çok yoğun bir programı var. Öyle isteğin tarihe bir çırpıda alamıyorsun. Elini çabuk tut derim. Bilgine

merhaba .
Ben nisan sonu yada mayıs başı gbi ameliyat olmayı yasarlıyorum ne zaman doktordan randevu almalıyım muayene olduktan ne kadar sonra ameliyat olabiliyorsun beni bu konuda bilgilendirir misin bu şişlikler çok mu kötü 3hafta izin yetmez mi şiş bir vaziyette öğrencilerin karşısına çıkmak istemem

ayrıca şişlikler ve morluklara gelince : 1 hafta-10 gün sonra gidiyor, hiç dert etme. Zaten morluklar hemen gidiyor. 3 hafta sonra iş başı yeterli bir süre, şöyle ki; morluklar çoktan yok olmuştur fakat yüzdeki anormal şişlikler geçsede genede yüzün şiş oluyor ama tuaf durmuyor. Yani seni ilk gören eski halini bilmeyen biri anlamaz, tanıyanlar da "kilo mu aldın sen ??" gibi sorular sorabilirler. Ben de öyle olmuştu :1:

ayy sağol meslinacımyaa rahatladım biraz inşallah sol tarafımda en yakın zamanda inmeye başlar eşitlenir çok dert ediyorum sağ tarafım kıpırdadıkça ya yeter inme artık sola geç diyorum içimden :D sağdan kemiğe kadar geldi dayandı ama solumun görüntüsünü beğeniyorum bilmiyorum ne olcak

emre bey muayene ücreti almıyor melyattan sonra sizin ne olur yol giderleriniz falan olur. alçılar 5inci günde çıkıyor alçı çıktıktan sonra bant yapıştırılıyor o bantlarda 15inci gün tamamen çıkıyor.. aslında kendinize ne kadar iyi bakarsanız ne kadar istirahat ederseniz o kadar çabuk iyileşirsiniz bende amelyat sonrası morarma ve şişlik olmadı fakat 15inci gün bantlar çıktıntan sonra şişme oldu.. o da herkeste olurmuş normalmiş onun içinde istirahat edeceksiniz yormayacaksınız kendınızı. burun derisinin sert olması değilde kalın olması şeklin oturmasında biraz zaman alıyor yoksa zorlaştırmıyor yani problemde yok.

ben avusturyadan gelcem ameliyata, 1-2 hafta istirahat etmek yeterli degilmi acaba? cünkü alis verisede gitmek istiyorum :)

ben avusturyadan gelcem ameliyata, 1-2 hafta istirahat etmek yeterli degilmi acaba? cünkü alis verisede gitmek istiyorum :)

burun derisinin kalın oluşu nasıl anlaşılıyor son zamanlarda şişlik ve asimetrik yakınmalara çokça rastlıyorum emrebeyin hastalarında diğer forumları da takip edityorum soru işaretleri oluştu kafamda 6 ay sonra mi normale dönecek 2 3 ayında normale dönen hastalar var emre beyin hastalarında yok mu

Kızlar ya benim bibuçuk ayı geçti ancak gözlerimin altına bi morluk çöktü.. Ameliyat sonrası morluklar gibi de değil böyle çok fazla değil ve sağ tarafta oluştu sadeceee

Tsk ederim DERYA evet sordum herhalde benim bünyemden dolayi bilmiyorum tam dudagimi da yaptirdim...
Yani burnumla ilgii degil...

burun derisinin kalın oluşu nasıl anlaşılıyor son zamanlarda şişlik ve asimetrik yakınmalara çokça rastlıyorum emrebeyin hastalarında diğer forumları da takip edityorum soru işaretleri oluştu kafamda 6 ay sonra mi normale dönecek 2 3 ayında normale dönen hastalar var emre beyin hastalarında yok mu

evet sislikler ve morluklar 2-3 ay sonra gidiyo, ama burun tam oturana kadar 6 ay -1 sene sürüyomus. ablamin burnu 3 ay sonra düzelmisti, o avusturyada yaptirdi.
bünyeye göre farkli

ama haklisin babyloon, bende baska sayfalari takip ediyorum, avusturyadaki almanca sayfalarada bakiyorum, orda 2-3 ay sonra tamamen sislikler gidiyo yaziyor

Yahuu herkes şişmeye başladı gözüm korkuyo bakınn:) hepiniz iyi olursunuz inş. arkadşlar biraz sabır işi bu işler.. ya Emre bey ameliyattan sonra muayene ücreti alıcak mı şimdi bizden, 2 kereden sonra alıyomuymuş? bide 5000 dedi sonradan şu parası bu parası çıkar mı ona göre hazırlıklı olalım

Kızlar ya benim bibuçuk ayı geçti ancak gözlerimin altına bi morluk çöktü.. Ameliyat sonrası morluklar gibi de değil böyle çok fazla değil ve sağ tarafta oluştu sadeceee

mrbb aynı şey bende de oldu zamanla azalıo benim 5 ay oldu ameliyat olalı ama şuanda çok az belli bi kısımda morluk var geçicek mi geçmicek mi bilmiorum eskisine nazaran azalıo gibi ama kalabilir die de düşünüorum bakalım nolcak umarım ikimizinkide geçer :))

Yahuu herkes şişmeye başladı gözüm korkuyo bakınn:) hepiniz iyi olursunuz inş. arkadşlar biraz sabır işi bu işler.. ya Emre bey ameliyattan sonra muayene ücreti alıcak mı şimdi bizden, 2 kereden sonra alıyomuymuş? bide 5000 dedi sonradan şu parası bu parası çıkar mı ona göre hazırlıklı olalım

cnm korkma herkes şişmio ben çok şişmedim kişiden kişiye göre değişio ki sonuçta geçici bi dönem şişsin nolcak ;)) ameliyattan sonra muayene ücreti yok ekstra bi masrafta çıkmıo sadece işte ilaç falan alıosunuz o kadar

cnm korkma herkes şişmio ben çok şişmedim kişiden kişiye göre değişio ki sonuçta geçici bi dönem şişsin nolcak ;)) ameliyattan sonra muayene ücreti yok ekstra bi masrafta çıkmıo sadece işte ilaç falan alıosunuz o kadar
hande melek ameliyat öncesinden buz torbamı filan hazır ediyim mi? önreceğiniz bişeler var mı? ilaç harici şişlikler için yapmam gereken bişey falan? birde tam olarak ne kadar süre yatmam lazım,dinlenmem.. 10 gün sonra rahat rahat gezip dolanabılırmıyım

Back