• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

hande melek ameliyat öncesinden buz torbamı filan hazır ediyim mi? önreceğiniz bişeler var mı? ilaç harici şişlikler için yapmam gereken bişey falan? birde tam olarak ne kadar süre yatmam lazım,dinlenmem.. 10 gün sonra rahat rahat gezip dolanabılırmıyım
birde hastnade toplam ne kadar yatıcam.. ameliyattan sonra 1 gün herkesi yatırıyolar mı

forumdaki yazıları takip ettiğim ve resimlere baktığım kadarıyla revizyon olan arkadaşlarımız çok şişmemiş ama ilk kez ameliyat olan ve kalın derili kişiler bu dönemi daha zor atlatıyor gibi görüyorum ilk kez ameliyat olan biri olarak.Bide şu var arkadaşlar burnunuzun nekadar işlem gördüğüde önemli burun ucu büyükmü küçükmü nekadar kemik törpülendi kemiğiniz nekadar işlem gördüyse ve burun ucunuz nekadar küçültüldüyse iyileşme sürenizde okadar uzuyor

burun derisinin kalın oluşu nasıl anlaşılıyor son zamanlarda şişlik ve asimetrik yakınmalara çokça rastlıyorum emrebeyin hastalarında diğer forumları da takip edityorum soru işaretleri oluştu kafamda 6 ay sonra mi normale dönecek 2 3 ayında normale dönen hastalar var emre beyin hastalarında yok mu

Babylon selam.. burun derinin kalın olup olmadığını kendin de anlayabilirsin aslında..burdan anlatınca da tuhaf oluyor ama en azından şöyle örnek vereyim.. mesela benim eski burnum gülerken filan, yani deri gerilince altındaki kemik beyaz beyaz görünürdü.. nerdeyse gözaltı torbası gibi -abartmayayım o kadar da ince değil tabii- hani öyle bi his oluyo dokununca eline ince zar gibi geliyo ince deri.. kalın da bunun tam tersi herhalde, çok oynak olmayan, gözenekli, yağlı olan cins oluyor sanırım.. benim 2.5 aylık fotolara bak bi istersen, gayet normal, simetrik bence..ama şöyle de bi durum var, diyelim sen çok kalın derilisin, ameliyat oldun, zaten sana ne kadar sürede iyileşeceğini yaklaşık bi zaman olarak söylüyor doktor.. ve bu süreyi beklemekten başka yapacak bir şey yok maalesef.. pıss diye sönse geçse keşke ama etimiz derimiz kıkırdağımız sonuçta iyileşmesini sabredip beklemek gerekiyo

Kızlar ya benim bibuçuk ayı geçti ancak gözlerimin altına bi morluk çöktü.. Ameliyat sonrası morluklar gibi de değil böyle çok fazla değil ve sağ tarafta oluştu sadeceee

sayın pure love :pp tribini yesinler:) walla buna çok benzer bişi olmuştu, 1. ay fotomu gönderim sana bi ara bak ya gerçketen çok garip bi ifade..yüzüm çökmüş gibiydi..sebep burun değil.. sebep benim uykusuzluğum, adam gibi beslenmemem, başka nedenlerden ruhsal çöküntüm vs. Sende de varsa uykusuzluk, üzüntü filan ondan olmuş olabilir.. uykusuzluğun katkısı vardır diye düşünüyorum, ya da çok ağlıyorsan bu aralar, muhtemelen ondan.. ben bunu kendimde sonradan farketmiştim, oyüzden sana da yazayım dedim içini rahatlatmak adına.. belki benzer bi durumdur

buz torbası falan bulundurmana gerek yok arkadaşım ameliyattan hemen sonra odana alındığında hiloterapi denilen buz maskesi takılıyor zaten

bayanlar benım sızlere sorum var :))
kbb uzmanı dr hn bana emzırme donemınde amelıyat yapılmadıgını soyledı.bı arkadasımda subat ayında kayserı de amelıyat oldu.bugun Emre Bey e e maıl gonderdım emzırme donemınde burun amelıyatı oluyor mu dıye.sızlerın bılgısı var mı ?
bırde amelıyat sonrası su usume durumu var ya hanı.uzun suruyor mu hemen gecıyor mu?
sırf amelıyat sonrası usume korkum olmasa hemen yaptırırım burnumu :))

Kızlar bugün fazlasıyla güldüm ben ve burnumu çok gergin hissediyorum:(kesi olan yerlerden degişik bi gerilme burnum çekiliyor gibi..

Biraz geç olsada ameliyat öncesi beni bilgilendiren ,rahatlatan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum

Eso_,hande_melek çoooooook kocamannn kocamann teşekkürler:71:

ben avusturyadan gelcem ameliyata, 1-2 hafta istirahat etmek yeterli degilmi acaba? cünkü alis verisede gitmek istiyorum :)

2 hafta istirahat etmen gerekli sonrasında senin durumuna gore birazda emre bey sana söyler kontrole gittiğin zaman ona göre hareket etmelisin. yani uzun yuruyusler falan yasak çok yormayacaksın kendını fazla yordugun zaman ve tuzlu yedıgın zaman şişlik oluyormuş bana öyle söylemişti emre bey birazda ssana baglı işte kendine nasıl bakarsan o kadar çabuk iyileşirsin ama korkma amelyat hiç zor bi amelyta değil bi daha gerekse bi daha olurum öyle diyim ben sana:1:

Bence bir an önce arayın ve randevu alın Burcu Hanım sizi bilgilendiricektir,ne zaman olucagınız konusunda ben bir yorumda bulunamam ama yogun bir çalışma içinde oldugunu biliyorum.3 hafta iyileşmek için süper bir zaman şiş olucagınzı sanmıyorum fakat her bünyede bir degildir bunuda belirtmek isterim.

merhaba sembur
size bir şey danışmak istiyorum doktoruna nasıl karar verdin kadınlar kulübündeki tecrübelerden mi yararlandın yoksa birisi mi önerdi forumlardaki fanatik yorumlara rastladığımda treddüte düşü yorum burnum eğri ama olsun eskisine göre iyi bu tuhaf bir yorum oluyor ameliyat olutorsanız eskisinden de iyi olmali şimdide iyi olmali yanilıyor muyum

ıyı geceler kızlar. Ya ben heyecandan arrtık uyuyamıyorum. Ruyamda burun goruyorum hep.:18: carsamba amelıyatım acaba yanıma ne alsam. Ne lazım olur kıyafet olarak yıyecek olarak ne bılım baska her turlu sey. Yazarsanız sevınırım. Varya bır amelıyat olayım her hafta resım koyacagım buraya. Ayrıca burada resım koyup bızlere arastırmamızda yol gosteren arkadaslarımıza tsk edıyorrum. Amelıyat gunu kac kısı gıttınız. Benım aılemden 5 6 kısı gelmek ıstıyoda.

ıyı geceler kızlar. Ya ben heyecandan arrtık uyuyamıyorum. Ruyamda burun goruyorum hep.:18: carsamba amelıyatım acaba yanıma ne alsam. Ne lazım olur kıyafet olarak yıyecek olarak ne bılım baska her turlu sey. Yazarsanız sevınırım. Varya bır amelıyat olayım her hafta resım koyacagım buraya. Ayrıca burada resım koyup bızlere arastırmamızda yol gosteren arkadaslarımıza tsk edıyorrum. Amelıyat gunu kac kısı gıttınız. Benım aılemden 5 6 kısı gelmek ıstıyoda.

Şimdiden geçmiş olsun diyelim:)Hazalcım çok fazla heyecan yapdıgına inan degmiyor gözünü kapatıp açıcaksın ameliyat bitmiş olucak,ben sadece annemle gittim 5 6 kişi birazcık fazla gibi geldi bana ama tabii yanında olmasını istedigin kişilerin moral olucagını düşünürsek olabilir:)kesinlikle önden dügmeli pijama olsun yanında iki takım olursa iyi olur çünki;bazı bünyelerde narkozdan dolayı kusma gerçekleşebiliyor bende olmamıştı yanlız bu durum..onun dışında hastane butik otel havasında bir yer terligin havlun ihtiyacın olabilicek herşey var..Ameliyat oldugun ilk gün 0.gün olarak geçiyo ondan sonraki 2 gün için birazcık dişini sıkmanı tavsiye edebilirim sonrasında kuş gibisin:)

ameliyattan bir gece öncesini düşün sen bide ben hiç uyuyamadım emre bey dinlenseydin keşke dedi rahat olmaya çalış hayatım öyle çok sıkma kendini yiyecek vs bişey almana gerek yok ameliyattan sonra belli bi süre bişey yiyip içmiceksin zaten sonrada acıkırsan odana tuzsuz sana uygun bi menü getiriliyo yanına seni güldürmücek şiştiğinde sana moral vericek birisi olsun derim ben oda annen olur sanırım :) geceliğin önden düğmeli kolay çıkarabilceğin rahat bişey olsun odan sıcacık olcağı için üşüme derdin falan olmucak kendini sıkma cnm ameliyattan öncede cesaret iğnesi gibi rahatlatıcı bi iğne yapıcakları için ameliyathaneye nasıl gittiğini bile anlamıyorsun

önü fermuarlı olsun pijaman sonraa terlik al pipet alabilirsin ben kullanamadım ama kullanan arkadaşlar var :) benim sadece bir refakatçim vardı ama ziyaretçiye birşey demiyorlardı hastanede
iyi geceler inşallah gönlünce olur :)

merhaba sembur
size bir şey danışmak istiyorum doktoruna nasıl karar verdin kadınlar kulübündeki tecrübelerden mi yararlandın yoksa birisi mi önerdi forumlardaki fanatik yorumlara rastladığımda treddüte düşü yorum burnum eğri ama olsun eskisine göre iyi bu tuhaf bir yorum oluyor ameliyat olutorsanız eskisinden de iyi olmali şimdide iyi olmali yanilıyor muyum

Merhaba,ben forumu tesadüfen gördüm ablam sayesinde oldu,öncesinde burun ameliyatı olmak istiyordum ama kafamda net bir isim yoktu,Emre Beyin Uzman TV adlı bir internet adresindeki bilgilendirici konuşmalarına denk geldim ve sonrasında kensini araştırmaya başladım inanın başka kimseyi düşünmedim bu bi gerçek,burada olan yorumlar resimler ikna edici oldu benim için sonrasında Emre Bey ve samimi konuşmaları yakınlıgı iletişimi hiç tereddütsüz ameliyata girdim çok rahat bi hastası oldugumu söyleyebilirim. .Fanatiklik konusuna gelince ayrı bi bag oluşuyor doktorunuzla inanın sizdede öyle olucak neden iyi olan bir kişi ve iş için iyi denilmesin ki?bu fanatiklikse bende fanatik oldum kesinlikle.burnun egri olması gibi bir ihtimal veremiyorum ben bakın küçük bir örnek elimdeki damar yolu bile 5 günde anca iyileşme gösterdi yani demem o ki küçücük igne deliginin iyileşme süreci bile 5 günse eger bahsettigimiz konu burun,yani şiş olucaktır asimetrik olabilir iyileşme süresince ama düzelmiyicegi anlamı gelmiyor bu,kafanıza takılan bu yorum bencede yanlış ama inanın o kişide burnundan fazlasıyla müzdarip olmuş kendini egrilikle bile barışık halde görebilicek biridir,ha bu kişi ben olsaydım kesinlikle kabullenmezdim bu durumu..Buradaki yorumlarla nereye kadar varabilir düşünceniz yada karar verebilme süreciniz,yüz yüze görüşme için randevu isteginde bulunun, aklınızdaki eksileri ve artıları kendisiyle konuşun derim,sizin için daha saglıklı olucaktır..

hazala aynı anda yardım girişiminde bulunmuşuzya ondan dedim cnm bu arada özelden msj atmak için 100 msj sınırı olmasaydı keşke özelden konuşmak istediğim kişilere ulaşamıyorum :(

Back