merhaba herkese,
hemen beni kaygılandıran soruma geçeyim. açık burun ameliyatında burunda dikiş izleri tamamen yok oluyor mu? ne kadar sürede kayboluyor? ameliyatım için emre bey e karar verdim. herşeye hazırım ama şu dikiş izlerinin akıbeti ne olacak diye kendimi rahatlatamıyorum bir türlü
tecrübeli arkadaşalardan bu konuda yardıma çok ihtiyacım var..
şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar ameliyatımın üzerinden tam 87 gün geçti ama halen çok ağrım var ve bir taraftan hiç rahat nefes alamıyorum nefes almaya çalıştığımda burnumun daha içeri soluk alma bölgesinde nefesim kesiliyor yani aldığım nefes geri dönüyor böyle sorunlar yaşayan oldu mu?of ya bir türlü kurtulamadım.........:84:
arkadaslar bir soru size ben haftalardir emre beye ulasamiyorum martta randevum var e-mail attim bazi sorularim icin yada ariyorum hic cevap veren yok bilen varmi acaba...???
kizlar ben cok kötüyüm2 gündür atesim var yataktan kalkamiyorum.. bi kac saat önce doktora gidelim dedik üstümü degistirirken nasil bir sersemlik varsa üstümde kendi kendime yumruk attim tam da burnumun ortasina!! :84: simdi sol tarafdaki kemigi elleyince aciyo... hic acimazdi simdiye kadar.. bu arada 7 hafta oldu ameliyat olali.. simdi cok korkuyorum yamulur, cöker ve ya orasi darbeden sonra sis ve cikintili kalabilir diye sinirlerim cok bozuk hic olmadik seyler geliyo basima yaa
yasemıncık_ sevv cok gecmıs olsun kızlar .durumunuza cok uzuldum. Allah yardımcınız olsun...[/QUOT amin canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ve herşeyden önce dermansız dert vermesin
çok geçmiş olsun inşallah iyi olursun ve hiç bir sorun çıkmaz korkma bir de 7 hafta geçmiş bazı şeyler artık yerine oturmuştur yani öyle kolay kolay burnunun şekli bozulmaz üzme kendinikizlar ben cok kötüyüm2 gündür atesim var yataktan kalkamiyorum.. bi kac saat önce doktora gidelim dedik üstümü degistirirken nasil bir sersemlik varsa üstümde kendi kendime yumruk attim tam da burnumun ortasina!! :84: simdi sol tarafdaki kemigi elleyince aciyo... hic acimazdi simdiye kadar.. bu arada 7 hafta oldu ameliyat olali.. simdi cok korkuyorum yamulur, cöker ve ya orasi darbeden sonra sis ve cikintili kalabilir diye sinirlerim cok bozuk hic olmadik seyler geliyo basima yaa
arkadaslar bir soru size ben haftalardir emre beye ulasamiyorum martta randevum var e-mail attim bazi sorularim icin yada ariyorum hic cevap veren yok bilen varmi acaba...???
kizlar ben cok kötüyüm2 gündür atesim var yataktan kalkamiyorum.. bi kac saat önce doktora gidelim dedik üstümü degistirirken nasil bir sersemlik varsa üstümde kendi kendime yumruk attim tam da burnumun ortasina!! :84: simdi sol tarafdaki kemigi elleyince aciyo... hic acimazdi simdiye kadar.. bu arada 7 hafta oldu ameliyat olali.. simdi cok korkuyorum yamulur, cöker ve ya orasi darbeden sonra sis ve cikintili kalabilir diye sinirlerim cok bozuk hic olmadik seyler geliyo basima yaa
arkadaşlar ameliyatımın üzerinden tam 87 gün geçti ama halen çok ağrım var ve bir taraftan hiç rahat nefes alamıyorum nefes almaya çalıştığımda burnumun daha içeri soluk alma bölgesinde nefesim kesiliyor yani aldığım nefes geri dönüyor böyle sorunlar yaşayan oldu mu?of ya bir türlü kurtulamadım.........:84:
arkadaşlar bende emre ilha ameliyat oldum.ameliyata tek gittim şimdi 8 ay oldu yer yer şişmeler oluyo hala ama büyütmüyorum düzelir zamanla sonuç itibari ile bir insan burnun kusursuz olması da tuaf olur orjinal burunlarımızda hiçmi eğrilik yoktu kaldıki kusursuz bir burun istiyoruz doğal durduktan sonra hafif yomukmuş onlar geçer bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?