Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

merhaba herkese,
hemen beni kaygılandıran soruma geçeyim. açık burun ameliyatında burunda dikiş izleri tamamen yok oluyor mu? ne kadar sürede kayboluyor? ameliyatım için emre bey e karar verdim. herşeye hazırım ama şu dikiş izlerinin akıbeti ne olacak diye kendimi rahatlatamıyorum bir türlü
tecrübeli arkadaşalardan bu konuda yardıma çok ihtiyacım var..
şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar ameliyatımın üzerinden tam 87 gün geçti ama halen çok ağrım var ve bir taraftan hiç rahat nefes alamıyorum nefes almaya çalıştığımda burnumun daha içeri soluk alma bölgesinde nefesim kesiliyor yani aldığım nefes geri dönüyor böyle sorunlar yaşayan oldu mu?of ya bir türlü kurtulamadım.........:84:

demetçim çok tatlısın yüz hatlarında çok hoş ve burun çok yakışmış esra ve senin sayende emre beyi gözüme kestirdim bu yaz olmak istiyorum

demet maşAllah yüz hatların çok tatlı ve burnun çok yakışmış senin sayende ve esranın sayesinde emre beyi tercih edicem Allah hayırlısıyla izin verirse bu yaz olucam :)

merhaba cosecant, dikiş izleri dert edecek en son şey...:)
kişinin derisinin özelliklerine göre değişir izlerin kalıcılığı ama kimse de çok bariz bir iz olmaz öyle...kiminde yok gibidir kiminde ise belki biraz daha belirgin olabilir... o da zaten burnun altında kaldığı için görünmüyor bile...o yüzden dert etme...:)

sevvcim çok geçmiş olsun, sen revizyonsun sanırım, revizyonlara uygulanan işlemlerin çok daha zor olduğunu biliyorum, burun içini düzeltmek için çok uğraşılıyor...o yüzden sizlerin iyileşmesi daha zaman isteyen bir durum...kendimden örnek verecek olursam, ilk ameliyatımdı ve nefesim düzelmesi 2,5 ayı falan bulmuştu...ilk ameliyat olan biri için iyileşme dönemi bu kadar sürdüyse, revizyonlarınki daha uzun olacaktır muhtemelen...o yüzden canın sıkılmasın cnm, elbet geçecektir ama biraz daha zamana ihtiyaç var galiba...

evet canım benim 2.ameliyatım yani revizyon bilmiyorum inşallah sonuç çok güzel olur hepimiz için gerçi bu forumda beni tanıyan arkadaşlar bilir ilk ameliyatım bir şansızlıktı onun sıkıntısını bir türlü atlatamıyordum ama şimdi drum Emre beye çok güveniyorum ne olursa olsun işinin arkasında olduğunu biliyorum onun iççin şimdi psikolojim de iyi oldu inşallah herşey herkes için güzel olur benim için de herkese iyiy akşamlar ve sağlıklı yıllar dilerim

arkadaslar bir soru size ben haftalardir emre beye ulasamiyorum martta randevum var e-mail attim bazi sorularim icin yada ariyorum hic cevap veren yok bilen varmi acaba...???

arkadaslar bir soru size ben haftalardir emre beye ulasamiyorum martta randevum var e-mail attim bazi sorularim icin yada ariyorum hic cevap veren yok bilen varmi acaba...???

Mrb..sizdeki iletişim bilgilerinde bi yanlışlık olabilir mi? Bu numaraları arıyorsanız bırakın haftaları aynı gün içinde bile ulaşamamanız imkansız aslında, ben arıyorum ikisi de her zaman yanıt veriyor çünkü.
xxxxxxxadresine mi ilettiniz bi kontrol edin isterseniz, ulaşmamış olabilir..
Bi de sorular çok özel ve teknik değilse, ameliyatla ilgili genel şeylerse, isterseniz burdan da sorabilirsiniz.. bilgisi olan birileri mutlaka cevaplıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar ben cok kötüyüm 2 gündür atesim var yataktan kalkamiyorum.. bi kac saat önce doktora gidelim dedik üstümü degistirirken nasil bir sersemlik varsa üstümde kendi kendime yumruk attim tam da burnumun ortasina!! :84: simdi sol tarafdaki kemigi elleyince aciyo... hic acimazdi simdiye kadar.. bu arada 7 hafta oldu ameliyat olali.. simdi cok korkuyorum yamulur, cöker ve ya orasi darbeden sonra sis ve cikintili kalabilir diye sinirlerim cok bozuk hic olmadik seyler geliyo basima yaa

yasemincik geçmiş olsun cnm, bazen hep üst üste gelir aksi şeyler yav... hepimize olur...ama korkma yeni olduğu için acıyı daha fazla hissediosundur, burnunun kemik yapsını değiştirecek kuvvette vurmamışsındır yani...ağrın dvm ederse yine de dr.a sorarsın...ama korkma cnm geçecektir ağrısı, şekli de bozulmaz..bizim burunlarımız çok sağlam...:))

çok geçmiş olsun inşallah iyi olursun ve hiç bir sorun çıkmaz korkma bir de 7 hafta geçmiş bazı şeyler artık yerine oturmuştur yani öyle kolay kolay burnunun şekli bozulmaz üzme kendini

eğer martta randevun varsa bunun için e-mailden ulaşmaya çalışma asistanlarının nosu(5306059690) var onları ara ulaşırsın geçmiş olsun

Kizlarrrrr yarin turkiyeye ucuyorum, pazartesi gorusmem var salida ameliyatim. ay cokk korkuyorumm ve asiri derece heyecan varr:18:

Yasemincik, hiç kendini üzme 7 hafta olmuş, şeklini bozacak derecede olduğunu düşünmüyorum darbenin. Ağrıması çok doğal. Benim de hala ağrıyor hemde hiç bir yere vurmadığım halde. Bir de şuaralar nezleyim iyice ağrıyor. Hepsinin geçici olduğunu düşünüyorum. Takma kafana, geçmiş olsun canım.

Canım benimde bu zaman zaman oluyor bu tür sorunum ve Emre Bey e sorduğumda tamamen ödemlerden kaynaklandığını söyledi. Zamana bırak dert etme, geçicek inşallah..

Bu yoruma fazlasıyla katılıyorum, düşünsenize kendi ameliyatınızdan önce çok beğendiğiniz bazı arkadaşlarınızın burunları sonraları size çokta güzel değilmiş gibi gelebilir. Artık daha dikkatli incelediğinizden ötürü kusurları gözünüze çarpar. Aslında o burunlar hala çok güzeldir ama siz çok incelediğiniz için ve uzun zamandır burunla yatıp burunla kalktığınız içindir en kusursuz doğal burun bile size kusurlu gelmeye başlar. Aynı şey kendi burunlarımız içinde geçerli. Ameliyattan sonra en mükemmel kusursuz burun görmek isteriz ve en ufacık bir kusur gözümüze batar. Eski burnumuzun o heybetli kemeri, yada fazlasıyla olan eğriliğini unutmuş en güzeli daha daha güzelini arar olmuşuzdur. Bence yeni burunlarımıza haksızlık etmeyelim, ufak kusurları çok takmayalım, zaten bir çoğu zamanla geçicek daha da zarifleşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…