kızlar benim yarın tam 4. haftam doluyor. burnumun içi çok sert gibi geliyor. yaralar falan kabuk mu bağlıyor acaba.
şimdiden sonraki süreç nedir. beni bilgilendirebilir misiniz. kabuklar mı düşecek. burnumun içinde dikiş vs varmı. varsa onlar nasıl ve ne zaman düşüyor. tırstığım için çok dokunmuyorum. bileyimde boşyere evhama kapılıp korkmayayım.
ne zaman dik yatmayı bıraktınız. ben normalde sağa yada sola dönerek uyuyabilen bir insanım. artık normal yatma düzenime dönebilir miyim acaba.
bu motherlove'ı sürsemmi acep diye düşüncelerdeyim. yumuşatır içerileri.
kızlar benim yarın tam 4. haftam doluyor. burnumun içi çok sert gibi geliyor. yaralar falan kabuk mu bağlıyor acaba.
şimdiden sonraki süreç nedir. beni bilgilendirebilir misiniz. kabuklar mı düşecek. burnumun içinde dikiş vs varmı. varsa onlar nasıl ve ne zaman düşüyor. tırstığım için çok dokunmuyorum. bileyimde boşyere evhama kapılıp korkmayayım.
ne zaman dik yatmayı bıraktınız. ben normalde sağa yada sola dönerek uyuyabilen bir insanım. artık normal yatma düzenime dönebilir miyim acaba.
bu motherlove'ı sürsemmi acep diye düşüncelerdeyim. yumuşatır içerileri.
Kızlar bazı sorularım olucak, yanıtlarsanız sevinirim..
*Konusmanız ne zman eski haline döndü?? ben suan zorlanıorum birazBurn ve dudak arasındaki bölgenin şişliğinden olsa gerek
*Burnunuzun köşeleri kaşınıyor mu??
*Burnunuzdaki deri soyuldu mu?? Burun üzerini temizlemek için ne kullandınız?
kızlar benimde bi kaç sorum olcak bayadır araştırıyorum heryerde karşıma emre bey ve yakup bey çıkıyo resimlerlede gördüğüm kadarıyla gerçekten çok güzel ve yapılan yüzlere yakışan burunlar yapmış doktor beylerbenim kendimi bildim bileli sünizit problemim var ve artık çok ilerlemiş durumda sol tarafım komple tıkalı halde emarımda doktor bile şaşırmıstı ve hemen sünizit ameliyatı olmam gerektini söylemişti aslında doktora asıl gidiş sebebim burnumun sol kemiğinin ağırmasıydı ve çatur çutur sesler gelmesiydi öyle ki yanımda olan kişiler bile duyuyodu sesini ve inanılmaz bi ağrı yapıyodu doktor beyde kemik büyüdüğünü söylemişti ve 2 yıldırda burnumn şekli değişti off çok canımı sıkıyo bu çok uzattım sanırım o zamanda ameliyat olamamıştım çünkü ben istnblda okudugum için doğal olarak annem yanımda yoktu ve olamamıştm.acaba hem estetik hemde sünizit ameliyatını aynı anda olanlar var mı? ve emre bey muayneden para alıyormu görüşmeden alınmıyomuş öyle yazıyo sitesinde acaba muayne ücretleri ne kadar bilenler varsa yazarsa sevinirim umarım anlatabilmişimdir kusura bakmayın kızlar:26::26:
Arkadaslar aranizda yurtdisindan veya istanbul disindan yanliz giden oldumu ameliyat icin?
Acaba yanliz gitmek sorunlumu oluyor, ameliyat sonrasi bir hafta istanbulda kalinirsa?
Tuğçecim o bir hafta hastane de mi kalacaksın?... yani hemşireler gayet güzel bakıyorlar aslında...ama yine bir tanıdığının senle birlikte olması iyi olabilir...
arkadaşlar günaydııın
öncelikle yeni ameliyat olmuş herkese çok geçmiş olsun diyorum inşallah kısa zamanda toparlar ve çok güzel burunlara kavuşursunuz..
bir kaç gün önce burundan dikiş düşmüyor eriyor yazmışsınız da ben de onu gördüm benim iki dikişim düştü ilki düştüğünde emre Bey'i aradım sordum normal demişti bana da diğerini sormadım :26:
bir de sabah sabah midenizi bulandırmak istemem ama çok merak ediyorum ne zaman sümkürmeye başlamıştınız? benim 1 ay üç gün oldu ameliyat olalı ve ben dayanamayıp 20. günümde sümkürmeye başladım çünkü hem kış hem salgın kendimi kötü hissediyordum.
bunların dışında arnice kremi morluklarım geçince bıraktım, mother love kremi de 25. günümde filan bıraktım ama ara ara çok kurursa burnum sürüyorum içine aklıma gelirse tabii :) spreyi de eskisi kadar sık olmasa da yine kullanıyorum.
şu anda şişliklerim çok orantısız Emre Bey baktı 1. ay kontrolümde "bazı pürüzler var ama geçecek" dedi ben de üstelemiyorum.
ne güzel türkiyede olmanin faydasi 1. ay kontrolune gidebilmisin....
bende 20 günlerde falan sümkürmek zorunda kalmistim malesef gripten dolayi..
ve 2 hafta boyunca yine hastaydim ayni sekilde yapmak zorunda kaldim günlerce.... cünkü tikaniyordu.. grip olunca cok kötü oluyor seninde dedigin gibi...
Insallah, emre beyde aynisini diyor zaten... Cok ilgileniyor benimle sagolsun..
Herseyin fazlasi zarardir bunu anladim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?