• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Evet bencede hic dokunanma, kendi kendine geciyo o kabuk mabuk falan, ben arada kulak copuyle tepizliyorum guzelce..
Dik yatmayi ben 2 hafta sonra biraktim daha fazla dayanamadim, neye faydasi oldugunu sormayi unuttum (herseyi sormayi unuttugum gibi) ve kafama gore yattim.

kızlar benim yarın tam 4. haftam doluyor. burnumun içi çok sert gibi geliyor. yaralar falan kabuk mu bağlıyor acaba.

şimdiden sonraki süreç nedir. beni bilgilendirebilir misiniz. kabuklar mı düşecek. burnumun içinde dikiş vs varmı. varsa onlar nasıl ve ne zaman düşüyor. tırstığım için çok dokunmuyorum. bileyimde boşyere evhama kapılıp korkmayayım.

ne zaman dik yatmayı bıraktınız. ben normalde sağa yada sola dönerek uyuyabilen bir insanım. artık normal yatma düzenime dönebilir miyim acaba.

bu motherlove'ı sürsemmi acep diye düşüncelerdeyim. yumuşatır içerileri.

..ben kremi ve sprayi bitesiye kadar her gece kullandim faydasini gördüm :71:

kızlar benim yarın tam 4. haftam doluyor. burnumun içi çok sert gibi geliyor. yaralar falan kabuk mu bağlıyor acaba.

şimdiden sonraki süreç nedir. beni bilgilendirebilir misiniz. kabuklar mı düşecek. burnumun içinde dikiş vs varmı. varsa onlar nasıl ve ne zaman düşüyor. tırstığım için çok dokunmuyorum. bileyimde boşyere evhama kapılıp korkmayayım.

ne zaman dik yatmayı bıraktınız. ben normalde sağa yada sola dönerek uyuyabilen bir insanım. artık normal yatma düzenime dönebilir miyim acaba.

bu motherlove'ı sürsemmi acep diye düşüncelerdeyim. yumuşatır içerileri.

bu arada tabiki artik normal yatabilirsin.. 4 hafta olmus .. ben 14. gun normal uyku pozisyonuma gecmiştim :) burun içindeki ve yüzeyindeki sertlikler normal.. benim 1 sene oldu hala burun ucumun bazı yerleri çok sert...

Son düzenleme:
Kızlar bazı sorularım olucak, yanıtlarsanız sevinirim..
*Konusmanız ne zman eski haline döndü?? ben suan zorlanıorum biraz:43: Burn ve dudak arasındaki bölgenin şişliğinden olsa gerek
*Burnunuzun köşeleri kaşınıyor mu??
*Burnunuzdaki deri soyuldu mu?? Burun üzerini temizlemek için ne kullandınız?

Kızlar bazı sorularım olucak, yanıtlarsanız sevinirim..
*Konusmanız ne zman eski haline döndü?? ben suan zorlanıorum biraz:43: Burn ve dudak arasındaki bölgenin şişliğinden olsa gerek
*Burnunuzun köşeleri kaşınıyor mu??
*Burnunuzdaki deri soyuldu mu?? Burun üzerini temizlemek için ne kullandınız?

ben iki ayimi doldurdum canim ve derim hala soyuluyor kenarlarda kasinma oluyor ... normal rahatsiz edici boyutlarda degil ama

fodoten sürünce temizlemesi zor oluyor deride soyuldugu icin iyice yapisiyor gibi
peelingli yüz yikama jelleri var onlardan kullanabilirsin
konusmam ilk bir ay gegizden konusuyor gibiydim burundan yani konusurken burnumda basinc varmis gibiydi ama düzeldi bu durum ..

kızlar benimde bi kaç sorum olcak bayadır araştırıyorum heryerde karşıma emre bey ve yakup bey çıkıyo resimlerlede gördüğüm kadarıyla gerçekten çok güzel ve yapılan yüzlere yakışan burunlar yapmış doktor beyler:46: benim kendimi bildim bileli sünizit problemim var ve artık çok ilerlemiş durumda sol tarafım komple tıkalı halde emarımda doktor bile şaşırmıstı ve hemen sünizit ameliyatı olmam gerektini söylemişti aslında doktora asıl gidiş sebebim burnumun sol kemiğinin ağırmasıydı ve çatur çutur sesler gelmesiydi öyle ki yanımda olan kişiler bile duyuyodu sesini ve inanılmaz bi ağrı yapıyodu doktor beyde kemik büyüdüğünü söylemişti ve 2 yıldırda burnumn şekli değişti off çok canımı sıkıyo bu çok uzattım sanırım o zamanda ameliyat olamamıştım çünkü ben istnblda okudugum için doğal olarak annem yanımda yoktu ve olamamıştm.acaba hem estetik hemde sünizit ameliyatını aynı anda olanlar var mı? ve emre bey muayneden para alıyormu görüşmeden alınmıyomuş öyle yazıyo sitesinde acaba muayne ücretleri ne kadar bilenler varsa yazarsa sevinirim umarım anlatabilmişimdir kusura bakmayın kızlar:26::26::59:

Arkadaslar aranizda yurtdisindan veya istanbul disindan yanliz giden oldumu ameliyat icin?

Acaba yanliz gitmek sorunlumu oluyor, ameliyat sonrasi bir hafta istanbulda kalinirsa?

kızlar benimde bi kaç sorum olcak bayadır araştırıyorum heryerde karşıma emre bey ve yakup bey çıkıyo resimlerlede gördüğüm kadarıyla gerçekten çok güzel ve yapılan yüzlere yakışan burunlar yapmış doktor beyler:46: benim kendimi bildim bileli sünizit problemim var ve artık çok ilerlemiş durumda sol tarafım komple tıkalı halde emarımda doktor bile şaşırmıstı ve hemen sünizit ameliyatı olmam gerektini söylemişti aslında doktora asıl gidiş sebebim burnumun sol kemiğinin ağırmasıydı ve çatur çutur sesler gelmesiydi öyle ki yanımda olan kişiler bile duyuyodu sesini ve inanılmaz bi ağrı yapıyodu doktor beyde kemik büyüdüğünü söylemişti ve 2 yıldırda burnumn şekli değişti off çok canımı sıkıyo bu çok uzattım sanırım o zamanda ameliyat olamamıştım çünkü ben istnblda okudugum için doğal olarak annem yanımda yoktu ve olamamıştm.acaba hem estetik hemde sünizit ameliyatını aynı anda olanlar var mı? ve emre bey muayneden para alıyormu görüşmeden alınmıyomuş öyle yazıyo sitesinde acaba muayne ücretleri ne kadar bilenler varsa yazarsa sevinirim umarım anlatabilmişimdir kusura bakmayın kızlar:26::26::59:

Merhaba bisi...estetik ameliyatlarında burnun sadece dışı değil içi de düzeltiliyor dolayısıyla sinüzitin de büyük ihtimalle hallolucaktır bu ameliyatla. Sekiz ay önceki sistem şu şekildeydi değiştiğini sanmıorum: Görüşmeden ücret alınmıyor. İkinci görüşmede, yani sıra tasarıma geldiğinde bir miktar para alınıyor ancak bu para zaten ameliyat parasına dahil. Ameliyat parasını ödeyeceğin zaman, 2. görüşme de verdiğin parayı düşüyorlar.

Son düzenleme:
Arkadaslar aranizda yurtdisindan veya istanbul disindan yanliz giden oldumu ameliyat icin?

Acaba yanliz gitmek sorunlumu oluyor, ameliyat sonrasi bir hafta istanbulda kalinirsa?

Tuğçecim o bir hafta hastane de mi kalacaksın?... yani hemşireler gayet güzel bakıyorlar aslında...ama yine bir tanıdığının senle birlikte olması iyi olabilir...

secgin kötü olduğunu düşünmene üzüldüm ama sen de yeni ameliyat olanlardansın sanırım...daha iyileşmen tamamlanmamıştır o yüzden canını sıkma sorun neyse zaman geçtikçe düzelecektir...

Insallah, emre beyde aynisini diyor zaten... Cok ilgileniyor benimle sagolsun..
Herseyin fazlasi zarardir bunu anladim ama...

Evet artik hastanede kalinmiyor.. acil hastalar oldugunda yatiracak yer bulamiyorlarmis o yuzden Emre bey artik bi otelle anlasti, 2 veya 3 gun sonra otele geciriyolar.
Yaninda bi arkadasinla gidersen iyi olur, yalniz gitme derim.. ben 3 gun hastanede yalniz kaldim sonra istanbulda arkadasimin yaninda kaldim ama 3 gun bayagi zorlandim yalnizlik cektim..
Kendimi cok cok kotu hissettim. O halinde yaninda bi yakinin olursa cok iyi olur..

arkadaşlar bende emre ilha ameliyat oldum.ameliyata tek gittim şimdi 8 ay oldu yer yer şişmeler oluyo hala ama büyütmüyorum düzelir zamanla sonuç itibari ile bir insan burnun kusursuz olması da tuaf olur orjinal burunlarımızda hiçmi eğrilik yoktu kaldıki kusursuz bir burun istiyoruz doğal durduktan sonra hafif yomukmuş onlar geçer bence...

arkadaşlar günaydııın :66:
öncelikle yeni ameliyat olmuş herkese çok geçmiş olsun diyorum inşallah kısa zamanda toparlar ve çok güzel burunlara kavuşursunuz..
bir kaç gün önce burundan dikiş düşmüyor eriyor yazmışsınız da ben de onu gördüm benim iki dikişim düştü ilki düştüğünde emre Bey'i aradım sordum normal demişti bana da diğerini sormadım :26:
bir de sabah sabah midenizi bulandırmak istemem ama çok merak ediyorum ne zaman sümkürmeye başlamıştınız? benim 1 ay üç gün oldu ameliyat olalı ve ben dayanamayıp 20. günümde sümkürmeye başladım çünkü hem kış hem salgın kendimi kötü hissediyordum.
bunların dışında arnice kremi morluklarım geçince bıraktım, mother love kremi de 25. günümde filan bıraktım ama ara ara çok kurursa burnum sürüyorum içine aklıma gelirse tabii :) spreyi de eskisi kadar sık olmasa da yine kullanıyorum.
şu anda şişliklerim çok orantısız Emre Bey baktı 1. ay kontrolümde "bazı pürüzler var ama geçecek" dedi ben de üstelemiyorum.

arkadaşlar günaydııın :66:
öncelikle yeni ameliyat olmuş herkese çok geçmiş olsun diyorum inşallah kısa zamanda toparlar ve çok güzel burunlara kavuşursunuz..
bir kaç gün önce burundan dikiş düşmüyor eriyor yazmışsınız da ben de onu gördüm benim iki dikişim düştü ilki düştüğünde emre Bey'i aradım sordum normal demişti bana da diğerini sormadım :26:
bir de sabah sabah midenizi bulandırmak istemem ama çok merak ediyorum ne zaman sümkürmeye başlamıştınız? benim 1 ay üç gün oldu ameliyat olalı ve ben dayanamayıp 20. günümde sümkürmeye başladım çünkü hem kış hem salgın kendimi kötü hissediyordum.
bunların dışında arnice kremi morluklarım geçince bıraktım, mother love kremi de 25. günümde filan bıraktım ama ara ara çok kurursa burnum sürüyorum içine aklıma gelirse tabii :) spreyi de eskisi kadar sık olmasa da yine kullanıyorum.
şu anda şişliklerim çok orantısız Emre Bey baktı 1. ay kontrolümde "bazı pürüzler var ama geçecek" dedi ben de üstelemiyorum.

ne güzel türkiyede olmanin faydasi 1. ay kontrolune gidebilmisin....
bende 20 günlerde falan sümkürmek zorunda kalmistim malesef gripten dolayi..
ve 2 hafta boyunca yine hastaydim ayni sekilde yapmak zorunda kaldim günlerce.... cünkü tikaniyordu.. grip olunca cok kötü oluyor seninde dedigin gibi...

ne güzel türkiyede olmanin faydasi 1. ay kontrolune gidebilmisin....
bende 20 günlerde falan sümkürmek zorunda kalmistim malesef gripten dolayi..
ve 2 hafta boyunca yine hastaydim ayni sekilde yapmak zorunda kaldim günlerce.... cünkü tikaniyordu.. grip olunca cok kötü oluyor seninde dedigin gibi...

Haklısın ama gittim de şunu sorcam bunu sorcam diyodum hepsini unuttum Emre Bey baktı iyi gördüm dedi ben de hemen çıktım unuttum sormayı saf gibi.
evet aynen bir de çok fazla çekiyorum burnumu herkes alışkanlık oldu sende diyo sürekli burun çekmek, bişey olur mu acaba?
çok geçmiş olsun iyi misin şimdi? ya valla hapşurmaktan mahvoldum desem yeridir..

Back