• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Bu yoruma fazlasıyla katılıyorum, düşünsenize kendi ameliyatınızdan önce çok beğendiğiniz bazı arkadaşlarınızın burunları sonraları size çokta güzel değilmiş gibi gelebilir. Artık daha dikkatli incelediğinizden ötürü kusurları gözünüze çarpar. Aslında o burunlar hala çok güzeldir ama siz çok incelediğiniz için ve uzun zamandır burunla yatıp burunla kalktığınız içindir en kusursuz doğal burun bile size kusurlu gelmeye başlar. Aynı şey kendi burunlarımız içinde geçerli. Ameliyattan sonra en mükemmel kusursuz burun görmek isteriz ve en ufacık bir kusur gözümüze batar. Eski burnumuzun o heybetli kemeri, yada fazlasıyla olan eğriliğini unutmuş en güzeli daha daha güzelini arar olmuşuzdur. Bence yeni burunlarımıza haksızlık etmeyelim, ufak kusurları çok takmayalım, zaten bir çoğu zamanla geçicek daha da zarifleşecek. :nazar:
Aynen ben de bu yoruma katılıyorum:1::1: Daha önceden ahh keşke bende olsun dediğim burunlar şimdi ilgimi çekmiyo. Zaten eski burnumuzdan daha iyi olması bile bişey bence, sonuçta yüzü bi bütün olarak değerlendirdiğimizde bi sorun yoksa burnun kendisindeki ufak tefek kusurlar cok da önemli değildir :34:

Kizlarrrrr yarin turkiyeye ucuyorum, pazartesi gorusmem var salida ameliyatim. ay cokk korkuyorumm ve asiri derece heyecan varr:18:
Dualarımız seninle umarm hersey yolunda gider, cok güzel burnusuun olur =) Ne desek muhakkak heyecan ve korku oluyo ama inan bana o sakinleştiriciyi vurduklarında hiçbiseyi takmıyosun korku falan kalmıyo, ben de cok korkmus biri olarak söylüyorum :1::1::1:

Kizlarrrrr yarin turkiyeye ucuyorum, pazartesi gorusmem var salida ameliyatim. ay cokk korkuyorumm ve asiri derece heyecan varr:18:

Umarım herşey istediğin gibi olur, korkmanı gerektirecek hiç bişey yok inan. Şimdiden geçmiş olsun..

herkese merhaba vede geçmiş olsun...
yasemincik, üzülme inşallah bişi olmamıştır.. ama bundan sonrada çok dikkatli olman gerek... çünkü hepimizin çok yeni ameliyatı...
ya kızlar benimde başıma bişey geldi bu gün ve çok tedirgin oldum...bu gün uyandıktan sonra spreyimi sıktım ve burnumu temizlemek istedim.. kulak temizleme çubuğu ile ama, burnumun sağ uç kısmında bırıken şeyler vardı kulak çubuğu ile çıkarmaya çalıştım olmadı bende hafif çektim ve çıkarmaya çalıştım.. megerse birikmış şeylerin içerisinde bide düğümlenmiş ip varmış bi baktım hafif te kanadı... acımadı ama çok korktum... hemen spreyi sıktım... ama yaaa ne yapcam bilmiorum.. istanbul dışındayım da....
kızlar hiç başınıza böle bişey geldimi sizin.... ya bişey olurmu... ne yapmalıyım sizce...valla korkudan kalbim pır pır atıyor yaa....

herkese merhaba vede geçmiş olsun...
yasemincik, üzülme inşallah bişi olmamıştır.. ama bundan sonrada çok dikkatli olman gerek... çünkü hepimizin çok yeni ameliyatı...
ya kızlar benimde başıma bişey geldi bu gün ve çok tedirgin oldum...bu gün uyandıktan sonra spreyimi sıktım ve burnumu temizlemek istedim.. kulak temizleme çubuğu ile ama, burnumun sağ uç kısmında bırıken şeyler vardı kulak çubuğu ile çıkarmaya çalıştım olmadı bende hafif çektim ve çıkarmaya çalıştım.. megerse birikmış şeylerin içerisinde bide düğümlenmiş ip varmış bi baktım hafif te kanadı... acımadı ama çok korktum... hemen spreyi sıktım... ama yaaa ne yapcam bilmiorum.. istanbul dışındayım da....
kızlar hiç başınıza böle bişey geldimi sizin.... ya bişey olurmu... ne yapmalıyım sizce...valla korkudan kalbim pır pır atıyor yaa....

Helbest hiç korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum cnm, benim ve de hepimizin ameliyattan sonraki ilk zamanlar burnumuzun içi çok fena olur. Hatta gördüklerimizden sonra korkabiliriz, burnumun içinde bir şey mi unuttular acaba diye...:)) Ama sadece burnumuzu iyice temizleyemeyişimizden kaynaklanıyor bu. Kanla da birleşince, görüntüyü varın siz düşünün...:)) Kanamasından da korkma ki kaldı ki hafif kanamış, senin operasyon daha çok yeni old. için normaldir...endişeye gerek yok, sıkma canını...:)

Emre beye canim.. su an heycandan uyuyamiyorum:)

bence çok doğru bir seçim canım gerçekten işini başarılı yapan ve arkasında duran bir dr hiç korkma güvenilir ellerde olduğunu unutma çünkü insan tedirgin olunca bir türlü ameliyat vs....konusunda doğru karar veremiyor ve hep kararsız kalıyor inan canım herşey çok güzel olack inşallah herkes geçirdiği ameliyatlar sonrası hiç pişmanlık duymaz ve çok mutlu olur sen de sakın korkma canım türkiyeye geldiğin anda herşey bundan sonra çok güzel olacak diye düşün

Merhabalar,

Ben de Emre Bey'e 4 ay önce ameliyat oldum. Hem burun estetiği, ayrıca çenem geride olduğu için çeneme de implant konuldu. Öncesi ve sonrası resimlerimi paylaşıyorum.
Emre Bey'i herkese tavsiye ediyorum. Böyle bir doktor tarafından ameliyat edildiğim için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
$önce-sonra.webp

Merhabalar,

Ben de Emre Bey'e 4 ay önce ameliyat oldum. Hem burun estetiği, ayrıca çenem geride olduğu için çeneme de implant konuldu. Öncesi ve sonrası resimlerimi paylaşıyorum.
Emre Bey'i herkese tavsiye ediyorum. Böyle bir doktor tarafından ameliyat edildiğim için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 144636

Geçmiş olsun, değişim harika ...

süper olmuşsun emre bey farkıyla!!! Canım nasıl çene de dahil olunca zor oldu mu?

Emre bey çene törpüleme ameliyatı yapıyor muydu ??

Son düzenleme:
Helbest hiç korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum cnm, benim ve de hepimizin ameliyattan sonraki ilk zamanlar burnumuzun içi çok fena olur. Hatta gördüklerimizden sonra korkabiliriz, burnumun içinde bir şey mi unuttular acaba diye...:)) Ama sadece burnumuzu iyice temizleyemeyişimizden kaynaklanıyor bu. Kanla da birleşince, görüntüyü varın siz düşünün...:)) Kanamasından da korkma ki kaldı ki hafif kanamış, senin operasyon daha çok yeni old. için normaldir...endişeye gerek yok, sıkma canını...:)

teşekkürler canım yaa.... rahatliim ben o zaman yani dimi... üfff ewet çok yeni amekliyatım ve heran bişey olcakmış gibi korkuorum sakınıorum....
benim tam bir ay oldu yaa... ne kadar da çabuk geçmiş... en yakın zamanda foto eklicem kızlar ama benim burum ucu baya bi şiş aslında bana öyle gelior belki de çevremdeki insanlar beğenior aslında ama... neyse hepimizin hakkında hayırlısı kızlar....
herkese geçmiş olsun...

Merhabalar,

Eki Görüntüle 144636

canım benim... hatırladın beni sen sanırım.. ewet ben seni yakından da gördüm zaten değişim süper olmuş şeker... 4 ay olmuş maşallah ya ne kadarda çabuk akıor zaman yaa...
canım herşey gönlünce olsun... çok güzelsin...

Merhabalar,

Eki Görüntüle 144636

ehehe cnm beni hatırladın mı konuşmuştuk senle :)) çok güzel olmuş çok ii iileşmişsin maşallah bende diodum nerelerde acaba çıktın sonunda ortaya :))

süper olmuşsun emre bey farkıyla!!! Canım nasıl çene de dahil olunca zor oldu mu?

Emre bey çene törpüleme ameliyatı yapıyor muydu ??

foundacım... bildiğim kadarı ile Emre bey çene törpüleme olayını pek yapmıor ve sıcak bakmıor ama çene dolgularını yapıor.. yani çenenin öne doğru gelmesi için operasyonları burun ile beraber yapıor... çene törpüleme biraz zahmetli ve zor bi olay bence canım... eğer çok bi zorunluluk yoksa yapma derim... zaten insanlar çenelerini öne aldırmak için bıçak altına yatıolar... ben olsam çene törpüleme olayına girmezdim canım... ama yine de kara senin tabi...

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)

hepimize geçmiş olsun. ameliyat olacaklara da çok doğru bir seçim yaptıklarını söylemek istiyorum :) 15 yaşımdan beri kafama taktığım bir şeydi burnum. ve ameliyat olacağım son ana kadar da hayal kırıklığı yaşarım diye korkup durdum. ama boşunaymış :)
ameliyat sonrası süreçte Emre Bey'in muayenehanesine gidip geldikçe gördüğüm kadarıyla Emre Bey'in yaptığı bütün burunlar güzel :)

handemelekcim seni çok iyi hatırlıyorum canım. fotoğraflarını da görmüştüm, eski ve yeni. zaten çok güzel ve masum bir yüzün var, şimdi iyice güzel olmuşsun.

helbestcim seni hatırlayamadım fotoğrafın olmayınca ?

kızlar ben ameliyat olalı neredeyse 1 yıl olucak özellikle burnumun üzerinde sürekli sivilce çıkıyor 1 yıldır neredeyse herşeyi denedim tam geçiyorken burnumun başka tarafından tekrar çıkıyor estetikten önce böyle birşey yoktu benim durumumda olan varmı

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)

hepimize geçmiş olsun. ameliyat olacaklara da çok doğru bir seçim yaptıklarını söylemek istiyorum :) 15 yaşımdan beri kafama taktığım bir şeydi burnum. ve ameliyat olacağım son ana kadar da hayal kırıklığı yaşarım diye korkup durdum. ama boşunaymış :)
ameliyat sonrası süreçte Emre Bey'in muayenehanesine gidip geldikçe gördüğüm kadarıyla Emre Bey'in yaptığı bütün burunlar güzel :)

handemelekcim seni çok iyi hatırlıyorum canım. fotoğraflarını da görmüştüm, eski ve yeni. zaten çok güzel ve masum bir yüzün var, şimdi iyice güzel olmuşsun.

helbestcim seni hatırlayamadım fotoğrafın olmayınca ?

canım profilimde resmim var,, ama şöle söliim... ben mardinden gelmiştim emre beyin muayenehanesine.. hani senin ameliyatının 3. günüde görmüştüm seni sonra da 2 mi 2,5 aylık mı kontrolunde görüp kapıdan çağırmıştım asansörün önünde baya bi sohbet etmiştik senle... şimdi hatırlamışsındır :))

kızlar ben ameliyat olalı neredeyse 1 yıl olucak özellikle burnumun üzerinde sürekli sivilce çıkıyor 1 yıldır neredeyse herşeyi denedim tam geçiyorken burnumun başka tarafından tekrar çıkıyor estetikten önce böyle birşey yoktu benim durumumda olan varmı

canım benim 1 ay oldu ameliyat olalı.. bende de çıkıyor küçük küçük sivilceler bikaç günde geçior dediğin gibi başka yerde çıkıor... ama ben 1 yıl süreceğini bilmiordum... sadece yeni ameliyat olmuş kişilerde ve bikaç ay sürebileceğinin biliodum.. eğer öyleyse yani 1 yıl ve fazla süre ile sürecekse bu gerçekten de çok sinir bir durum... ee patlatamıyosun da.. acaba benim de mi böle 1 yıl boyunca sürcek.. 1 yıldan fazla süre geçmiş arkadaşlar yardım ederseniz seviniriz... zırt pırt emre beyi aramak istemiorum... şimdi kızar bana...:)

Back