• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

4. ay resimlerimi ekledim isteyenler bakabilir 4. revizyonumdu ve çooooookk memnunumm. Korkucak çekinecek bir şey yok bence herkesin gönlü rahat olsun benimki bu hale geldiyse herkesinki güzel olur :)) kaburgamdan kıkırdak alınmıştı ve şuanda hiç bir sıkıntım yok kaburgayla ilgili herkesin iileşmesi farklı oluo ben şanslı olanlardanım. Sorunuz olursa msj atın yeterrrr:)))

Tabikide herkesinki farkli oluyordur , sen zaten bunu emre beye belirttiysen , dikkat etmistir bu hususta .

Emre bey çok dikkatli ve hastasını çok iyi dinleyen bir dr. ona güvenim sonsuz ama işte böyle zaman zaman kendi kendime kuruntu yapıyorum. Bu iş çok sabır gerektiren bir meseleymiş. Ayrıca ben yemekleri çok tuzlu yiyorum ve buna engel olamıyorum. Bu da vücutta suyu tutuyor ve ödemleri atmamı geciktiriyor. Sanırım biri beni acilen durdurmalı :4:

4. ay resimlerimi ekledim isteyenler bakabilir 4. revizyonumdu ve çooooookk memnunumm. Korkucak çekinecek bir şey yok bence herkesin gönlü rahat olsun benimki bu hale geldiyse herkesinki güzel olur :)) kaburgamdan kıkırdak alınmıştı ve şuanda hiç bir sıkıntım yok kaburgayla ilgili herkesin iileşmesi farklı oluo ben şanslı olanlardanım. Sorunuz olursa msj atın yeterrrr:)))

Ben çok beğendim, çok doğal gözüküyor(ama sizde güzelmişsiniz yahuu). Harikulede...Maşallah:nazar:

Handecim çok başarılı ya hakikaten fotoğraflarına yorum yazarken zorlanıyo insan kusursuz mu yazsa süper mi yazsa mükemmel ötesi mi yazsa diye:)) Gördüğüm en güzel burunlardan ve özellikle burun uçlarından birisine sahipsin gerçekten..:nazar:

Tskler cevaplariniz icin insan korkuyor zaman gectikce.. 6 hafta gecti ama normal halime dönmedim daha.. Annemde aynen.. Ise gidip geliyoruz bu tiple.. Solariuma nezaman gitiniz arkadaslar??

Kurapiye, çok sağol. Ben de fazla kalkık olsun istememiştim ve doktorum da bunu dikkate alacağını söylemişti ama aynaya baktığımda bana istediğimden biraz daha fazla kalkık gibi geliyor. Tabii burun ucum oldukça şiş şuan pinpon topo gibi :60:

rica edderm benim ilk başta çok kalkık gelmişti hatta dra söylemiştim Tanyeli burnu yaptım sana filan diye gülmüştü :D ama şimdi öyle kalkık filan değil normal , benim burnum da hala şiş lanet olası kalın deriler :p

kocaelinde yaşıyorum ve ameliyat sonrası gidip gelmem sorun olur mu muayene sonrası ne sıklıkta doktorla görüşülüyor bilgilendirir misiniz

Handecim çok başarılı ya hakikaten fotoğraflarına yorum yazarken zorlanıyo insan kusursuz mu yazsa süper mi yazsa mükemmel ötesi mi yazsa diye:)) Gördüğüm en güzel burunlardan ve özellikle burun uçlarından birisine sahipsin gerçekten..:nazar:

ayyy cnm çok tşk ederiiimm çok mutlu oluorum ben böle:)) bütün güzel yorumların için çok tşk ederimmm. senin burnunda harika bende senin resimlerine bakıp duruorum çok şanslıyızz walla burunlarımızı en en ennnn iyi doktorumuzz yaptııı. çok mutluyum çok memnunum hiç kafada büyütülücek bir şey diil aslında yaptırın gitsin :))

resimlerime yaptığınız resimleree çok tşk ederim ayrıca msj sayım yüzünden cvp yazamıorumm öpüorum herkesii :))

mesaj yazma noktasında biraz beceriksizim nasıl yazişacağım ı bilemiyorum cevap veremezsem ya da onay kusura bakmayın bilişmle de aram pek iyi değildir.birçok insan ünv hastanelerinde de bu ameliyatların yapıldığını ve maliyetlerin fazla olduğunu düşünüyor siz ne dersiniz hastanede kalma doktor tahlil ücrelenmesi nasıl oluyor anladığımkadarıyla üç gün sonra kocaeline dönebilirim ve sonra tekrar gidebilirim heralde

Ben almanyadan gitim dr beye bi hafta istanbulda kaldik... Artik yazin ancak görürüm dr.beyi..
Ama nefes almam felan cok iyi.. Bir problemin olursa eger burdaki dr. larda bakar.. Cok acil birsey olsa..

kocaelinde yaşıyorum ve ameliyat sonrası gidip gelmem sorun olur mu muayene sonrası ne sıklıkta doktorla görüşülüyor bilgilendirir misiniz

"muayene sonrası ne sıklıkta doktorla görüşülüyor" derken ameliyat sonrası demek istediniz galiba... Ameliyattan 3-4 gün sonra kontrole gelmemi istemişti, artı 2 gün sonra tekrar gitmiştim alçı ve tamponlar alındı, dikişlerin bir kısmı alındı, bandaj taktı. artı 1 hafta sonra gene gittim bandaj çıkarıldı, dikişlerin tamamı alındı. Bandaj çıkarıldıktan sonra da 15 gün sonra kontrole gelmemi istemişti. Herhalde bir sonra ki kontrolde 1 ay sonraya verilir, sonra sonra 2 ay- 3y daha uzun aralıklarla devam eder diye düşünüyorum. Yani ilk 1 ay yaklaşık toplam 4 kere falan gidiliyor (normal şartlar altında böyle oldu,kontrol sayısı hastaya göre de değişebilir, bilemiyorum, bende bu oldu ).En sık gidiş bu ilk ay oluyor sanırım. Uzakta olanlar için bu sayı daha az olabilir tabii şartlar sebebiyle.

handemelek burnun muhteşem olmuş.

Kızlar, Emre Bey'le kontrol randevum çok güzel geçti. Şu an acelem var, aytıntılı yazamiyorum. Ama her sıkıntı yaptığım konunun çözümünü dinledim, çok sevindim. Zaten hepsinin çözüleceğini biliyordum ama çözümlerin neler olduğunu duydukça daha bir mutlu oldum. Dolgu çözmese bile başka çözümler varmış. Sonra ayrıntılı yazarım. Merak eden olursa diye girip özet geçeyim dedim.

Son düzenleme:
Kızlar benim bugun 10. günüm ve ben de ck memnun kaldım.. İlk zamanlar cok bunalım yapmıstım cünkü burdan okuduklarımı yaşamak çok farklıymış.Ancak Emre bey gerçekten çok ilgili çok destek oluyor ve ben de zor günleri şimdiden geride bıraktım gibi =) su anda bandajlı resmim albümümde var her ne kadar gözlerim ve agzım eskisine göre bi garip olsa da en yakın zamanda geçicegini umuyorum.. Dileyen bakabilir, çarşamba günü tamamen bandajlar da çıkacak o zaman da resim yüklicem kızlarrrr =)

ne kremi ? :S bana krem falan verilmedi kizlar sadece spray ve motherlove diye vaseline gibi bisey var... onu da bi kac kere kullanmisimdir 6 hafta icinde..

ya ben karıstırdım herhalde electra canım bana motherlove dıye bı krem verdı ve burun spreyı baska bı krem varsa bılmıyorum:51:

Back