• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arnica diye morluk ve şişliklere karşı bir krem vermişti canım.

ben motherlove kremi doğru düzgün kullanmadım hiç. 1 hafta falan kullandım. başlasammı tekrar
burun içini mi yumuşatıyor ne yapıyordu o krem.

ben daha öncede bakmistim ne ise yaradigina :

This all natural versatile salve quickly and effectively takes the itch out of insect bites, bee stings and poison ivy. It soothes and eases the discomforts of rashes, chapped and irritated skin. A must for every home! Motherlove’s green salve has a zero rating (zero toxins) on EWG’s skin deep database and is made with 100% certified organic ingredients

kizarikliklarda, ari böcek isirmalarinda, kasintida , hassaslasmis, kizarmis, alerjik durumlarda kullaniyor, kizarikligi ,kasintiyi gideriyor ve deriyi rahatlatiyor. ve yüzde yüz dogal organik, her evde bulunmasi gereken bir krem diyor..

ben ameliyattan sonra bandajdan cildimde burnumun sag tarafinda batma yanma olmustu oraya kullandim ve orasi hala tamamiyle düzelmedi kabuk baglamis gibi alerji olmus orasi bandajlara... aklimi geldikce sürüyorum

kızlar slm :) bayadır giremiyorum.. geçen sene 2 şubatta ameliyat olmuştum .. 1 sene 6 gün oldu :))) bi kaç yeni resim ekledim.. arkadas listemde olmayanlar istek gönderip görebilirler.. 9. aydan beri kontrole gitmiyorum.. Emre bey vurucak beni :)

Yurtdisindan giden arkadaslara sorum olacak, kizlar acaba ayni gun gorusme yapip ameliyat olan varmi?? Boyle birsey mumkunmudur acaba?

kızlar slm :) bayadır giremiyorum.. geçen sene 2 şubatta ameliyat olmuştum .. 1 sene 6 gün oldu :))) bi kaç yeni resim ekledim.. arkadas listemde olmayanlar istek gönderip görebilirler.. 9. aydan beri kontrole gitmiyorum.. Emre bey vurucak beni :)

Selam puff.. 1. yılın kutlu olsun diyelim o zaman..:) maşallah :nazar: sapasağlam ve çoook güzel görünüyor.. fotoğraf eklemeye ve yardımcı olmaya devam ettiğin için de teşekkürler bu arada;)

ben daha öncede bakmistim ne ise yaradigina :

This all natural versatile salve quickly and effectively takes the itch out of insect bites, bee stings and poison ivy. It soothes and eases the discomforts of rashes, chapped and irritated skin. A must for every home! Motherlove’s green salve has a zero rating (zero toxins) on EWG’s skin deep database and is made with 100% certified organic ingredients

kizarikliklarda, ari böcek isirmalarinda, kasintida , hassaslasmis, kizarmis, alerjik durumlarda kullaniyor, kizarikligi ,kasintiyi gideriyor ve deriyi rahatlatiyor. ve yüzde yüz dogal organik, her evde bulunmasi gereken bir krem diyor..

ben ameliyattan sonra bandajdan cildimde burnumun sag tarafinda batma yanma olmustu oraya kullandim ve orasi hala tamamiyle düzelmedi kabuk baglamis gibi alerji olmus orasi bandajlara... aklimi geldikce sürüyorum

Arnica kremi sadece 1 hafta kullandım. Ben çok az kullanmışım galiba hemde çok morarmama rağmen. Burun spreyini ise sık sık kullanıyorum. motherlove süper bi krem adından da anlaşılacağı gibi anne sevgisi ;) Ama anne kokusu kesinlikle değil, leş gibi motor yağı kokuyor fakat çok iyi geliyor burna. Hatta ameliyattan sonra aşırı çatlayan dudaklarıma bile sürüyordum. Çok yumuşatıyor, hala kullanıyorum. Burun içim ve yanları çok kuruyor devamlı sürüyorum, kötü kokusuna ragmen. Bahsettiğin gibi organik olması da ayrıca bi güzel.

Yurtdisindan giden arkadaslara sorum olacak, kizlar acaba ayni gun gorusme yapip ameliyat olan varmi?? Boyle birsey mumkunmudur acaba?

ben ydışından deil ama şehir dışından gittim.gittiğim günün akşamı görüşmeyi yaptık ertesi sabah da ameliyat oldum ama aynı gün ameliyat olan arkadaş var mı bilmiyorum hiç duymadım .

Kızlar benim bugun 10. günüm ve ben de ck memnun kaldım.. İlk zamanlar cok bunalım yapmıstım cünkü burdan okuduklarımı yaşamak çok farklıymış.Ancak Emre bey gerçekten çok ilgili çok destek oluyor ve ben de zor günleri şimdiden geride bıraktım gibi =) su anda bandajlı resmim albümümde var her ne kadar gözlerim ve agzım eskisine göre bi garip olsa da en yakın zamanda geçicegini umuyorum.. Dileyen bakabilir, çarşamba günü tamamen bandajlar da çıkacak o zaman da resim yüklicem kızlarrrr =)

merhabalar
ben de burun amelişyatı olmak için araştırma yapıyorum bazen moralim bozuluyor karar veremiyorum bana da öncesine ve sonrasına ait fotolarılarını göndere bilir misin tamponlar çıktıktan sonra çok acıdı mı ameliyat beklentilerini karşıladı mı

merhabalar arkadaşlar... ewet bayadır yoktum.. ameliyattan sonra baya bi süre foruma girmedim hiç... emre bey yasakladı bana bilgisayar, internet falan... neyse ama ben ara ara bakıodum burda yazılanlara sessiz sessiz... anca toparlanıyorum.. biraz anestezi etkiledi beni sanırım, buda tabiki bünye ile ilgili...
arkadaşlar bu gün ameliyat olalı tam 20 günüm oldu.. ama moral yerlerde... baya şiş burnum yaaa.... acaba ne zaman toparlanır.. kalın deriliye yakınmış benim derim... belki bi kaç foto da eklerim... hiç olmazsa daha önce ameliyat olmuş ve bu evreleri geçirmiş arkadaşlarımdan bilgi alabilirim... o kadar şiş ki ucu böle top gibi duruor sanki ama çevremdekiler çok beğeniyo..:nazar: ay bilmiorum ki.. ya ben çok pimpirikliyim de aslında.. hadi hayırlısı deyip sabırla beklemem gerekior sanırım.. ama ya ben çok sabırsızım kiiiiiiiiiiii... offf.... neyse beni merak edip mesaj atan tüm arkadaşlarıma ve araştıırma aşamasında yardımcı olan arkadaşlara çok ama çok teşekkür ediyorummm.. becerebilirsem bi kaç foto ekliim de yorumlarınızı aliimmm...
hepinizi öpüorum...:):19:

merhabalar arkadaşlar... ewet bayadır yoktum.. ameliyattan sonra baya bi süre foruma girmedim hiç... emre bey yasakladı bana bilgisayar, internet falan... neyse ama ben ara ara bakıodum burda yazılanlara sessiz sessiz... anca toparlanıyorum.. biraz anestezi etkiledi beni sanırım, buda tabiki bünye ile ilgili...
arkadaşlar bu gün ameliyat olalı tam 20 günüm oldu.. ama moral yerlerde... baya şiş burnum yaaa.... acaba ne zaman toparlanır.. kalın deriliye yakınmış benim derim... belki bi kaç foto da eklerim... hiç olmazsa daha önce ameliyat olmuş ve bu evreleri geçirmiş arkadaşlarımdan bilgi alabilirim... o kadar şiş ki ucu böle top gibi duruor sanki ama çevremdekiler çok beğeniyo..:nazar: ay bilmiorum ki.. ya ben çok pimpirikliyim de aslında.. hadi hayırlısı deyip sabırla beklemem gerekior sanırım.. ama ya ben çok sabırsızım kiiiiiiiiiiii... offf.... neyse beni merak edip mesaj atan tüm arkadaşlarıma ve araştıırma aşamasında yardımcı olan arkadaşlara çok ama çok teşekkür ediyorummm.. becerebilirsem bi kaç foto ekliim de yorumlarınızı aliimmm...

senin ameliyatin daha cok yeni canim yaa böyle kendini koyuvermen olmaz hic..
senin kendine moral vermen gerekiyor , benim ucu hala top gibi ama 6 ayi gözden cikardim ve cevremden cok iyi tepkiler aldikcada bu bana cok moral veriyor...
benimde tam kalin deri degil ama kalin deri sINIrinda demisti emre bey.. o yüzden onunda dedigi gibi sabir sabir :)

canım çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda senin istediğin görünüme gelir.ben eminin güzel olacağına. emre bey yaparda güzel olmaz mı.sesin çıkmayınca dedim ne oldu bu kıza:61::bende martın 16 sında inşallah :18: korkuyorum ya..ağrın falan oldumu canım..krem olarak ne sürdün .yormakta istemiyorum seni ama.tekrar geçmiş olsun.

hey helbest geçmiş olsun, bak oldu bitti...:) burun ucum şiş diye sakın kendini üzme, o geçecek emin ol...ama geçmesi uzun sürüyor, benim de çok uzun zaman sonra indi şişlerim o yüzden iyi biliyorum bu durumu. Şimdi bile bazen sabahları kalktığımda şiş olabiliyor düşün...yeni ameliyat olanların böyle olması çok normal. O yüzden ne yapıyoruz, canımızı sıkmıyoruz, sabrediyoruz, bekliyoruz :34: çok güzel bir burun olduğuna eminim helbestcim. Tekrar geçmiş olsun...:)

Helbest, seni çok merak ettim. İyi olduğuna çok sevindim. Benim tam 1 ay 1 hafta oldu hala şiş cicim. Özellikle burun ucum koskocaman. Zamanla inicek inşallah. Çok fazla aynaya bakma, ben öyle yapıyorum. Allah herkese bol bol sabır versin. Bu iş sabır gerektiriyor gerçekten, ama sonra güzel günler bizi bekler ;) Geçmiş olsun tekrar.

kızlar benim yarın tam 4. haftam doluyor. burnumun içi çok sert gibi geliyor. yaralar falan kabuk mu bağlıyor acaba.

şimdiden sonraki süreç nedir. beni bilgilendirebilir misiniz. kabuklar mı düşecek. burnumun içinde dikiş vs varmı. varsa onlar nasıl ve ne zaman düşüyor. tırstığım için çok dokunmuyorum. bileyimde boşyere evhama kapılıp korkmayayım.

ne zaman dik yatmayı bıraktınız. ben normalde sağa yada sola dönerek uyuyabilen bir insanım. artık normal yatma düzenime dönebilir miyim acaba.

bu motherlove'ı sürsemmi acep diye düşüncelerdeyim. yumuşatır içerileri.

kızlar benim yarın tam 4. haftam doluyor. burnumun içi çok sert gibi geliyor. yaralar falan kabuk mu bağlıyor acaba.

şimdiden sonraki süreç nedir. beni bilgilendirebilir misiniz. kabuklar mı düşecek. burnumun içinde dikiş vs varmı. varsa onlar nasıl ve ne zaman düşüyor. tırstığım için çok dokunmuyorum. bileyimde boşyere evhama kapılıp korkmayayım.

ne zaman dik yatmayı bıraktınız. ben normalde sağa yada sola dönerek uyuyabilen bir insanım. artık normal yatma düzenime dönebilir miyim acaba.

bu motherlove'ı sürsemmi acep diye düşüncelerdeyim. yumuşatır içerileri.

cnm dikiş filan düşmüyo :) eriyo burun icinde.. bundan sonrasinda kendi haline birak bazı şeyleri.. zamanla iyileşicek.. şişlerin inicek.. hersey duzene giricek.. içindeki kurulukta dahil buna.. ben hicbisey kullanmadım... kendi haline bırakmak en iyisi.. (Emre beyin bana soylediği bişeyi soyleyim sana : ''Senin ameliyatının ve sonrasının bu kadar sorunsuz gecmesi bazı seyleri kendi haline birakman ve evham yapmaman oldu'') .. vucut bazı seyleri kendi rayına sokuyo zaten.. gecmiş olsun..

Back