Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

slm herkese puff kelly nasılsınız puff senin tamponların alındımıkorktuğun kadar yokmuş dimi benimde bugün bantlarım değişcek hayırlısıyla şu banttanda kurtulsam görenlerden ii yorumlar alıyorum şükürler olsun:lepi:

slm herkese puff kelly nasılsınız puff senin tamponların alındımıkorktuğun kadar yokmuş dimi benimde bugün bantlarım değişcek hayırlısıyla şu banttanda kurtulsam görenlerden ii yorumlar alıyorum şükürler olsun:lepi:

cnm bende bugun tamponları aldırıyorum.. pazar girdiği için araya 1 gün fazla kaldı benim tamponlar... iyide oldu :) aslinda bi problemim yok.. yüzümdeki şişlikler dışında.. şekli değişti suratımın yaa.. en cokda burunla dudak arasından rahatsızım şiş yüzünden cok cirkin görünüyo :KK43:( böyle kalcak die korkuyorum..

Albümüme resim ekledim kızlar.. Alçılar çıktığı an Emre bey resim cekti 2 tane.. bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Albümüme resim ekledim kızlar.. Alçılar çıktığı an Emre bey resim cekti 2 tane.. bakabilirsiniz

canım benim burnuna bayıldım ya şimdiden küçücük şişlikte neymiş opuyorumnanaktan

puff cum hakikaten harika maşallah baya benziyo yandan duruşu burunlarımızın ama bence şundan kaynaklanıyor olmadan önceki burunlarımızda birebir aynı nerdeyse ilginç bende bugün kontroldeydim tkrar baktım aynada gerçekten çok hoşuma gitti emrebey nazar boncuğumuda taktı inşallah diğer isteyenlerde bizim gibi mutlu olur şükürler olsun:lepi::teytey:

sunbulcum mutlu olmana çok sevindim arkadaşım. sabır gerekli sadece daha da güzel olacak burnun. ben de 16. gün fotolarımı ekledim. bugün okulumdaki bütün öğretmen arkadaşlarım burnumu çok begendi, hatta daha genç görünüyormuşum bu burunla:)

sunbulcum mutlu olmana çok sevindim arkadaşım. sabır gerekli sadece daha da güzel olacak burnun. ben de 16. gün fotolarımı ekledim. bugün okulumdaki bütün öğretmen arkadaşlarım burnumu çok begendi, hatta daha genç görünüyormuşum bu burunla:)

Canım yorumlarımı ekledim..Fotolarına bayıldım..Gerçekten çok güzel görünüyor...Darısı benim başıma...Çok seviniyorum senin adına..olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan zemuszemus

puff cum hakikaten harika maşallah baya benziyo yandan duruşu burunlarımızın ama bence şundan kaynaklanıyor olmadan önceki burunlarımızda birebir aynı nerdeyse ilginç bende bugün kontroldeydim tkrar baktım aynada gerçekten çok hoşuma gitti emrebey nazar boncuğumuda taktı inşallah diğer isteyenlerde bizim gibi mutlu olur şükürler olsun:lepi::teytey:

Canım burnunu beğenmene çok sevindim...Hayırlısyla sende atlattın..Güzel haberleriniz almak çok mutluluk veriyor..Maşallah diyeyim bende nazar değmesin...kaydirigubbakcemile5

Onu bende anlamadım arkadaşımızın ne için söylediğini ama Emre beyin revizyon olan hastası yok..Onu biliyorum..Ben hiç duymadım..boshayallersmile

cevocum saol cnm inşallah seninde güzel resimlerini görücez mutlu hbrlerini alıcaz:Saruboceq:

yorumun için teşekkürler cevoom. ben senden daha sabırsızım ameliyat olman konusunda ya. hemen ol da ben de sana yorum yazim canım benim...

Misserable'in söylediği anladığım kadarıyla, Emre bey ne kadar çok revizyon ameliyatı yapmış derken, ilk ameliyatını başka doktorlarda olmuş ve başarısız geçmiş ameliyatları revizyonla düzelttiği. Yani revizyonda iyi bir doktor olduğu. Ben böyle anladımboshayallersmile. Emre beyin kadınlar klübü eski sayfasından ben takip ediyordum yurtdışında ameliyat olmuş ama revizyon için Emre beye gelmiş bazı kişıler vardı, tam hatırlayamıyorum ama..Eski kadınlar klübü sayfasında bulabilirsiniz sanırım.

Son düzenleme:
Kizlar ya ben Emre beye email attim iki gun once.. ama cevap yok (biliorum sabirsizimmmmm) sizde teli olanlar varmi bana ozelden atabilirmisinizzzz??

bende sitesinden attım üzülme cnm benmde bir attıgım gitmemşti sanırım ama öbürlerine cvp geldi hemen ulasmıyodur bence yoksa hemen karsılıgını veriolar.

X