Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Canım ben de kalabalık anında gittim :) Israr da ettim ama vermedi. Hem ne güzel hem yandan hem önden tasarımlarım vardı. Neden vermediğini sorduğumda da etik bulmadığını söyledi. Senin tasarımını aldığını duyunca üvey evlat gibi hissettim şimdi :)

Öncelikle geçmiş olsun. Bende ikisini bir istiyorum yaptırmak. Çenede tam olarak ne yapıldı?? Resimlerin var mı? Ben azcık törpületip burnumunda ucunu küçültmek istiyorum.

Evet dikiş izi olmalı. O iz sol delikte daha belirgin. Daha önce de yazmıştım, bazı geceler normal nefes alamayıp, derin nefes almaya çalışınca sol burun deliğim iyice kapanıyor. Bir süre serçe parmağımla burun deliğimi açık tutup öyle uykuya dalıyorum. Bu yüzden o deliğin alt kısmının yüzle birleştiği yer istediğim gibi kaynamadı. Diğer deliğin birleştiği yerle kıyaslayınca kesik varmış gibi duruyor.

Öncelikle geçmiş olsun. Bende ikisini bir istiyorum yaptırmak. Çenede tam olarak ne yapıldı?? Resimlerin var mı? Ben azcık törpületip burnumunda ucunu küçültmek istiyorum.

Canim
cene pek sorun yasatmiyor ama hem burun hem cene olunca konusmada sorun oluyor tabi
4.5 hafta pek konusamadim agzimi iyice acip kapatamadigim icin ama normal
burun ameliyati nedeni ile ust dudaklar sisyor onun yaninda bide cene ameliyati alt tarafta cekiliyor birde ben bunun ustune aptallik ettim ust dudaga gecici yag enjeksiyonu yaptirinca sakat oldum
konusamadim
ama yok cenede pek yanma sizlama olmadi
birtek soguk bir ulkede yasadigim icin burnumda sizlama oluyor hala
eger gercekten cene ameliyati istiyorsan hic korma
ama Emre bey cene torpuleme yapmiyor sadece, cene ekliyor

Teşekkürler canım cevabın için. 2. ameliyata karar vermek çok zor. Seninki iyi cesaret olmuş çünkü gördüğüm kadarıylan zaten güzel bir burun ve çene yapın varmış. Bende bazen beğeniyorum gerek yok diyorum bazen burnumun ucu uzun gözüküyor gözüme. Fotolarda hep farklı çıkıyor. İlk ameliyatımda doktorum azcık zahmete girip ucunuda hafif küçültseymiş hiç gerek olmazmış.
Çok kararsızım yani. pöööff

Benim gibi olan var mı?? Fikir ve foto alışverişi yapabiliriz:=)))

Tam ne demek istediğini anlayamadım; çene törpüleme hiçmi yapmıyor yoksa artı şeylerde mi yapıyor???

Eğer burnundan memnun değilsen yaptır derim foundacım...ben mesela bu ameliyat için ve Emre Bey'i seçtiğim için hayatımda verdiğim en doğru kararlardı diyorum eski halimi gördükçe...:))

Son düzenleme:
kızlar burun tıkanıklığınız kaçıncı aydan sonra düzeldi? 1aya yaklaştım ben hala burundan nefes alamıyorum tam olarak

Canipm Cene torpuleme islemini hicbir sekilde yapmiyor
eger burun ameliyatina gireceksen cene icin de israrciysan baska bir meslek tasinida ameliyata sokmayi oneriyor ceneni torpuletmek icin

Gecmis olsun. Neden vazgectiniz? O formda yazan birseymi sizi etkiledi? Hem o formda ne yaziyor?? Ben bunu cok merak ediyorum

Gecmis olsun. Neden vazgectiniz? O formda yazan birseymi sizi etkiledi? Hem o formda ne yaziyor?? Ben bunu cok merak ediyorum

Ben zaten genel olarak çok korkuyordum ve ameliyat gunü almış olmama rağmen kararsizdim formda anestezinin riskleri yazıyı beni en çok anestezi altında iken farkında olma yazısı korkuttu daha önce anestezi aldım Sezeryan için ama 30 dk için bu operasyon 3-4saat sürüyor hem anesteziden hemde arkadaslar çok sabır gerektiren bir süreç olduğunu belirtiyorlar sürekli o kadar sabırlı olabileceğimi sanmıyorum herseyi kafaya takan ve çabuk bunalıma girebilecek bir yapım var ayrıca sonrasında nefes alamama ve sıkıntılı donemi de kolay atlatamayacagimi düşündüm forumda yazılanlar yeni ameliyat olmuş ve sıkıntılı donemde olan arkadaşların da yorumları etkiledi tabii ama yinede icimde kalmadı degil

Kızlar benden başka tasarım fotoğrafını isteyip de red cevabı alan var mı?

supernose cum öğrendim ben onu, tasarım kesinlikle verilmiyormuş, benimkinde Emre Bey unutmuş fotoğrafları yüklerken, çok kalabalık bir anında gittim demiştim... dalgınlığına denk gelmiş...

benim 2,5 ay 3 ay fln sürdü yanlış hatırlamıosam feverandcım...

unicorn'cum teşekkür ederim cevabın için, sürekli,ağızdan nefes alıyorum, malum tam hastalık havası farenjit oldum yine:S burundan nefes almak nekadar cok önemlıymıs bıkez daha anladım... beklıcez artık.... sabır sabır sabır... :)

Feverand bende ameliyat oldugum ilk 1 ayda zor nefes aliyordum, simdi 2 ayim doldu, grip oldugum halde nefesimde sorun yasamiyorum canim ,biraz sürüyor sanirim her bünyede farkli oluyor ,ama ben grip olduktan sonra 1 haftadan beri cok az koku aliyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…