• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cevocugum seninle msn de konustuk bu konuyu insallah kalici bir yöntem bulman icin dua ediyorum canim , cektiklerini her ne kadar yasamasamda anliyabiliyorum,

gsd hayirlisi diyelim canim... hazir degilmisin demekki ameliyata, ama icinde hep neden olmadim diye bir pismanlik olursa oda kötü, insallah kendin icin en dogru olana karar verirsin canim ..

supernose senin yazdiklarinida okudum , resimlerinede baktim.. insallah senin icinde kalici bir cözüm bulabilir emre bey, sislikler inmis moralinin bu yüzden düzelmesi sevindirici, insallah burun deligi icinde en kisa zamanda cözüm olur..

ben ameliyat olali 2 ay oldu , bir haftadan beri grip, öksürük ne ararsaniz var bende ,burnum $aril saril akiyor , sisti tekrardan dogal olarak , öksürmek kuru kuru öksürmek burnumu bile acitiyor ,biran önce düzelmek istiyorum bende, sonrada sabirla sislerin inmesini beklemek...

daha önce arkadaslarda söylemislerdi burda,
icebiliyorsaniz günde 2 bardak isirgan cayi icin kizlar , ödemin ,iltihabin vucuttan atilmasina cok yardimci oluyormus, cok sifali bir bitki oldugu icin bu isede yaradigini okudum, kendim uygulamaya basladim ..

bu forumda Cevo bana Emre Beye ameliyat olmam konusunda en çok destek verenlerden birisiydi.Emre Beyle hiç tanışmadan sadece maille görüşerek ameliyata karar vermiştim korkuyordum ,ailemden görmediğim desteği burdaki arkadaşlardan gördüm.
burdan Emre Beyin 5-10 hastasına msj attım çoğu kişiden cevap bile gelmedi ancak bana Cevo ve Eso çok yardımcı olmuşlardı.
Cevo beni ameliyatımdan hemen sonra aramıştı sen de güzel burunlular arasına katıldın gözünaydın diye bunları unutamam.ve ben gibi Emre Beye ameliyat olmayı düşünen bir çok arkadaşımızın da sorularına cevap verdiğini de biliyorum.
demek istediğim sadece şu bana hiç bir çıkar gütmeden bu kadar destek olan bir insanın burda bir gün burnum süper ertesi gün çok kötü diyenler veya sonuçta hiçbir sorun olmadığı halde fuzuli tatminsizlikler yaşayanlar gibi sadece revizyon psikolojisi diye itham edilmesini adil bulmuyorum.

Çok duygulandırdın beni Kurapiyemmm...Her zaman yanındayım..Seninde desteğini ben unutamam...İyiki varsın...

MErhabacevo geçmiş olsun ..burnun emre beyin ameliyatından önce nasıldı onun da fotosunu koyabilirmisin? Merak ettim neymiş bu kadar kötü olan ve düzüelen?

nightwcim sen Emre Beyin eski bir hastası mısın ?
daha önce de doktorumuzla ilgili bir konuda cvp yazmıştm sonra senin de cevap yazdığını görmüştüm.
Emre Beye bu yıl ameliyat olup veya ameliyat olmayı düşünüp Cevonun eski ve yeni burnunu bilmeyen pek yok da içimizde :)

Uykum kaçtı, bir iki fotoğraf ekledim kızlar.

Canim resimlerine baktim bende, anlamadim ben ameliyattan once boyle bir problemin yokdu. doktor bey kikirdak eksikligi var demis. yani neden boyle olmuski, onceden kikirdak eksikligi yoktuda ameliyattan sonrami oldu. Bende emre beye olmayi dusunuyorum ama endiselendim simdi

cevocum resmini gördüm dolgu işe yaramış gerçekten gayet güzel gözüküyor hiç sıkma tatlı canını geçiçi bir çözüm belki elbette ama şu haliyle çok hoş

bu forumda Cevo bana Emre Beye ameliyat olmam konusunda en çok destek verenlerden birisiydi.Emre Beyle hiç tanışmadan sadece maille görüşerek ameliyata karar vermiştim korkuyordum ,ailemden görmediğim desteği burdaki arkadaşlardan gördüm.
burdan Emre Beyin 5-10 hastasına msj attım çoğu kişiden cevap bile gelmedi ancak bana Cevo ve Eso çok yardımcı olmuşlardı.
Cevo beni ameliyatımdan hemen sonra aramıştı sen de güzel burunlular arasına katıldın gözünaydın diye bunları unutamam.ve ben gibi Emre Beye ameliyat olmayı düşünen bir çok arkadaşımızın da sorularına cevap verdiğini de biliyorum.
demek istediğim sadece şu bana hiç bir çıkar gütmeden bu kadar destek olan bir insanın burda bir gün burnum süper ertesi gün çok kötü diyenler veya sonuçta hiçbir sorun olmadığı halde fuzuli tatminsizlikler yaşayanlar gibi sadece revizyon psikolojisi diye itham edilmesini adil bulmuyorum.
tas banada geldi hemen biseyler yaziim:)burnum berbat ertesi gun super diyenlerden biri olarak bi kac sey soylemek istiorum..evet burnum bana gore kotuydu ciktim dedim berbat die demez olaydim burda bi kac kisi bana demediini birakmadi psikolojime bile laf attilar resim ekle die baski yaptilar gormeye dayanamiorum bu halini eklemicem dediimde insanlari yanlis etkiliosun dediler belkide bu yuzden geri adim atmisimdir..kimse bilemez su an cok memnunum hic bi problemim yok..erken verilmis bi tepkiydi 7 ay oldu wuhuuu emre beyy en iyisi diebilirim artik bir yil sonra burnum curuse bile biliorum ki o kadar olumsuz yorumuma ragmen ne olursa olsun yanindayim dien doktorumun her daim benimle ilgileneceini..bunun icin susarim .. olumsuz yorum yapanlara cikip laf atmam once vezir edip sonra rezil etmem..kimse kimsenin yasadiklarini bilemez..o yuzden naapiorus biseyler soylerken 2 kere dusunuorus insanlari yanlis yonlendirmiorus herkeze gecmis olsun

Son düzenleme:
kızlar ayrıca 3ayım doldu benim,hergün görenler çok farkı anlamıo ben kendim de çok anlayamıyorum fakat beni ameliyattan sonra uzun süredir görmeyen bir arkadaşım bugün şişliklerimi inmiş gördüğünü söyledi ve beni ameliyattan sonra hiç görmeyen bir arkadaşım da burnumun çok yakıştığını söyledi foto çekmeyi başarırsam ekleyeceğim :)

Bende ameliyat olmayı ciddi ciddi düşünüyorum ...aslında bazen vazgeçiyorum ama emre beyle görüştüm ve aklıma çok yattı..Ben görmedim daha önce cevonun burnunun eski halini..

Bende ameliyat olmayı ciddi ciddi düşünüyorum ...aslında bazen vazgeçiyorum ama emre beyle görüştüm ve aklıma çok yattı..Ben görmedim daha önce cevonun burnunun eski halini..

eski hali epey kötü :/ ben de grüşünce aklıma çok yatmıştı direk hastaneye yatıp sabah ameliyat olmuştum :) inşallah gönlünce olur ..

kızlar ayrıca 3ayım doldu benim,hergün görenler çok farkı anlamıo ben kendim de çok anlayamıyorum fakat beni ameliyattan sonra uzun süredir görmeyen bir arkadaşım bugün şişliklerimi inmiş gördüğünü söyledi ve beni ameliyattan sonra hiç görmeyen bir arkadaşım da burnumun çok yakıştığını söyledi foto çekmeyi başarırsam ekleyeceğim :)

kurabiye çook sevindim şişler indi he..kaldı ki hala birazcık şiştir yani ama onlarda gidecek..:)) koyarsın fotoları hemen yorumlarımızı yaparız..:))

yeni ameliyat olacaklar, olmak isteyenler paylaşımım sizlere... üstten olsun, tasarım olsun ve dahi burun delikleri olsun, Emre Bey'in çektiği diğer 3 fotoğrafı da ekledim...bilginize..:))

Merhaba arkadaslar,
ben 6 hafta once emre beye ameliyat oldum.
Burnum yandan cok cok guzel cok buyuk degisiklik var.
Onden eskisi gibi hafif buyuk gozukuyo sis oldugu icin.
Ne kadar surcek bilmiyorum ama cok gicik oluyorum onden gorunce..

moonshine çok sağol canım.

deppo, kabul ettim.

E_61, canım çok da anlamadım sebebini. Çok da üstünde durmadım. Benim için önemli olan sonucun iyi olup olmayacağı. Doktor bey "merak etme herşey iyi olacak, gerekirse dolgu yaparız" dedikten sonra gerisini önemsemedim. Bir de ben çok fazla soru soruyordum. "Sol burun deliğim düzelecek mi, burnumun kanatları daralacak mı, nefes problemim düzelecek mi, gülüşüm eski haline dönecek mi, burnumun dik açısı inecek mi?" vb. Zaman da kısıtlı olduğundan nedenlerden çok çözümler üzerinde soru sordum. Özellikle burnumun dik açısı doktor beyin de söylediği gibi zamanla inmeye başlayınca sadece o sorun için değil diğer tüm sorunlarım için de rahatladım. Kafama taktığım diğer şeylerin de düzeleceği rahatlığına kavuştum. Genel bir rahatlık geldi.

Beni endişelendiren şey, cevoo'da dolgunun işe yaramamasıydı. Cevoo yazdıklarında yerden göğe haklı. İnce derili, revizyon vs. diye memnuniyetsizliğe mahkum olacak hali yok. Kaldı ki ben ne ince deriliyim, ne revizyonum. Ama ikimizin ortak özelliği, önce biraz üzülüp sonra çok mutlu olmamız olacak eminim. Dolgu olmasa bile başka bir çözümle mutlu olacağız.

Bir de daha önce başka bir arkadaşa da yazdım. Ben daha önce kimse de böyle bir problem (burun deliğinin kapanması) duymadım. Yaygın birşey değil yani, içini ferah tut.

Ama en kötüsünü düşünelim. Elim varmıyor yazmaya ama diyelim ben bu konuda mutlu olamadım. O zaman da hesap kitap yapmak lazım. Bu doktorun kaç hastası var, kaçı mutlu diye. Eminim Türkiye'de bir yılda Emre Bey kadar çok burun ameliyatı yapan başka bir isim yok. Çünkü hem fiyat/mutluluk oranı çok yüksek olduğundan çok tercih ediliyor, çok ameliyat yapıyor, hem de yaptığı ameliyatlar burun ameliyatı. Göğüs, liposuction, facelift vs. yapmıyor. Dolayısıyla her yıl herkesten daha fazla burun hastası oluyor. İşte bu kadar çok insandan kaçı memnun değil onu hesaplamak lazım.

Bu oran normalde (Avrupa'da, ABD'de vs.) %80 civarında olduğunda o doktor çok başarılı kabul ediliyor. Maşallah bu oran Türkiye'de birkaç doktorda %80'in üstünde. En yükseği de Emre Bey'inki olmalı. Ya %100'dür ya da %100'e bayağı yakındır. Ben, ben ve cevoo'nun sorunlarının çözülüp ikimizin de çok mutlu olacağımıza inanıyorum. Dolayısıyla bu oran böyle devam eder. Allah korusun diyelim benimki çözülmedi. O zaman da %99'dan daha büyük bir rakam olur. Bu durumda da hala en iyi oran Emre Bey'de olur. Ama dediğim gibi benimki de düzelecek, ben de çok mutlu olacağım merak etme :)

Özetle sana tavsiyede bulunmam gerekse ameliyatını Emre Bey'e olmanı tavsiye ederdim. Benim yazdıklarımı okuyup sonra gidip memnuniyet yüzdesi daha düşük bir doktora ameliyat olup sonrasında da mutsuz olursan çok üzülürüm. Bunları yazıyorum çünkü mutlu hasta sayısı çok fazla. Eğer durum böyle olmasa böyle bir mesajı yazmazdım.

O yüzden bence doktorların memnuniyet oranlarına bak, hastalarının öncesi sonrası fotoğraflarına bak, (fiyat)/(memnuniyet oranı) değerlerine bak, öyle karar ver. Ve içini ferah tut lütfen.

kizlar fotograf koydum albume ama henuz burnum cok cok sis 3 haftayi gecmis oldugu halde
ve burun delikleri onden cok farkli gozukuyor
bakalim bir ay sonrfa nekadar degismis olacak

Gevens, daha once burunla birlikte cene ameliyatida oldugunu yazmistin.
Bende burun ve cene bi arada oldum senden bir iki hafta falan once.
Cenenden rahatsiz oluyormusun, konusman falan duzeldimi..
ben dudaklarimi tam olarak birlestiremiyorum cok cirkin oluyo ve arada sizliyo sanki..
ama yaptirdigima hic pisman degilim cok guzel oldu cok memnunum!

yeni ameliyat olacaklar, olmak isteyenler paylaşımım sizlere... üstten olsun, tasarım olsun ve dahi burun delikleri olsun, Emre Bey'in çektiği diğer 3 fotoğrafı da ekledim...bilginize..:))

Ya canım Emre Bey sana tasarımı nasıl verdi? Ben çok ısrar etmeme rağmen vermedi. Kimseye vermiyorum dedi. Kıskandım valla.

Cevoo ve supernose çok geçmiş olsun.. Umarım problemleriniz en kısa zamanda hallolur.. En azından doktorunuz her zaman yardıma hazır.. Tabii gönül ister ki hiç sorun yaşanmasın.. Ben de burun odaklı yaşamak nedir çok iyi biliyorum :(

Supernose beni de listene eklersen resimlerini görmek isterim..

Cevoo ve supernose çok geçmiş olsun.. Umarım problemleriniz en kısa zamanda hallolur.. En azından doktorunuz her zaman yardıma hazır.. Tabii gönül ister ki hiç sorun yaşanmasın.. Ben de burun odaklı yaşamak nedir çok iyi biliyorum :(

Supernose beni de listene eklersen resimlerini görmek isterim..

Sağol lonelyy, ekledim.

Sağol lonelyy, ekledim.

Teşekkürler supernose.. Resimlerine baktım.. evet dediğin problem görünüyor.. (Eski burnunun alttan görünümü çok orantılı) o yüzden orantı problemi yaşamazsın sanıyorum.. Yanılıyorsam düzelt lütfen kanatlarında daraltıldı da o yüzden mi öyle görünüyor... Yanlardaki dikiş izi mi yani?? (ilk resim)

Ya canım Emre Bey sana tasarımı nasıl verdi? Ben çok ısrar etmeme rağmen vermedi. Kimseye vermiyorum dedi. Kıskandım valla.

vermiyor muymuş?? o zaman kesin dalgınlıkla verdi..kalabalık bir anında gitmiştim ztn..:)))) emin ol tasarımdan daha iyi olmuştur burnun, gerek yok aslında tasarıma, ben sadece burnun gerçek halinin tasarımdan daha iyi old. göstermek için ekledim...:))

kurabiye çook sevindim şişler indi he..kaldı ki hala birazcık şiştir yani ama onlarda gidecek..:)) koyarsın fotoları hemen yorumlarımızı yaparız..:))

unicornum tam indi diyemem hala ucunda kanatlarda filan şişlik var ama 1buçuk 2 ay öncesine göre biraz indi :)

Back