• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kizlar yeni bi albüm actim yeni burnum icin resimlere bakabilirsiniz merak ederseniz :)

simdi tam bir ay oldu ve burnum haliyle sis ve bazen gözüme kocaman geliyo sanki eski burnum .. ama fazla takmiyorum cünki bu tarz seylerin gecici oldugunu biliyorum :) siz de nolur kendinizi üzmeyin ve sabredin :)

yalniz benim canimi skan bisey var... benim cildim genellikle pürüzsüzdü hemen hemen hiic sivilce falan cikmazdi.. simdi beni yeni gören sahislar yüzüne nolmus burnun degismis sanki demiyorlar, yüzüne noldu öyle? sivilce dolmus naptn sen diyorlar -.-bir yandan iyi tabii estetik oldugumun farkedilmemesi ama burnum ve cevresi sivilce ve siyah nokta dolu... sivilceler balon balon olmus artk :S bu sabah yine aynaya baktm bide ne görim... dudagimda bile beyaz sivilceler var!! annem ucuklamis falan diyo vücudun yorgun daha diyo ama ben napicami sasirdim :( peeling ve hafif cremeler kullaniyorum ise yaramiyor.. hatta buruna yapistirlan bantlardan bile kullandim ama o da pek ise yaramiyor... artk tek ümidim sizsiniz :))

Merhaba Yasemin albumlerine baktim. Oncelikle bunu belirtmek isterim; eski burnua gore guzel olmus. Sakin dusunme eskisiyle alakasi yok. Onden yazdigin gibi biraz sislik var. Ama doktor bey bu konuda ne diyor?

Merhaba Yasemin albumlerine baktim. Oncelikle bunu belirtmek isterim; eski burnua gore guzel olmus. Sakin dusunme eskisiyle alakasi yok. Onden yazdigin gibi biraz sislik var. Ama doktor bey bu konuda ne diyor?

slm tugcecim

öncelikle sana ve diger arkadaslara tatli sözleriniz icin tesekkür ederim beni cok sevindirdi :)
burnum henüs 4 haftalik sisliklerin olmasi cok dogal emre beyde öyle söyledi zaten ama bu sislikler 6 ay icinde gecermis (derinin kalinligna ve yapilmis islemlere bagli). zaman zaman sisliklerde e$itsizlikler olusabilirmis yani bi tarafin sismesi ve burun deliklerin de sekilleri esit olamamasi gibi (zaten hic birinin burun delikleri tipatip birbirine benzemes..) ama iste git gide düzelecekmis.. fazla tuzlu yemicekmisim ve asitli iceceklerden, gazozlardn, cafelerden uzak duracakmisim... 2 ay cikolata da yasak demisti ama dayanamiyorum ara sira gofletleri götürüyorum :17: neyse ben baya bi sabretmem lazim daha yolun basindayim ama bu halimi de seviyorum :)

Hergün bir yada iki ameliyat yapan bir doktorun hastalarını bu kadar hatırlaması hatta buruna ne işlem yaptığını bile bilmesi bana pes dedirtti açıkçası!!
Burnumla çok mutluyum!!
"Ya senin burnun estetik mi? Hani hiç öyle durmuyor ama bu kadar da muntazam olamaz doğal bir burun."
Mükemmel simetri hiçbir zaman mümkün değil bunu unutmayın. Yüzünüzün tamamına bakın. Biz bazen hataya düşüp burnumuzun üzerindeki düzgün olmadığını düşündüğümüz tek noktaya kilitleniyoruz. O zamanda moralimiz bozuluyor. Yüzünüzü bir bütün olarak görün derim ben.

sunrise sana da çok geçmiş olsun.. yazın çok güzel ve de çok doğru şeyler yazmışsın :46:
bu değindiğin noktalarda kesinlikle aynı fikirdeyim;)

kizlar yeni bi albüm actim yeni burnum icin resimlere bakabilirsiniz merak ederseniz :)

Yasemincim, özetle; insanlık için fazla güzel bi kız olmuşsun:)) Şişliğin gidince nsl bi hal alacak düşün artık.. :nazar: cilt için de sanırım en iyi çarelerden biri tonik.. gün içinde sürekli tonikle siliyodum bütün yüzümü. Dene istersen, işe yarar belki.. en azından siyah noktaların olmasını engeller

sagol hazalcm :) o senin güzelligin

Esocum sende bir sürü güzl ve simartici yorumlar yazmissin o havali resimlerime :D sanada tesekkür ederim.
ayrica tonik iyi fikir aklima gelmemisti.. önerebilecegin bir tonik var mi acaba?

marka farketmez canım hepsi hemen hemen aynı zaten:p hangisi denk gelirse.. yani şiddetle önerebileceğim bi çeşidi yok

yasemincik cnm burnun harika gozukuyor, masallah:nazar: Burnuna ne turlu bi islem yapildi, kemige dokunuldumu yoksa sadece burun ucunumu yaptircaktin cnm?

marka düskünü oldugumdan degil esocum =) burun cildi ameliyatdan sonra asiri derecede hassas oldugu icin belki bildigin özel veya cok memnun kaldigin bir tonik vardir diye sordum.. ama fark etmez diyorsan yarin sabah hemen kösedeki dükkandan bi tane alayim yoksa siyah noktalar üst üste cikmaya baslicak :45:

yasemincik cnm burnun harika gozukuyor, masallah:nazar: Burnuna ne turlu bi islem yapildi, kemige dokunuldumu yoksa sadece burun ucunumu yaptircaktin cnm?

tesekkür ederim cnm darisi ameliyat olmak isteyen arkadaslarimizin basina =)

ben öncelikle dogal olmasini istedim. kemerli kemik vardi zaten biraz o da yamukmus zaten (yeni ögrenmistim :))) onu düzeltti, cok az kavis istedim, burnumun üst kismi cok genisdi orayi düzelti, bide et de varmis burnumda (onu da yeni ögrenmistim ...) onu aldi.., sonra fazla kalkik olmasin dedim önden bakinca piriz gibi durmasin burun deliklerim dedim.. burun ucu ne sivri ne de yuvarlak olsun dedim ve son olarak burun deliklerimin esit olmasini istemistim cok asymetrik duruyorlardi cünki :)

türkcem mükemmel degil böyle idare edin lütfen :17:

dogal bir sonuc cok önemliydi benim icin zaten minicik barbie burnusu bana yakismazdi... emre bey de fikirlerini söylüyor zaten beraber tasarim yaparken anca ne isteyip ne istemedigni cok iyi bileceksin sonradan yanlis anlasilmalar olmasin :)

yasemincik çok yakışmış çok güzel olmış burnun nazar değmesin..:)
sunrise 1 burnundan memnun olmana çok sevindim, sana da nazar değmesin diyorum ve simetri konusundaki düşüncelerine aynen katılıyorum...

Bu arada ben de nihayet kontrole gidebildim arkadaşlar, en son 2 aylıkken gitmiştim şu an 7,5 aylık. Burnumun çok iyi iyileştiğini söyledi, ben de zaten hiçbir şikayetim olmadığını ve çok mutlu olduğumu belirttim...Benim de 7 ay sonra bir nazar boncuğum oldu, şaşırdım, mutlu oldum, duygulandım :37: (genelde ameliyattan sonra takıldığı için benim boncuğu unuttular heralde diye düşünmüştüm de :P )

Emre Beyin çektiği öncesi ve sonrası fotoları da buraya yükledim, yeni ameliyat olacak arkadaşlara fikir edinebilmeleri açısından. Ve şunu söyleyebilirim hakikaten tasarımdan çok daha iyi olmuş burnum..Sanırım bütün burunlar tasarımdan çok daha iyi oluyor...

Son olarak arkadaşlar iyi ki ameliyat olmuşum ve iyi ki Emre Bey'i seçmişim diyorum...Size de önerim memnun değilseniz burnunuzdan yaptırın gitsin, niye sevmediğimiz bir burunla yaşayalım?... Önemli olan çok iyi bir doktor bulmanız ve ne istediğinizden emin olmanız o kadar...Ondan sonra yeni burnunuzla mutlu ve huzurlusunuz...Hiçbirimize nazar değmesin güzel burunlu arkadaşlarım...:nazar:

kızlar merhaba ben bugun bandajımı çıkardım. bantların yapışkanının bir kısmı yüzümde kaldı.
onlardan nasıl kurtulabilirim. acır diye dokunmadım fazla. yıkadım ıslak mendille sildim lifle hafif
sildim pek işe yaradığını söyleyemeyeceğim bu çabalarımın :D bir el atıverin:9:

birde şuan burnumdaki şişlik ne kadar sürede inmeye başlar.

kızlar merhaba ben bugun bandajımı çıkardım. bantların yapışkanının bir kısmı yüzümde kaldı.
onlardan nasıl kurtulabilirim. acır diye dokunmadım fazla. yıkadım ıslak mendille sildim lifle hafif

ben tonikle fln siliyordum ama pek işe yaramıyordu...sen yine de sil ama...az da olsa temizleniyor yine de...
bandajlar çıktıktan sonra biraz daha şişecek mrk etme...burnun oturması 3 ayı bulur, şişlerinin inmesinden bahsediyorum, ne yazık ki çok çabuk gerçekleşmiyor ama hiç endişenlenme, zamanla burunlar çok zarifleşiyor, şiş fln kalmıyor... geçmiş olsun electracım...

çok teşekkür ederim unicorn. acaba eczaneye mi gidip sorsam çıkaracak birşey. yoksa kendi kendine
soyulup dökülecek mi. soyulmasını mı beklesem.
ilk aynada gördüğümde çok şiş geldi ama zamanla incek diye kendi kendime telkin veriyorum. sizlerinde burnunu görükçe iyice cesaretleniyorum zaten. onların şişler inmiş güzel burnuşları olmuş benimde inecek güzel bir burnuşum olacak diyorum. morluklardan geriye hafif bir yeşillik kaldı yüzümde oda kısa sürede gececek inşallah. annemle arada dalga geçiyorum bu yeşiller yüzüme yapıştı geçmeyecek mi ne diye oda oo o halden bu kadar azaldı buda geçecek diyor.:9:

Arkadaslar bence nacizane tecrübemi paylasayim, burun üstündeki siyah noktalardan en iyi burnu ovalamaya gerek duymadan enzim peeling le temizleyebilirsiniz kurtulabilirsiniz. ben dermalogica nin Daily microfoilant adinda toz peelingi ile fayda gördüm. Yüzünüzü sabunlar gibi yapiyorsunuz, tozu avcunuzda isladiktan sonra kullaniyorsunuz iki dakika. Banttan kalma yapiskanlari bile almisti.
Yada herhangi baska bir markanin enzim peelingi de olabilir önemli olan normal peelingler gibi icinde tanecikler barindirmamasi.

Arkadaslar bence nacizane tecrübemi paylasayim, burun üstündeki siyah noktalardan en iyi burnu ovalamaya gerek duymadan enzim peeling le temizleyebilirsiniz kurtulabilirsiniz. ben dermalogica nin Daily microfoilant adinda toz peelingi ile fayda gördüm. Yüzünüzü sabunlar gibi yapiyorsunuz, tozu avcunuzda isladiktan sonra kullaniyorsunuz iki dakika. Banttan kalma yapiskanlari bile almisti.
Yada herhangi baska bir markanin enzim peelingi de olabilir önemli olan normal peelingler gibi icinde tanecikler barindirmamasi.

evet evet kesinlikle katılıyorum pirinç özlü olanı değil mi bu peeling? ben de onu kullanıyorum öncesinde de bir yağ var onu kullanıyorum yumuşacık yapıyor ve diğer peelingler gibi sert değil:24:

Canım bununla ilgili bilgiler geçmişte var ama ben yine yazayım, Emre Bey alkollü bir bezle silmişti benimkini. Eczaneye falan sor bir istersen. Ama önce doktoruna danış derim. Hadi hayırlı olsun,geçmiş olsun.

çok sağol verdiğin bilgi için siyah noktalar hakkatten çok fena eskiden çok az vardı bende şimdi deli gibi çoğaldılar burnumda :50:

yasemincik burun falan hikaye yani bence fotomodel ol bi ara senın eskı halınde zaten bir çok brezilyalı top modele taş çıkarırmıs bence vakıt kaybetmeden bi ajansa kaydol:))

Merhaba kızlar, uzun bir aradan sonra size son gelişmeleri aktarmak istiyorum..Burnum şu anda 11nci ayına girdi... Genel olarak durumdan memnunum... Ancak ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum..Çünkü biliyorsunuz benim burnuma kaburga eklenmişti..ve derim olabildiğince ince..6ncı aydan beri yavaş yavaş altını göstermeye başladı..Bunun için doktorum çözümlerimiz var endişelenmeyin diyerek beni rahatlattı... ameliyatın yedinci ayında falan dolgu yapılacaktı..Ancak dolguyu Türkiyeye getiren firma değişmiş falan derken biraz bekledik..Ben de işlerimi ayarladım ve ocak ayının onunda gittim İstanbula dolgu yaptırmak için..O an için burnumda var olan sorunlar, yani dolgunun çözmesini umut ettiğim; Burun sırtım altını gösteriyordu..Burnumun sağ tarafında ilk baştan beri doldurulması gereken bir alan vardı o... Sonra da burun ucumda sağ tarafta bi boşluk oluştu orası da doldurulacaktı.. Neyse oldukça acı çekerek bir dolgu deneyimi yaşadım.. Emla kremle bölgesel uyuşturuldu ama faydası yoktu..Çünkü içinden sırtından ucundan her yerinden iğneyle dolgu sıkıldı..Ancak yapılan dolgu sanırım benim derimin çok ince olması sebebiyle engebeli pürüzlü duruyor.. Doktor bana buralara masaj yapmamı önerdi ama çok da faydası olduğunu söyleyemeyeceğim.. Dolgu yapılalı 20 gün oluyor ve şu haliyle bile yine dolgu istiyor ama dolgu çok da istediğim sonuç değil.. Şimdi gözümün kenarından bile altı gözükmeye başladı...Canım çok sıkılıyor.. Bunları artık burada paylaşmam gerektiğine inanıyorum.. Doktorumla bu sorunları paylaşıyorum ama onun tavrı daha çok ne haldeydi nerelere geldi, eskisinden çok iyi oldu önemli olan bu şeklinde oluyor... Elbette bende bunu kabul ediyorum ama bu iyiye getirilen durumu koruyabilmek şu anda benim derdim...Var olan düzelmeyi koruyamadıktan sonra...Daha 11nci aydayım.Ben bu burunla bir ömür yaşıycam ve ne olacak artık bilmiyorum...Kurtulamadım ben bu sıkıntıdan...Yağ enjeksiyonu daha düzgün bir görünüm sağlar diye düşünüyorum ama doktorumdan henüz bu konuyla ilgili de cevap alamıyorum..Araştırıyorum..

Back