kizlar yeni bi albüm actim yeni burnum icin resimlere bakabilirsiniz merak ederseniz :)
simdi tam bir ay oldu ve burnum haliyle sis ve bazen gözüme kocaman geliyo sanki eski burnum .. ama fazla takmiyorum cünki bu tarz seylerin gecici oldugunu biliyorum :) siz de nolur kendinizi üzmeyin ve sabredin :)
yalniz benim canimi skan bisey var... benim cildim genellikle pürüzsüzdü hemen hemen hiic sivilce falan cikmazdi.. simdi beni yeni gören sahislar yüzüne nolmus burnun degismis sanki demiyorlar, yüzüne noldu öyle? sivilce dolmus naptn sen diyorlar -.-bir yandan iyi tabii estetik oldugumun farkedilmemesi ama burnum ve cevresi sivilce ve siyah nokta dolu... sivilceler balon balon olmus artk :S bu sabah yine aynaya baktm bide ne görim... dudagimda bile beyaz sivilceler var!! annem ucuklamis falan diyo vücudun yorgun daha diyo ama ben napicami sasirdimpeeling ve hafif cremeler kullaniyorum ise yaramiyor.. hatta buruna yapistirlan bantlardan bile kullandim ama o da pek ise yaramiyor... artk tek ümidim sizsiniz :))
Merhaba Yasemin albumlerine baktim. Oncelikle bunu belirtmek isterim; eski burnua gore guzel olmus. Sakin dusunme eskisiyle alakasi yok. Onden yazdigin gibi biraz sislik var. Ama doktor bey bu konuda ne diyor?