Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

sunbulcum sen benim burnumu görmeden kendi burnuna şiş diyemezsin ben bile takmıosam sen hiiç takma :):)

14 ay sonra ameliyat oldum ilk doktorum asla burnumda eğrilik çöküntü fln olduğunu kabul etmedi ki zaten nasıl güvenim olsun. burnumda deviasyon vardı hayır gayet düz diyordu

14 ay sonra ameliyat oldum ilk doktorum asla burnumda eğrilik çöküntü fln olduğunu kabul etmedi ki zaten nasıl güvenim olsun. burnumda deviasyon vardı hayır gayet düz diyordu

ilk doktorun kimdi canım? sakıncası yoksa söyler misin?

yaa aslında şişlikler için gercekten bol su içmek lazım.. suyu sadece ilac alırken iciyorum :KK43: cok kötü bi alışkanlık.. bu 1-2 gün suya asılıyım ben biraz.. ama şu tuzlu su olayını yapamam ki ben yaaaa :KK43:( deniz suyunu fislatmak bile bana iskence geliyo.. aci filan deilde his yüzünden :)) beni en cok zorlayan kismi gülememek oldu.. ben ki gülmeden 1 sn geciremem.. ne zaman gülebilicem yaaa.. ne tuhaf sanki burnum yapbozda gülersem dagilcak gibi geliyo.. gülmekten ödüm kopuyo.. Emre beyde karsima dikilip gülmez mi.. O yüzden suratina hic bakmiyorum :)))) duvara bakarak konusuyorum :))

kellycim haklısın takmamak lazım puff senle aynı dertten müzdaribim bende gülmeden 1 dk duramam heleki çevremde kahkahamla meşhurumdur kesinlikle gülemiyorum gülüncede sanki burnum yırtılacakmış gibi hissediyorum

sunbul resimlerin var mı acaba albümde görebilirmiyim
bende emre beyle görüşmeyi çok istiyorum

kızlar çok uzun bir aradan sonra merhaba :) yeni fotolar ekledim az ama olsun :)

canım bayadır gözükmüyordun evt opuyorumnanaktan
ama fotolar çok güzel burnun kalkıklığı çok güzel canım

evet tatlım öyle oldu girmiyorum pek kk ya baya yoğundu hayatım buara :).ok sağol canım işte sağdan duruşu bu alıştım artık yaa sanki hep böyleymiş gibikaydirigubbakcemile3

kellycim haklısın takmamak lazım puff senle aynı dertten müzdaribim bende gülmeden 1 dk duramam heleki çevremde kahkahamla meşhurumdur kesinlikle gülemiyorum gülüncede sanki burnum yırtılacakmış gibi hissediyorum

igrenc bi duygu gercekten.. Emre beye o gün kontrole gittigimde ölücektim.. gülmemek icin yanaklarimi içe bastiriyorum :)) aklıma kötü şeyler getirmeye calısıyorum.. Emre beyde ''benim yanımda gülebilirsin'' dedi ama dalga mı geciyo ciddi mi söylüyo anlayamadim :)))) cunku oda gülüyodu.. evet dimi dedim dagılırsam toparlarsınız :))) pazartesi günü dikişler filan alıncak, tamponlar cikicak.. aceba ondan sonra gülebilicek miyim bilmiyorumkismile kellyrcim sen kaçıncı gün gülmeye başladın :) ayhh soruya bak.. bende değişik bi cinsim ya millet suyu pipetle iciyo ben beceremedim pipetle icmeyi bi damla bile cekemedim.. en sonunda bardagı diktim tepeme valla öyle daha rahatti :))

pek öyle gülecek bir durum olmadığı için gülmedim doğrusu:) abartılı olmadığı sürece hareketlerimde herhangi bir kısıtlama olmadı

pek öyle gülecek bir durum olmadığı için gülmedim doğrusu:) abartılı olmadığı sürece hareketlerimde herhangi bir kısıtlama olmadı

valla ben ağlanıcak halime gülüyorum.. ya yasak gibi hissedince insanın herseye gülesi geliyo :))) psikolojik bu ya.. sanki icerdeki kemikler kıkırdaklar dağılcak gibi geliyo bana :))

Kizlar !!

Ben marta istanbula gelip ameliyat olmayi dusunuyorum.. Baris Cakir ve Emre Ilhan arasinda cok gel git yapiorummm... napsam ? siz ne dersiniz ??

Kizlar !!

Ben marta istanbula gelip ameliyat olmayi dusunuyorum.. Baris Cakir ve Emre Ilhan arasinda cok gel git yapiorummm... napsam ? siz ne dersiniz ??

barış çakır kapalı ameliyat yapıyo.. bu yüzdende ilerleyen safhalarda burunda düşme gibi bi sorun oluşuyo.. burdan bi kaç arkadas sorun yaşamıştı hatta resimleride var.. benim Emre beyi tercih etme nedenim acik ameliyat yapıyo olmasıydı..

barış çakır kapalı ameliyat yapıyo.. bu yüzdende ilerleyen safhalarda burunda düşme gibi bi sorun oluşuyo.. burdan bi kaç arkadas sorun yaşamıştı hatta resimleride var.. benim Emre beyi tercih etme nedenim acik ameliyat yapıyo olmasıydı..

Tsklr pufcum! Bu arada gecmis olsun guzelim!! Resimlerini bekliorum !!! :asigim:

X