:) gevens sanırım kadının güzelliği hepimizi etkiledi bi burunla ona benziceksek yaşadık valla bayanssulusmile
bende antalyadan istanbula ameliyata gidilirmi diyenlerle uğraşıyorum resmen yalnız olmadığımı bilmek güzel bişey
ayy hemen görüşsem ve ameliyatımı olsam çok heycanlıyım vallahi
çok geçmiş olsun selayhus..:))SelamlAr... Bugun ameliyat oldum kizlar..
Hersey cok iyi gecti ameliyatim uc bucuk saat surdu burnumun alt kismi normalde kalin deriliymis ama emre beyi fazla zorlamamis burun deliklerimi bi santim kucultmus suan icin hersey yolunda gozukuyor tamponlardan tam nefes alamiyorum ama kanamadan dolayi hepinize sevgiler
feverand revizyonmu senınkisi
SelamlAr... Bugun ameliyat oldum kizlar..
Hersey cok iyi gecti ameliyatim uc bucuk saat surdu burnumun alt kismi normalde kalin deriliymis ama emre beyi fazla zorlamamis burun deliklerimi bi santim kucultmus suan icin hersey yolunda gozukuyor tamponlardan tam nefes alamiyorum ama kanamadan dolayi hepinize sevgiler
Selayhus,
Çok geçmiş olsun.Umarım herşey gönlünce olur.
Kızlar,
Emre bey'in muayenehanesine ulaşım kolay mı,gelecek hafta için randevu alacağım.Avrupa yakasında oturuyorum.
slm kızlar bende estetık yaptırarak guzel bır burna kavusmak ıstıyorum. ogrencıyken bakmıstım sıteye sezosss burnunu begenıp emre beyde karar verdım.artık calısıyorum.yaptıracagım ama sızden destek beklıyorum. bırkac kısıyı arkadas olarak ekledım.kabul edersenız bende ğöreyim. bu arada burnunu yaptırıp resımlerını bana gostererek cesaretlendırecek arkadasların teklıfını beklıyorum...
kızlar bide sunu sormak istiyorum. sadece muayehanesimi var. hastanede yapmıyormu ben yoğun bakım olmayan yerlerde ameliyat olmak istemiyorum ve anestesi istege goremı yanı genel anestesı zorunlumu ben lokal ıstıyorum ya korkuyorum cunku
Selayhuscum mesaj kutun dolmuş, atamadım ordan, gemiş olsun demek istedim, acil şifalar, bi de güpgüzel burunlu günler bi de mutluluklarSelamlAr... Bugun ameliyat oldum kizlar..
kendi arabanızla mı olucak gelmen canım.. en kısa yolunu tarif ediyim ben sana hemen.. metrobüse biniceksin son durak söğütlüçeşme de iniceksin.. oradan ya 17 numaralı otobüse ya da 2 numaralı otobüse biniceksin.. 17 numaralı araç kadıköy hattıdır.. 2 numaralı araç üsküdar hattıdır.. ve ikiside emre beyin muayenehanesinin önünden geçmektedir.. ama şöyle söyliyim ya göztepe durağında inip biraz ileri yüriyceksin, yada sahrayıceditte durağında inip geriye doğru geliceksinbina caddenin üzerinde olduğu için tabelayı görünce aramakta zorlanmıycaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?