kızlar birşeye dikkat ettim de bazı arkadaşlar hep aynı profilden resim eklemiş. benim de sağ profilim sol tarafa göre çooook çok daha iyi görünüyor. ama tam önden ve sol profilden berbat. özellikle önden bakıldığında bütün hatalar belli oluyor. sağ profilden görenler ne kadar hoş bir burun, bu burunu mu tekrar ameliyat ettirmek istiyorsun diyebilir. tabiki kimsenin iki profili eşit ya da simetrik değildir ama burunda yapılan bir hata varsa onu da görebilmek açısından söylüyorum. fotoğraf ekleyen arkadaşlardan ricam her iki profilden ve tam önden de fotoğraf yüklerseniz daha aydınlatıcı olur. zaten her iki profilden ve önden resim ekleyen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.
eheh bunlardan biri benim sanırım :)) genelde sol profilden fotolarım var ama bunun 2 sebebi var..ilk olarak ben sağdan kendimi hiç beğenmem olayın burunla ilgisi yok yani tamamen benle ilgili :) ikinci olarak da solağım ben, benim çektiğim her foto soldan :))) bir de katılıyorum sana herkesin profili eşit olmuyor genelde..ameliyattan sonra da mükemmel bi eşitlik beklemeyin..Emre Bey'in dediği bir şeyi yazayım...Ben doktor olarak hastam için en mükemmeli beklerim ama sen mükemmeli bekleme demişti...o yüzden küçük eşitsizlikleri çok önemsemeyin...kendimizi en fazla yine kendimiz inceliyoruz :)