• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar birşeye dikkat ettim de bazı arkadaşlar hep aynı profilden resim eklemiş. benim de sağ profilim sol tarafa göre çooook çok daha iyi görünüyor. ama tam önden ve sol profilden berbat. özellikle önden bakıldığında bütün hatalar belli oluyor. sağ profilden görenler ne kadar hoş bir burun, bu burunu mu tekrar ameliyat ettirmek istiyorsun diyebilir. tabiki kimsenin iki profili eşit ya da simetrik değildir ama burunda yapılan bir hata varsa onu da görebilmek açısından söylüyorum. fotoğraf ekleyen arkadaşlardan ricam her iki profilden ve tam önden de fotoğraf yüklerseniz daha aydınlatıcı olur. zaten her iki profilden ve önden resim ekleyen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.

eheh bunlardan biri benim sanırım :)) genelde sol profilden fotolarım var ama bunun 2 sebebi var..ilk olarak ben sağdan kendimi hiç beğenmem olayın burunla ilgisi yok yani tamamen benle ilgili :) ikinci olarak da solağım ben, benim çektiğim her foto soldan :))) bir de katılıyorum sana herkesin profili eşit olmuyor genelde..ameliyattan sonra da mükemmel bi eşitlik beklemeyin..Emre Bey'in dediği bir şeyi yazayım...Ben doktor olarak hastam için en mükemmeli beklerim ama sen mükemmeli bekleme demişti...o yüzden küçük eşitsizlikleri çok önemsemeyin...kendimizi en fazla yine kendimiz inceliyoruz :)

benim ameliyat olmamis halimle (yani su andaki halim) burnumun kemikleri farkliymis ve ben bunu estetige karar verdikten sonra yakindan foto cekilmeye basladiktan sonra anladim ama öyle bariz biseyki nasil gözümden kacmis hayretler icindeyim kendime :1:

insan bu ise niyetlenince herseyi cok daha detayli inceliyor (kendiside buna dahil olmak üzre)

burda arkadaslar ön profilden resim ekledikleri zaman bende cok memnun oluyorum burdanda bütün resim paylasan arkadaslara tesekkür ederim tekrardan cok faydali paylasimlar oluyor

Son düzenleme:
canim yaa okadar mutlu oldumki seni gördügümeee valla ilk önümden gectiniz annenle dedim wow ne gzl kizmiss yemin ederim sonraa döndün geldinn bi baktimm aa remziyee heheh nee güzel tesadüf oldu yaa iyiki sen beni gördünde tanismis olduk masallahh cok güzelsinn yaa burnunda öylee ...malteser sende buralarda oturuyosan bi burun günü yapariz bulusuruz ben cok isterim gercekten sizn gibi gzl insanlar tanidigima cok mutluyum :54:

Ay canim benim ya o senin güzeligin... gercekten iyiki seni tanidim ve iyiki cesaret edip senin yanina geldim :) evet malteser eger yakinlardaysa bi burun günü süper olur :) vallah kübracimm bu arada bende söyliyim cok cok cok seker ve güzel bir kizsin :) iyiki buraya kayit oldum iyiki emre beyde ameliyat oldum iyiki senide (öbür arkadaslarida) tanidim :)
:13:

eheh bunlardan biri benim sanırım :)) genelde sol profilden fotolarım var ama bunun 2 sebebi var..ilk olarak ben sağdan kendimi hiç beğenmem olayın burunla ilgisi yok yani tamamen benle ilgili :) ikinci olarak da solağım ben, benim çektiğim her foto soldan :))) bir de katılıyorum sana herkesin profili eşit olmuyor genelde..ameliyattan sonra da mükemmel bi eşitlik beklemeyin..Emre Bey'in dediği bir şeyi yazayım...Ben doktor olarak hastam için en mükemmeli beklerim ama sen mükemmeli bekleme demişti...o yüzden küçük eşitsizlikleri çok önemsemeyin...kendimizi en fazla yine kendimiz inceliyoruz :)
hayır canım, bunlardan biri sen değilsin:) senin albümünde her iki profilden ve önden fotoğraflarını görmüştüm.
benim vurgulamak istediğim her iki tarafın simetrikliği değil zaten. kendi burnumdan örnek vereyim: burun ucumun bir tarafından fazla kıkırdak çıkarılmış ve çukur duruyor. burun sırtım fazla oyulmuş üstelik düzgün de değil. yan taraftaki kemiklerden bir tarafı özensiz bir şekilde fazlasıyla kırılmış ve çok kötü bir görüntü oluşturuyor. tüm bu problemler tek profilden bakıldığında çok belli olmuyor. diğer profil ve önden bakıldığında ise direkt göze çarpıyor.
benim için hiç kolay değil tekrar tekrar ameliyat olmak. çünkü 2 kez ameliyat oldum. ilkini beğenmedim 2. yi oldum ama daha kötü oldu. şimdi 3. yü olmak istiyorum düzelmesini umud ederken hepten hüsranla sonuçlansın istemiyorum. o yüzden de daha ayrıntılı ve detaylı araştırmam gerekiyor. burda hepiniz o kadar yardımcı oluyorsunuz ki. iyi ki varsınız. hepinize teşekkür ederim.

kızlar birşeye dikkat ettim de bazı arkadaşlar hep aynı profilden resim eklemiş. benim de sağ profilim sol tarafa göre çooook çok daha iyi görünüyor. ama tam önden ve sol profilden berbat. özellikle önden bakıldığında bütün hatalar belli oluyor. sağ profilden görenler ne kadar hoş bir burun, bu burunu mu tekrar ameliyat ettirmek istiyorsun diyebilir. tabiki kimsenin iki profili eşit ya da simetrik değildir ama burunda yapılan bir hata varsa onu da görebilmek açısından söylüyorum. fotoğraf ekleyen arkadaşlardan ricam her iki profilden ve tam önden de fotoğraf yüklerseniz daha aydınlatıcı olur. zaten her iki profilden ve önden resim ekleyen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.

birisi ben de olabilirim benim fotolarım hep sağdan
ben karşıdan şuan foto çekmiyorum burun ucum çok şiş olduğu ve asimetrik şiştiği için. sağ burun kanadım sola göre biraz daha şiş daha aşağıda duruyo ama yine de sağdan çekiyorum ben de unicornun aksine solumu sevmem :D

ayrıca burnum dün daha da şişince dr beyle görüştüm kalın derili hastalarda ayın bazı dönemlerinde hormonal durumunuz yüzünden değişmeler olabilir merak etme inecek zamanla dedi .

Gecerde kendimi oyle gorunce korkcam kesin :17:

korkmazsın inşallah burda ameliyat sonrası fotolarını gördüğüm için ben gayet sakin karşılamıştm nasıl olsa geçici o morluklar hiç kafaya takılacak bir yanı yok zaten hızla geçiyo şişlik ve morluk
ben alçının altından nası bi burun çıkacak diye evham yapmıştm :D

Bence burnun esas güzelliği ve ne kadar başarılı olduğu önden çekilmiş bir fotoda belli olur. Profiller çünkü genelde hep güzeldir.

Arkadaslar kavisli burun ve duz burunun farki nedir ? ben biraz cahilim bu konuda cozemiyorum aradaki farki yani yeni ameliyata karar veridim simdiye kadar insanalrin burnu hic dikkatimi cekemezdi simdi insanlari incelerken ilk burunlarina bakar oldum ama hala kavisli kavizsiz ayrimi yapamiyorum :)

Arkadaslar kavisli burun ve duz burunun farki nedir ? ben biraz cahilim bu konuda cozemiyorum aradaki farki yani yeni ameliyata karar veridim simdiye kadar insanalrin burnu hic dikkatimi cekemezdi simdi insanlari incelerken ilk burunlarina bakar oldum ama hala kavisli kavizsiz ayrimi yapamiyorum :)

kavisli böyle nasıl desem kaydırak gibi düşün :) öteki daha düz yanlış anlatmak da istemiyorum şimdi ama mesela benimki biraz kavisli ama fazla değil.

Arkadaslar kavisli burun ve duz burunun farki nedir ? ben biraz cahilim bu konuda cozemiyorum aradaki farki yani yeni ameliyata karar veridim simdiye kadar insanalrin burnu hic dikkatimi cekemezdi simdi insanlari incelerken ilk burunlarina bakar oldum ama hala kavisli kavizsiz ayrimi yapamiyorum :)[/QUOTE

kavisli olması burun sırtının içeri doğru biraz daha eğimli olması gibi bir şey..yanlış örnekler mi bilmiyorum ama bence Arzum Onan'ın burnu kavissizdir...Pelin Karahan'ın burnu ise daha kavisli...

Canım ben gittim bandajlarım alındı. seni sordum hatta gelicek mi die :) hayırdır haberini mi aldın :)

Yok cnm ya bi önce gittiğimde konuşmuştuk.Çok güzel olucak onun burnu demişti:emir_bebek:
bende bugün kalan dikişler için gittim.Yanımda güzel bir kız otururyordu Benden önce girdi burun yapınız benziyecek dediği için sordum normelde bakarım ben ama bi defa bile kafamı çevirip bakmadım :84:Öyle oluncada merak ediyor insan:17:

sağlıyor ben daha önce sağlamıyo demiştim ama bana yanlış mail atılmış sorduğum zaman bi yanlış anlaşılma olmuş.[/Q

ee pekı sende bu ındırımı uyguladı mı canım senın kartın var? bende alcam bu karttan emre beye karar verırsem çünku cıddı bı ındırım yapıo baya avantajlı:66:

sağlıyor ben daha önce sağlamıyo demiştim ama bana yanlış mail atılmış sorduğum zaman bi yanlış anlaşılma olmuş.[/Q

ee pekı sende bu ındırımı uyguladı mı canım senın kartın var? bende alcam bu karttan emre beye karar verırsem çünku cıddı bı ındırım yapıo baya avantajlı:66:

hayır uygulamadı ben Emre beye mailde bana anlaşmamız yok dendiği için yüzyüzeyken kartı hiç söylememiştim ama uygulanacak ben kontrole gittiğimde.

Back
X