6 ay oldu cnm..ama benım doal burnumdada esıt deıldı cok ınatcı cıktılar:))
peki seninde 15. günde böyle şişlik asimetri vs. var mıydı? ne kadar zamanda geçti? yani benim ikinci ameliyatım ama ilkini unuttum yani sanki hafızam sıfırlandı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ay oldu cnm..ama benım doal burnumdada esıt deıldı cok ınatcı cıktılar:))
peki seninde 15. günde böyle şişlik asimetri vs. var mıydı? ne kadar zamanda geçti? yani benim ikinci ameliyatım ama ilkini unuttum yani sanki hafızam sıfırlandı :)
sunrisecım şişler inecek her şey daha normalleşecek hiç merak etme ama bu uzun bi süreç...demiştim tekrar diyeyim benim şişlerimin inmesi 2,5 ayı 3 ayı fln buldu...ilk ay hele aşırı şiş oluyor ama hiç korkmayın zamanla giderek normalleşiyor, bir de ilk zamanlar burun deliklerimde de eşit değildi ki aslında ameliyat olmadan önce de çok ciddi bi asimetri sorunum vardı şimdi 5 aylık benimkisi ve tam bi eşitlik yine yok ama bunu çok dert etmeyin doğal burunlarda da tam bi eşitlik mümkün değildir zaten ...demem o ki arkadaşlar, şişler inecek burunlar güzelleşecek...içiniz rahat olsun :))
tugba81 oldun kurtuldun tabiiiii![]()
arkadaşlar çook teşekkür ederim :) evet şu an hastanedeyim. çok şükür şimdiye kadar herşey yolunda gitti, inşallah sonrası da öyle olur.
baya sakindim ameliyata girerken. çıkınca biraz kötü oldum o da susadığım için. çok susuzdum ve 2 saat sonra içirdiler ancak.
burundan ara ara kan sızıyor, bir de ağızdan nefes almaya alışmak kolay değil. onun dışında ağrı yok. ki ben normalde iğneden sonra falan bayılan bir insanım düşünün
burnum doktorun tahmininden daha kalın çıkmış. o yüzden sabır sabır yaa sabır diyeceğim birkaç ay:44:
şimdi lensim yok, göz numaram da biraz ileri olduğu için yazarken zorluk çekiyorum. mesajlarınızı görünce çok sevindim kızlar, nasıl moral oldu anlatamam, güzel ve sağlıklı burunlarımız olsun inşallah:) öpüyorum hepinizi