• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

peki seninde 15. günde böyle şişlik asimetri vs. var mıydı? ne kadar zamanda geçti? yani benim ikinci ameliyatım ama ilkini unuttum yani sanki hafızam sıfırlandı :)

ooo bende neler vardı:))düzelır zamanla için rahat olsun..

sunrisecım şişler inecek her şey daha normalleşecek hiç merak etme ama bu uzun bi süreç...demiştim tekrar diyeyim benim şişlerimin inmesi 2,5 ayı 3 ayı fln buldu...ilk ay hele aşırı şiş oluyor ama hiç korkmayın zamanla giderek normalleşiyor, bir de ilk zamanlar burun deliklerimde de eşit değildi ki aslında ameliyat olmadan önce de çok ciddi bi asimetri sorunum vardı şimdi 5 aylık benimkisi ve tam bi eşitlik yine yok ama bunu çok dert etmeyin doğal burunlarda da tam bi eşitlik mümkün değildir zaten ...demem o ki arkadaşlar, şişler inecek burunlar güzelleşecek...içiniz rahat olsun :))

sunrisecım şişler inecek her şey daha normalleşecek hiç merak etme ama bu uzun bi süreç...demiştim tekrar diyeyim benim şişlerimin inmesi 2,5 ayı 3 ayı fln buldu...ilk ay hele aşırı şiş oluyor ama hiç korkmayın zamanla giderek normalleşiyor, bir de ilk zamanlar burun deliklerimde de eşit değildi ki aslında ameliyat olmadan önce de çok ciddi bi asimetri sorunum vardı şimdi 5 aylık benimkisi ve tam bi eşitlik yine yok ama bunu çok dert etmeyin doğal burunlarda da tam bi eşitlik mümkün değildir zaten ...demem o ki arkadaşlar, şişler inecek burunlar güzelleşecek...içiniz rahat olsun :))

canım çok saol. bende biliyorum geçiceğini. günden güne farkediyor zaten. forumu okuyanlarıda yanlış yönlendirmiş olmayayım :) profilden süper mesela. çok zarif görünüyor. kavisi filan çok güzel oldu. ama işte insan bir an önce güzel olsun istiyor ya.. :) burun kemiğim üstündeki şişler oldukça indi. şimdilik ucunu bekliyorum :) kıkırdak olduğu için tek tarafında o taraf daha geç oturacak. günden güne güzel olucak olması süper bişi.. herkeste destek oluyor saolsun. bi 5 ay geçse benimde üstünden şimdiki endişelerime gülüp geçeceğim :)

selam kızlar öncelikle ameliyat olan arkadaslarıma çok geçmiş olsun olacaklarında allah yardımcısı olsun diyeyim bende emre beye burun estetiğ olmayı düşünüyorum ama bu aralar degil maddiyat için bu aralar uygun degiliz merak ettiğim bişey war bu tamponlar cokmu kötü hiç mi nefes alınmıyo ???

kizlar bir topikte yazilmiski emre bey burun uclarini uzun birakiyor :52: :52::52: :52: tartisma falan olmus
bense emre beyin burun ucunda cok basarili oldugunu düsünüyorum

ameliyat olmus arkadaslardan burun ucundan sikayetci olan varmi
haftaya bu gün artik ameliyat olmus maskeli yatiyor olacagim iyice alevlendim :64: :64:

Son düzenleme:
bende burun ucunda çok başarılı olduğu vee yüz hatlarına çene yapısına uygun burunlar yaptığı için çok beğeniyorumm...
nerde kimm tartışıyorr merak ettim kimi kimden ne için savunuyorlarr...bana göre emre beyy çok başarılıı..hem yüz hatlarına hemde insanın tipine uygunn burunlar yapıyorrr...

canim bu tartisma cok önce olmus mayista falan sanirim forumlari ararken buldum... emre beyin yegeni ameliyat olmus emre beye orda yazilmis bu yorumlar ...
sonucta herkesin istedigi gibi bir burun yaptigini düsünüyorum bende

Bugün tramola ameliyat olucaktı sanırırm çıkmıştır şimdi. Çokkkkkk geçmiş olsun Tramolacım.İşallah süper geçmiştir :71:

haftaya bu gün artik ameliyat olmus maskeli yatiyor olacagim iyice alevlendim

1 Aralık azıcık kalmışşşş :52: Süpperrrrr :92:

bu arada geçmiş olsun tramola :16:umarım güzel geçmiştir iyi haberlerini beklemekteyiz :51:

Tramola cook coook gecmis olsun canim 2 hafta ne cabuk gecmis :)
Insallah hemen iyilesirsin ve sislerin iner

arkadaşlar çook teşekkür ederim :) evet şu an hastanedeyim. çok şükür şimdiye kadar herşey yolunda gitti, inşallah sonrası da öyle olur.
baya sakindim ameliyata girerken. çıkınca biraz kötü oldum o da susadığım için. çok susuzdum ve 2 saat sonra içirdiler ancak.:3:
burundan ara ara kan sızıyor, bir de ağızdan nefes almaya alışmak kolay değil. onun dışında ağrı yok. ki ben normalde iğneden sonra falan bayılan bir insanım düşünün:27:
burnum doktorun tahmininden daha kalın çıkmış. o yüzden sabır sabır yaa sabır diyeceğim birkaç ay:44:
şimdi lensim yok, göz numaram da biraz ileri olduğu için yazarken zorluk çekiyorum. mesajlarınızı görünce çok sevindim kızlar, nasıl moral oldu anlatamam, güzel ve sağlıklı burunlarımız olsun inşallah:) öpüyorum hepinizi

arkadaşlar çook teşekkür ederim :) evet şu an hastanedeyim. çok şükür şimdiye kadar herşey yolunda gitti, inşallah sonrası da öyle olur.
baya sakindim ameliyata girerken. çıkınca biraz kötü oldum o da susadığım için. çok susuzdum ve 2 saat sonra içirdiler ancak.:3:
burundan ara ara kan sızıyor, bir de ağızdan nefes almaya alışmak kolay değil. onun dışında ağrı yok. ki ben normalde iğneden sonra falan bayılan bir insanım düşünün:27:
burnum doktorun tahmininden daha kalın çıkmış. o yüzden sabır sabır yaa sabır diyeceğim birkaç ay:44:
şimdi lensim yok, göz numaram da biraz ileri olduğu için yazarken zorluk çekiyorum. mesajlarınızı görünce çok sevindim kızlar, nasıl moral oldu anlatamam, güzel ve sağlıklı burunlarımız olsun inşallah:) öpüyorum hepinizi

canim tekrardan cok cok gecmis olsun biran önce iyilesmen dilegi ile

Back
X