• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

birisi ben de olabilirim benim fotolarım hep sağdan
ben karşıdan şuan foto çekmiyorum burun ucum çok şiş olduğu ve asimetrik şiştiği için. sağ burun kanadım sola göre biraz daha şiş daha aşağıda duruyo ama yine de sağdan çekiyorum ben de unicornun aksine solumu sevmem :D

ayrıca burnum dün daha da şişince dr beyle görüştüm kalın derili hastalarda ayın bazı dönemlerinde hormonal durumunuz yüzünden değişmeler olabilir merak etme inecek zamanla dedi .

benimkide bugün iyibi sisti , sisler inince ucuda inermiki acaba ? onuda sordunmu?

pro kartlılara ne kadar indirim var emre beyde kızlarr....:72:

doktor masraflarinin 10% u .. buda 300 tl oluyor dediler bana... (ilk ameliyat olacak hastalar icin gecerli) teknologcugum... sekreterlerin dedigi bu indirim di..

HERKESE IY BAYRAMLAR :78: :64::49:

Son düzenleme:
ah evet çok az kalmış Selayhusçum...iyi şanslar, benim de dualarım seninle, çok çok çok güzel olur burnun inş...

mesajlarimiz silinmis o yüzden tekrardan tesekkür ederim unicorncugum.. cok ihtiyacim var dualariniza sagol canim :52: :52: :52:

selaymuss emre beye ameliyat olcaksan hiç korkma derimm okadar doktor araştırdımmm içlerind ene başarılısı en yüzü cuk oturann burun yapannn kusursuzz denecek mükenmellikte burunlar yapıyorrrr..işininn ehli diyebilirim kısaca tabi bu benim görüşümm..

benim için tek dezavantajı istanbulda oluşuu..

hayırlıısylaa ol kurull dertlerinden..
sevgiler..

Sunrise 1 nerdesin sen bakıyım o kadarda bekledim seni bugün :(((((

canım merhaba :) ay evet söylediler geç gidebildim ben ve cok üzüldüm seni kaçırdığıma.. benim bandajlarım çıktı ve kimseye görünmeden terkettim resmen ortamı. biliyorum geçicek ama moralim pek iyi değil :( şişlerim çok fazla ve daha da kötüsü asimetri var şu anda burun ucumda.. hepsi normal dedi Emre bey ama işte benim mantık sınırlarım bu burunun nasıl düzeliceğini pek kavrayamıyor. artık bizde ya sabır bu şişler ne zaman biticek kervanına kaıldık sanırsam.. :))

eski tecrübeli arkadaşlar biraz içimize su serperse süper olur vallahi :)

benım burun delıımın bırı kucuk bırı buyuk onden bakılınca resımlerde fln cok bellı oluo anlamadım bu kadar oluo heralde bı turlu duzelmedı su delıklerım yaaa:((

benım burun delıımın bırı kucuk bırı buyuk onden bakılınca resımlerde fln cok bellı oluo anlamadım bu kadar oluo heralde bı turlu duzelmedı su delıklerım yaaa:((

megumi sen ne zaman ameliyat olmuştun? enimde eşit değiller :( ilk başlarda hiç diillerdi zaman geçtikçe benzediler baya ama hala tam aynı diiller.

megumi sen ne zaman ameliyat olmuştun? enimde eşit değiller :( ilk başlarda hiç diillerdi zaman geçtikçe benzediler baya ama hala tam aynı diiller.

6 ay oldu cnm..ama benım doal burnumdada esıt deıldı cok ınatcı cıktılar:))

Back
X