• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar benim burnumda da şiş var ama çok değil basit bi makyaj hilesiyle 6 aylıkmış gibi oluo bi çoğunuz bu makyaj hilesini biliosunuzdur die tahmin ediorum resim ekledim(tabi başarabildiysem). Açık renkler hatları ön plana çıkartır, koyu renkler geri plana atar. Bu nedenlede burnun kaş arasından burun ucuna kadar olan yere düz bir hat şeklinde açık renk fondöten sürülür. Bir koyu ton renk fondöten veya pudrayla ise yan taraflara ve burun ucunun altına gölge yaptığınız zaman burnunuz daha küçük görünüo bunalımdan kurtuluosunuz :))))

Eklentiler

• $makyaj11.webp
    $makyaj11.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 57
arkadaşlar benim burnumda da şiş var ama çok değil basit bi makyaj hilesiyle 6 aylıkmış gibi oluo bi çoğunuz bu makyaj hilesini biliosunuzdur die tahmin ediorum resim ekledim(tabi başarabildiysem). Açık renkler hatları ön plana çıkartır, koyu renkler geri plana atar. Bu nedenlede burnun kaş arasından burun ucuna kadar olan yere düz bir hat şeklinde açık renk fondöten sürülür. Bir koyu ton renk fondöten veya pudrayla ise yan taraflara ve burun ucunun altına gölge yaptığınız zaman burnunuz daha küçük görünüo bunalımdan kurtuluosunuz :))))

handemelek ben bunu biliodum barbie makyajı videosu vardı onda izlemiştim iyi ki hatırlattın bantlar çıkınca denerimm sağol =)

ben bantlari kendim cikardim burnumdan , suan bantlarin oldugu yer yapis yapis , nasil temizlemeliym acaba bilen var mi?

Arkadaslar bende Emre beyde ameliyat olmaya karar verdim. su an bir bebegim var cok ufak bir kac ay sonra babasi bakicak ben ameliyat olmaya gelicem Turkiyeye gelicegim bebegimide getirip onuda suruklemek istemiyorum bu yuzden bir kac ay beklicem :) turkiyede bir cok doktorla ilgili arastirma yaptim bir kac doktordada tasarim yaptirdim gerci bu kafami dahada karistirdi sadece ama baktimki tasarimla olucak is degil hasta tavsiyeleri daha onemli formda Emre beyle ilgi bir tane kotu tavsiye okumadim bende kararimi emre beyden yana kullanicam bir kac revizyon gecirmek te istemiyorum tabiki bunun icin hastalarindan hic sikayet almamis bir doktorla ameliyatimi yapmaya karar verdim bu konuda bana yardimci oldugunuz icin cok teskkurler arkadaslar..
Yanliz bir kac konuda daha yardiminiza ihtiyacim var..
1-Turkiyeye geldigimde Emre bey bir hafta kalmami istedi bu bir haftayi ameliyat olanlar yataktami gecirdi yoksa kolay gundelik yasama uyum sagliyabidimi disari yemege gitme vesaire gibi ?
2-Emre beydende yaridm alicagim ama ailemden burnunda sorun niye ameliyat oluyorsun tepkileirne ragmen yandan cekindigim yakin pozdan anlaidmki ciddi sorun var ama duzeltiminde ne yapmam gerektigi konusunda kafam karisti tasarimalri sizede eklicem sizde bir bakin burnumda yapmam gereken duzeltme nedir sizce benim kafam cok karisti birde hangi tasarima yakin bir duzeltme yapmaliyim sizce ?
3-Brunu dusmesi defalarce revizyon mesajalri okuyorum bunalrin sebebleri nelerdir ilerde boyle bir sey yasarmiyim ?

Eklentiler

• $2.Burun tasarimi y.a.webp
    $2.Burun tasarimi y.a.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $3.burun tasarimi b..c.webp
    $3.burun tasarimi b..c.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaslar bende Emre beyde ameliyat olmaya karar verdim. su an bir bebegim var cok ufak bir kac ay sonra babasi bakicak ben ameliyat olmaya gelicem Turkiyeye gelicegim bebegimide getirip onuda suruklemek istemiyorum bu yuzden bir kac ay beklicem :) turkiyede bir cok doktorla ilgili arastirma yaptim bir kac doktordada tasarim yaptirdim gerci bu kafami dahada karistirdi sadece ama baktimki tasarimla olucak is degil hasta tavsiyeleri daha onemli formda Emre beyle ilgi bir tane kotu tavsiye okumadim bende kararimi emre beyden yana kullanicam bir kac revizyon gecirmek te istemiyorum tabiki bunun icin hastalarindan hic sikayet almamis bir doktorla ameliyatimi yapmaya karar verdim bu konuda bana yardimci oldugunuz icin cok teskkurler arkadaslar..
1-Turkiyeye geldigimde Emre bey bir hafta kalmami istedi bu bir haftayi ameliyat olanlar yataktami gecirdi yoksa kolay gundelik yasama uyum sagliyabidimi disari yemege gitme vesaire gibi ?
2-Emre beydende yaridm alicagim ama ailemden burnunda sorun niye ameliyat oluyorsun tepkileirne ragmen yandan cekindigim yakin pozdan anlaidmki ciddi sorun var ama duzeltiminde ne yapmam gerektigi konusunda kafam karisti tasarimalri sizede eklicem sizde bir bakin burnumda yapmam gereken duzeltme nedir sizce benim kafam cok karisti birde hangi tasarima yakin bir duzeltme yapmaliyim sizce ?
3-Brunu dusmesi defalarce revizyon mesajalri okuyorum bunalrin sebebleri nelerdir ilerde boyle bir sey yasarmiyim ?

Merhabalar saadet81, çok doğru seçim, kutlarım...sorularına kendimce cevap vereyim, süreç kişiden kişiye değişiyor açıkçası mesela ben ilk hafta biraz zorlandım, o haftayı genelde yatarak geçirdim...dışarı çıkıp yemek yemek şöyle dursun, yemek yemek bile çok zor geliyordu bana :D ama bu kısa bir dönem...1 hafta sıkıyorsun dişini o kadar...ayrıca doğumda kilo aldıysan, çokta güzel bi yöntem kilo vermek için :P Burnuna gelecek olursak, bununla ilgili en doğru kararı Emre Bey verecektir, kendisiyle görüşmeye gittiğimde bana, iyi hekim aynı zamanda kusurları da iyi gören hekimdir demişti, gerçektende öyle, benim fark etmediğim pek çok şeyi tasarımda burnumu incelerken bir bir söylemişti ve ben gerçekten o zaman farkına varmıştım, sorun sadece kemer değilmiş diye... tüm düzeltmeleri o kusurlara göre yapacak, bu çok önemli ve son olarak Emre Beye doktor olarak, insan olarak sonsuz güvenebilirsin...burun konusunda dahi olmuş artık, o derece.. laf olsun diye yapmıyor işini, o yüzden burun ucu düşmesi konusunda için rahat olsun, yaptığı burunlar hem çok güzel, hem çok sağlıklı, hem de sağlam...tabi her zaman riskler var, kimileri çok ciddi riskler üstelik...ve bunlar en ince detayına kadar anlatılıyor tüm hastalara, ona göre seçimini yapıyorsun ameliyat konusunda...ama Emre Bey de bu riskleri minimuma indirmek için elinden gelenin -ki elinden gelen çok iyi ''bence''- çok daha iyisini yapıyor...umarım seni aydınlatabilmişimdir...burnunla ilgili de ben şunu söyleyeyim, ben böyle burunların hep çok güzel olcağını düşünmüşümdür, çünkü burnun hem büyük değil hem de çok hafif kemeri var...tabi bu benim yorumum...en doğru şeyi Emre Bey söyleyecektir...şimdiden iyi şanslar diliyorum sana...umarım istediğin buruna kavuşur ve her şeyi sorunsuz atlatırsın....

Son düzenleme:

tasarımlara yorum ıstemıssın ben en sondakı tasarımı begendım, emre bey konusu gelınce de emre bey gercekten turkıye dekı en ıyı doktorlardan bırıdr için rahat olsun..

saadet81 demek sende cocugunu birakip gideceksin bende ayni sekilde oglumun biraz büyümesini bekledim simdi 2 yasinda ayri kalmak zor olacak ama beni öyle alcili falandagörmesini istemiyorum ..
senin burnun büyük degil sadece kemerin var bence emre bey sana cok güzel bir burun yapacaktir icini rahat tutmalisin.
birde tasarimlardan en cok 3. tasarim hosuma gitti benimde ama tasarimlara bende o kadar önem vermiyorum sonucta doktorun elleri önemli

arkadaslar en son doğal burnumla önden flashlı resimlerim vardı aksam oldumu kacardım objektiflerden hahah şimdi 7 24 gonül rahatlıı ilen çekiniorum çok mutluyum:)))))

Saadet81 benim fikrimi sorarsan burnunun buyuklugu olarak 1 guzel cok yakismis seni degisik bir insan yapmis fazlada buyuk isteme.. fakat 1.ci resimde o hafif kavisi goremedim eminim az daha kavisli olsa mesela 3. resim gibi, dahada kibar bir gorunumun olacaktir buda benim fikrim :) Ben yuzune 1. resim gibi daha ufak bir burun yakistirdim bence 2. ve 3. resimdeki burun sanki sadece duzeltilmis gibi yapilmis fakat buyuklugu ayni. Yinede Emre beyin fikrini al eminim o sana daha iyi oneriler verecektir :))

cherry21 senin burnun nasil oldu bu arada? Seninkisi bir kac ay oldu sanirim. Yeni fotograf eklemeyi dusunuyormusun? Bizde cok mutlu oluruz.

Back
X