• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Arkadaşlar çok teşekkürler cesaretlendirmeniz için. Bende Emre bey olduğu için baya istekliydim ama ailem sürekli senin burnun iyi diye vazgeçirmeye çalışıyor..şimdi bide kötü olursa diye; insanın içi içini yiyor.

kurapiye bugun yolculuk var sanirim sana iyi yolculuklar canim bizleride resimsiz birakma emi :)

sevv seninde 2 ameliyatin varmis allah yardimcin olsun insallah istedigin gibi sonuclanir..

merhaba arkadaşlar,
bende burun estetiği olmak istiyorum.doktor araştırıyordum emre bey hakkında hiç kötü bi mesaj görmedim. o yüzden randevu almaya karar verdim.yanlız fiyat hakkında bir bilgisi olan var mı?2 sorunum var bi çok korkuyorum diğeri de acaba ameliyata ne kadar istiyor.
şimdiden teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar,
bende burun estetiği olmak istiyorum.doktor araştırıyordum emre bey hakkında hiç kötü bi mesaj görmedim. o yüzden randevu almaya karar verdim.yanlız fiyat hakkında bir bilgisi olan var mı?2 sorunum var bi çok korkuyorum diğeri de acaba ameliyata ne kadar istiyor.
şimdiden teşekkür ederim.

5 milyar su anki fiyati bir gece acibadem atasehir hastanesinde kalis dahil.. korkuna gelincede güzel olacak burnunu düsün rahatlarsin canim
benimde 5 hafta sonra ameliyatim var ve bu konuda cok rahatim allahtan

Son düzenleme:
kurapiye bugun yolculuk var sanirim sana iyi yolculuklar canim bizleride resimsiz birakma emi :)

sevv seninde 2 ameliyatin varmis allah yardimcin olsun insallah istedigin gibi sonuclanir..

sağoll bugün dikişlerin kalanı alıncak sonra gidiorum akşama inşallah güzel güzel şişer ve düzgün iner de güzel fotolar koyarım :)

dikişlerim alındı bantlar değişti aynaya baktım dev gibi şiş burnum kocaman şiş köfte gibi anlatama yani ve kalkık uaaa bantsız çok büyükk :s

dikişlerim alındı bantlar değişti aynaya baktım dev gibi şiş burnum kocaman şiş köfte gibi anlatama yani ve kalkık uaaa bantsız çok büyükk :s

canım endişelenme başlangıçta tüm burunlar öyle oluo fotolarda gorduk kocaman burunlar sonradan mınıcık oluo sen sakın sıkma canını..

hiç korkma kurapiye, bende aynı durumdaydım, hatta benimki çok daha büyüktür kesin o derece şişiti, hiç abartmıyorum, en son 2 aylıkken gitmiştim kontrole ben, o zmn bile yeni resimlerimi çekemedi Emre Bey yine şişliğinden...inecek ama mrk etme...burunlar çok güzel şekil alıyor sadece zaman geçmesi gerekiyor ve de sabırlı olmak tabi...çok güzel olacak göreceksin burnun :)

Son düzenleme:
kızlar ya emre beye amelıyat olmuş Gamzei nıcklı bı arkadas varmıs kk da ama uyelığını ıptal etmiş sanırım şans eseri bugun karsıma çıktı kızın resmı ya bayıldım burnuna bugun sabahtan berı resmıne bakıorum emre ılhanın yaptığı en muhteşem burunmuş ya ve benım de tam ıstedgım burnu yansıtıo kavısı olsun burun ucu olsun kalkıklıgı olsun, bu arkadası bılen tanıyan kızın eskı burnunu goren eskı burnunun nasıl oldugunu bılen yada gercek ısmını bılen falan var mı içinizde?

hiç korkma kurapiye, bende aynı durumdaydım, hatta benimki çok daha büyüktür kesin o derece şişiti, hiç abartmıyorum, en son 2 aylıkken gitmiştim kontrole ben, o zmn bile yeni resimlerimi çekemedi Emre Bey yine şişliğinden...inecek ama mrk etme...burunlar çok güzel şekil alıyor sadece zaman geçmesi gerekiyor ve de sabırlı olmak tabi...çok güzel olacak göreceksin burnun :)

=) senin ne kadar sürede indi yaa benim de inanılmaz şiş çok sabırlı olcaksın demişti dr ama bu kadarını hayal edememiştim bişiler yapsak da inse keşke hemen :D

=) senin ne kadar sürede indi yaa benim de inanılmaz şiş çok sabırlı olcaksın demişti dr ama bu kadarını hayal edememiştim bişiler yapsak da inse keşke hemen :D

maydanoz suyu iç =)
kiraz sapı , mısır püskülü de var ama onları denemedim henüz
zamanla iniyor
gerçi benim 38 gün oldu
hala ucu şiş kaydirigubbakcemile3

ilk 1 ay çoook şişti, bu durum canımı sıkmıştı açıkçası, 2. ay çok azıcık inmişti ve fakat ucu yine kocamandı, belli belirsiz kavisimde henüz ortaya çıkmamıştı :P, 2,5 aya doğru biraz daha incelmeye başladı diyebilirim, 3 aylık falanken şu anki şeklini aldı sanırım...gerçi şu anda bile - ki 2 hafta sonra 5 aylık olacak- hala sabahları ucu şiş kalkıyorum...:.))) gün içeriside, kendini buluyor...gerçekten için rahat olsun, inecekte işte...inatçılık ediyor burunlarımız biraz...:))) sakın dert etme o yüzden...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kurapiyecim bu arada ben hiçbir şey yapmadım şişleri insin diye...maydonoz suyu, tuz azaltma fln...zamana bıraktım ben :) ...sen bir dene istersen...işe yarar belki, bilemiyorum...

kurapiyecim bu arada ben hiçbir şey yapmadım şişleri insin diye...maydonoz suyu, tuz azaltma fln...zamana bıraktım ben :) ...sen bir dene istersen...işe yarar belki, bilemiyorum...

hiç tuz yemedim ben ameliyattan beri maydonoz suyunu içiyolar mı napıolar hiç haberim de yok içiyim işe yarıyosa :D

yaa evet sabretmek zor tamam şişceğini biliyordum ama hiç böyle kocaman şişceğini de düşünmüodm bant çıkınca şok oldum bantla daha derli toplu duruyo Allahtan tekrar bantladılar :D senin şimdiki fotonda ne güzel inmiş maşallah =)

kızlar ya emre beye amelıyat olmuş Gamzei nıcklı bı arkadas varmıs kk da ama uyelığını ıptal etmiş sanırım şans eseri bugun karsıma çıktı kızın resmı ya bayıldım burnuna bugun sabahtan berı resmıne bakıorum emre ılhanın yaptığı en muhteşem burunmuş ya ve benım de tam ıstedgım burnu yansıtıo kavısı olsun burun ucu olsun kalkıklıgı olsun, bu arkadası bılen tanıyan kızın eskı burnunu goren eskı burnunun nasıl oldugunu bılen yada gercek ısmını bılen falan var mı içinizde?

sevdalinka çok merak ettim bu resimleri..ben de görebilir miyim?

hiç tuz yemedim ben ameliyattan beri maydonoz suyunu içiyolar mı napıolar hiç haberim de yok içiyim işe yarıyosa :D

yaa evet sabretmek zor tamam şişceğini biliyordum ama hiç böyle kocaman şişceğini de düşünmüodm bant çıkınca şok oldum bantla daha derli toplu duruyo Allahtan tekrar bantladılar :D senin şimdiki fotonda ne güzel inmiş maşallah =)

ehehe sağol, evt indi benimki çok şükür sonunda:D...bantlar tutuyor burnu...sonra o bantlar çıkınca insan şoke oluyor o kocaman burnu görünce..:) bende hiç o kadar şişeceğini düşünmüyordum... ama hiç paronoyaya mahal yok, seninkide inecek hiç merak etme...yerimseniben seninki şimdiden çok güzel gözüküyor hem, benimki öyle bile gözükmüyordu...hele önden...off off çok fenaydı sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Back
X