• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ehehe sağol, evt indi benimki çok şükür sonunda:D...bantlar tutuyor burnu...sonra o bantlar çıkınca insan şoke oluyor o kocaman burnu görünce..:) bende hiç o kadar şişeceğini düşünmüyordum... ama hiç paranoyaya mahal yok, seninkide inecek hiç merak etme...yerimseniben hem seninki şimdiden çok güzel gözüküyor hem, benimki öyle bile gözükmüyordu...hele önden...off off çok fenaydı sempatiksalakcinni

ayy inşallah çabuk iner evden çıkasım gelmez benim böyle :D
benim de zaten önden çok fena o lüzden önden foto eklemiorum yandan daha güzel duruyosempatiksalakcinni daha doğrusu yandan kemiğin şekli hoşuma gidiyo o yetiyo bana :D

ayy inşallah çabuk iner evden çıkasım gelmez benim böyle :D
benim de zaten önden çok fena o lüzden önden foto eklemiorum yandan daha güzel duruyosempatiksalakcinni daha doğrusu yandan kemiğin şekli hoşuma gidiyo o yetiyo bana :D

evt kesinlikle çok güzel bi kavisi var ..bak düşün şiş haliyle böyle inince nefis olur.. yandan önden.fotolarını eklersin buraya hele bi insin...evdende hep çıkasın gelir insanlık burnunu görsün diye...sempatiksalakcinni

evt kesinlikle çok güzel bi kavisi var ..bak düşün şiş haliyle böyle inince nefis olur.. yandan önden.fotolarını eklersin buraya hele bi insin...evdende hep çıkasın gelir insanlık burnunu görsün diye...sempatiksalakcinni

ahahahah koptum yaaa :D teşekkür ederim canım benmm inşallah yaptıran herkes çok mutlu olur da çektiğimize değer.
dün bi arkadaşm geldi hastaneye yüz ifaden değişmiş güzel olmuş filan dedi sevindirik oldm ah bi de bantın altını görmeseydim ben o gazla epey giderdim :D

kurapiye bugun yolculuk var sanirim sana iyi yolculuklar canim bizleride resimsiz birakma emi :)

sevv seninde 2 ameliyatin varmis allah yardimcin olsun insallah istedigin gibi sonuclanir..

güzel dileklerin için tşkklr ben de yarın ist. yolcusuyum bana dua et

Kurapiye cok sismis okudum burda herkesinki iniyor seninkimi inmicekk kiz :1:

Benimki dahada siserse ameliyattan sonra yuzum burun olur valla :roflol:

hemencecik yaptim yorumumu :)) rujsuz cikmam abi diyorsun :) bakimli hatun hic eksik olmuyor sempatiksalakcinni

unutmadan hastanede kalacakları uyarıyorum eğer fönsüz duramam diyosanız ayna getirin .çünkü banyoda ayna var ama yanında priz yok saç kurutma makinesi var yanında ama fön çekcek kadar güçlü değil içerde de başka ayna yok pudramın aynasında fön çektim ben aynanızı unutmayınnbayanssulusmile

babam sol sağdan daha aşağıda duruyo dedi baktm öyle biraz :S

gene kendimden örnek vereceğim kurapiye, benimkinin de sağdan ucu düşük duruyordu, bildiğin sarkık duruyodu yani :D...sonra düzeldi...oluyor öyle yani...endişelenme, düzeliyor...henüz çok erken...

kurapıye bencede canım sıkma canını çünku şuanda bıle guzel duruo çok şiş oldu bellı barız ama biçimi güzel şimdıden bellı oluo ben bgendım canım

mrb arkadaşlar umarım hepiniz çok çok iyisinizdir ve çok daha iyi olursunuz ben de yarın ista yolcuyum herkesin duasını bklyrm kendinize çok çok iyi bakın 1 ay sonra görüşmek üzere inşllh herşey güzel olur unutmayın herkesin duasını bekliyorum hoşçakalın arkadaşlar:Saruboceq:

sevv insallah istedigin sekilde sonuc alirsin ameliyatin hangi gün senin ?? baya hizli gelisti senin olaylarin kacirdim sanirim canim ?

mrb arkadaşlar umarım hepiniz çok çok iyisinizdir ve çok daha iyi olursunuz ben de yarın ista yolcuyum herkesin duasını bklyrm kendinize çok çok iyi bakın 1 ay sonra görüşmek üzere inşllh herşey güzel olur unutmayın herkesin duasını bekliyorum hoşçakalın arkadaşlar:Saruboceq:

sewcim msnde ekledim seni ama görünürlerde yoksun. Eminim çok ii geçicek ameliyatın hiç kafanı takma çok emin ellerdesin şimdiden geçmiş olsun..

Back
X