Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya ameliyat olacam ve inşllh çok başarılı geçer o zaman hayata yeni doğmuş olacam herkesin duasını bklyrm arkdşlr
haftaya ameliyat olacam ve inşllh çok başarılı geçer o zaman hayata yeni doğmuş olacam herkesin duasını bklyrm arkdşlr
esterabim meraba arkadaslık teklıf etmıssın kabul ettım fotolarına da bakrım ama açıklamandan pek bısı anlamdım senın doktorun kım ve amelıyattan memnun musun degılmısın anlayamdım bıraz acıklık getırırsen sevınrım canım
tugba 81 ameliyat günlerini değiştirelimmi :) benim 2 sinde..
sen benden önce ol, ben sana destek olurum :))
kurapiye canım sen nasılsın buarda ya bantların ne zman çıkcak hastaneden ne zman çıkıosun merakta kaldım, yenı guzel haberlerı guzel fotolarını beklıoruz canım..
iyiyim canım şükür teşekkür ederm :)
bantlar nezaman çıkcak sormadm ama yarın çıkıorum hastaneden dün foto ekledim ama çıkınca eklerim yine annem pek çekemiyo çünkü :)
bi tırsma mı sezdim ne:roflol:Ama şöyle bak sen mis gibi bir burna sahip olmuşken ben yusuf yusuf hastanenin yolunu tıutucam eyvahedigeldismile
noname teşekkürler ama inanki o kadar zor bir durumki nasıl biriyken nasıl biri oldum ya biranda insanın tüm hayatı değişebiliyormuş bunu çok iyi yaşadım ben tüm ailem herkes benimle birlikte mahvoldu nette doktor araştırıken kendi kendime diyorum ne yapıyorsun ya hiç aklıma gelmeyen başıma geldi inşllh emre bey beni hayata yeniden bağlar dualarınızı bekliyorum
handemelek canım ben sana msn gönderiyorum( xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ) lütfen biran önce ekler misin beni çok önemli
ben revızyonum 3.amelıyatımı emre beye oldum..burdakı herkez az cok ne kadar problemlı olduumu bilir:)eski burnunu arama bende aynı hatayı yaptım guzel ve basarılı bır burnu kabullenemedım..ama ınan kı eskısınden dahada guzel bır burnun olcak..basta yadırgıcaksın belkı begenmıceksın ama zamanla cok hosuna gıtmeye baslıcak..ben cook takıktım ölmek için dua ediodum o derece:)bende kucuk bı prob.ıcın 2.amelıyatı oldum bambaska bıseyle karsılastım cok fazla zamanımı aldı sımdı öldürdüüm hücrelerime üzülüorum ama saolsun emre bey sayesınde yenilenmeye basladılar:) su an cok mutluyum herseyde bır hayır vardır dıorum cok buyuk dersler aldım.. ıcın rahat olsun cnm uzulme emin ellerdesin..cok cok gecmıs olsun..
Arkadaşlar siz 2. ameliyatınızı ufak bi değişim için yaptırdınız sanırım. Çok sorunlu olmadan? ve istemediğiniz bi burnunuz oldu? bende 2. revizyon ameliyatını Emre beye olucam, sırf azıcık ucunu kaldırmak ve toparlamak için. Korktum şimdi ya..Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım.
Arkadaşlar siz 2. ameliyatınızı ufak bi değişim için yaptırdınız sanırım. Çok sorunlu olmadan? ve istemediğiniz bi burnunuz oldu? bende 2. revizyon ameliyatını Emre beye olucam, sırf azıcık ucunu kaldırmak ve toparlamak için. Korktum şimdi ya..Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım.