Yavrular size selam etmeden gitmeyeyim dedim.. bunca zamandır tecrübelerinizi sömürüyorum, sorduğum binlerce soruya bıkmadan usanmadan cevap veriyorsunuz, her zaman her türlü destek oluyorsunuz, çoo..kk sağolun
Yardımlarınızı unutmayacağım.. kuebraa, xhepia, cherry21, 1filiz, mocambo
, balea, özge, eluard, laydyalone, megumi, emeraude, esterabim, kelebeketkisi, duffie, laylaylom ve çok zor zamanlarda çok destek veren Coldplay’e de çok sevgiler.. öğrendiği her şeyi gelip burda paylaşan forum ahalisine de tabii:)
Bu postun altına benim için bir şey yazmayın lütfen:) ben tek taraflı teşekkür için yazıyorum, bana gaz verin diye değil kesinlikle
Yakın zamanda ameliyat olacaklara da bir şey yazmadan edemeyeceğim..ben bu süreci biraz zor geçirdim, hatta ne birazı, resmen zorluğun dibine vurdum
3 gün öncesine kadar stresten sürekli ağlıyordum, daha ne gariplikler ne gariplikler.. ama şu son 2 gündür o kadar rahatım ki, zerre kadar heyecan, korku, endişe, olumsuz hiçbir şey kalmadı kafamda. Hiçbir soru da yok..Tamamen huzurluyum.
Birazdan tek başıma gideceğim hastaneye, gece için komik bi kuzenim var onu kiraladım gel beni güldür sabaha kadar dedim, gelecek inşallah..neşeli şarkılarım da hazır
Hemen kendime Arctic Monkeys’den do me favour’u armağan edeyim de tam olsun