Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

güzel demelerini bekleme cok yanlis sen begenmen gerekio.....önemlisida odur

bu arada söylediğinde haklısın ama herkesin takıldığı birşey olabiliyor.Mesela ben senin eski burnuna baktım sen kocaman demişsin ama bana gayet guzel göründü neden;Ben kemere takılıyım büyüklüğe değil sen de büyüklüğüne takılısın.Senin burnunda da kemer olmadığı için benim gözüme gayet güzel göründü eski burnun.Hayatım boyunca kemerli burnum oldugu için tek arzuhalim kavis tabiki doğal olarak bende oraya takılıyorum.Neyse sabretmek gerekiyor belki tamamen istediğim hali alacak bilemem.

canim bak seni anlamiyorum degil ama benimkisi biraz farklidi...bu gördügün eski burun dedigin benim ilk mameliyatimdan sonradi hem güzel yapmadilar hem nefes sorunu yasadim:KK66:

fadeout ve haletiruh ekledim sizi görebilirsiniz tabiki albümü :KK3:

kuebraa kesinlikle cok güzel olmus, emre bey gercekten kisiye özel burunlar yapıyo resmini gördügüm 5-6 kisi oldu hepside birbirinden farklı ve yüzüne uyumluydu. cok cokkk yakısmıss güle güle kullan :)

ayrıca burnum kötüde demiyorum eski burnuma göre çok çok iyi ama biraz kavis ve kalkıklık olmasını tercih ederdim.Belkide zamanla olur bilmiyorum.

ayrıca önden görüntüsünden son derece memnunum :)))profile takılıyorum arada dediğim gibi ama acele ediyorum sanırım belkide ama en kısa zamanda ekleme planlarım var

ya yok gerçekten o kadar ugraşmıyorum.Aşırı kaviste değil derdim ama her gören burnunun ucu biraz düşük değil mi deyince bende ister istemez takılmaya başladım.Neyse bekle ve gör dönemindeyim 2 ay sonra belki buna gülüp geçiyor lacağım.

Cnm ona bakarsan benimde burnum sarkik duruyor. Sebebi ise burun sirtinin oturmasi ama ucunun hala cok sis olmasi. Bu cok normal.. sarkiklikta gider merak etme :)

off superr olmus kuebraa.Bu arada ekleme icin tesekkurler.Kendi burnum dışında herkesinki ozellikle kelebek etkisi,emereude ve kuebrra tam benim istediğim gibi :S
guzel olan 15.gundede super gorunebilior demek.

fadeut,aynen katiliyorum canim...bende kendiminki haric herkesinkini begeniyorum...bencede guzelse 15.gundede belli oluyo...

Kızlar 15. günden sonra yastığımın eğimini azaltmıştım, yarı yarıya indirmiştim. Çok da düz yatmıyorum. 30-45 derece arası bir açıyla yatıyorum. İlk gün bir problem olmadı ama son 2 gündür burnumdaki şişkinlik arttı. Ben de hem bayramını kutlamak için hem de tekrar oturur pozisyonda mı yatayım diye sormak için Emre Bey'i aradım. Ameliyattaydı, not bıraktım. Bayram da bile çalışıyor. Doktorumuza ameliyat olmak isteyen çok kişi var, maşallah :nazar: Çok gurur verici.

Biraz kendisiyle konuşabildim. Her zamanki gibi beni yine çok rahatlattı sağolsun. Ay içindeki hormonal değişiklikler bile burnumuzun şişmesine sebep olabiliyormuş. Tuzu kısıtlamaya devam etmemi, çok efor gerektiren şeyler yapmamamı söyledi. Yastıkları yükseltmeme gerek yokmuş. Şişlikler için canımı sıkmamamı, herkesin iyileşme sürecinin farklı olduğunu bu yüzden burnumu başkalarının burnuyla karşılaştırmak yerine burnumdaki aylar içindeki değişimi gözlemlemem gerektiğini, yani burnumu yine kendi burnumla kıyaslamam gerektiğini anlattı.

Çok mantıklı. Yani düşünsenize saçlarımız aynı hızda uzamıyor, bir yerimiz yaralansa aynı hızda iyileşmiyoruz, aynı hızda zayıflamıyoruz. Burun ameliyatı sonrası iyileşme sürecimizin de aynı veya benzer olmaması çok doğal. Size de yazayım da siz de rahatlayın istedim.

Bu arada bugün ameliyat olan kişi eso mu acaba? O bugünlerde ameliyat olacaktı sanırım. Çok geçmiş olsun diliyorum.

Bu mesajları editleyememek ne kötü. Yazım yanlışlarını düzeltemiyoruz. "Biraz kendisiyle konuşabildim" yazmışım. "Biraz önce kendisiyle konusaşabildim" olacaktı. Yoksa biraz konuşmadım yani, gayet uzun konuştu sağolsun.

Herkese açık resimlerim albümde anlamsız polemiğe gerek yok.Arada bir mızıldanabilirim bu da gayet normal 40 yıllık burnum değişti.Size hoş gelen bana gelmez bana gelen size gelmez ama bu demek değilki doktorumdan memnun kalmadım.Ayrıca bugün olsa gene seçeceğim kişi Emre Bey olur.Çünkü sadece onun yaptığı burunları beğendiğim için onu seçmiştim hala da fikrim değişmedi.Burnumun eski halinide yakında yükleyeceğim.

X